Múlt héten megmásztuk Miskolc felõl Bánkútig a Bükköt. Volt vagy 20km-nyi tömény szerpentin, hol kisebb hol nagyobb meredekséggel. Sajnos nincs szuper mindent mérõ km órám, pedig jó lett volna tudni mennyi szintet gyûjthettünk. Bánkútról legurultunk Szilvásváradig, onnan Mályinka felõl visszakapaszkodtunk a Bánkúti idõfutam útvonalán, majd haza Miskolcra. Ajánlom mindenkinek kegyetlen útvonal(nak éreztem) annyit hozzáteszek, hogy slick gumis montival érdemes menni, országútinak nem való az út. Mondjuk fölfelé tökmindegy, de lefele könnyen defektbe torkollhat a száguldás, mert az utak pocsék állapotban vannak Lillafüred után.
Mi is hasonlót csináltunk vagy két hete. Igaz, Bánkútig nem mentünk fel, hanem lekanyarodtunk elõtte. A lejtõkön tényleg nem ártott óvatosnak lenni, így nem kaptunk defektet. Nem volt nagy forgalom, de a teherautók valahogy mindig a be nem látható kanyarokban jöttek szembe, így volt néhány meleg helyzet...96 km lett a vége, a szintet pedig csak saccolni tudom, talán 1500-1600. http://picasaweb.goo...ukkOrszagutiKor#

Sign In
Create Account

Back to top