hercehurcába spyral sárvédõ
tavaly 3k volt
no1
egész télen azzal mentem. egyszer a felrakás elég nehézkes, nekem nincs tartószem, de csináltam aluból bilincset és az fogja a pálcákat. egyforgáspotos fék alatt is simán elfér. esetleg gumilappal lehet tuningolni az alját, elöl hátul. ennél jobb tuti nincs, pláne ennyiért
Én is Spyral-t használok, szerintem a legjobb!
Atomkemény a pálcája, rendesen tartja a sárvédõt és maga a sárvédõ sem túl széles. A felrakás kissé nehézkes de megéri kicsit szívni vele. Szerintem nincs idegesítõbb egy lifegõ sárvédõnél ami állandóan beleér valahova.
A pálcák anyaga elég kemény és méretre is kell vágnod. Ez nekem flexel ment.... egy sima, igaz otvar állapotban lévõ fûrész nem vitte el.
Ami még hasznos, sõt ha többen tekertek akkor egyszerûen nélkülözhetetlen az a leffentyû elõre és hátra is. Én polofoam lapból vágtam ki (ez elég masszív ahhoz, hogy a menetszél ne hajtsa be) egy kb. 8 centi széles és 20-25 centi hosszú csíkot és ezt ragasztottam a sárvédõk alsó végére, hogy a földtõl úgy 10-15 centire legyen az aljuk. Ha ezt nem teszed fel akkor a dzsuvát folyamatosan veri az elsõ kerék a lábadra és a csapágyházra vagy a hátsó kerék a mögötted jövõ arcába!
Bolyból télen kiutálnak, ha nincs ilyened!
Érdemes nézni a futárokat, hogy mit használnak. Õk tudják mi a frankó télen.

Sign In
Create Account

Back to top