Bloke: Perfekt, nemgányolós, DIY munka. Gratulálok
Köszi! Ami azt illeti, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ezért raktam fel a képet, de én is marhára meg vagyok elégedve az eredménnyel.:icon_cool
Bloke: Perfekt, nemgányolós, DIY munka. Gratulálok
alibabaval csak okosan!Ha megnézed az alibaba.com oldalt, akkor ott megtalálod a gyártót. És még ezt a vázat is mondjuk 400USD-ért, valamint a nyergeket is. Szó nincs lopásról, valóban ennyiért adják, mert egy rakás mûanyag, amit ma már fillérekért gyártanak. ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
De szinte mm-re és szögre pontosan megegyezik a geo-ja a merida vázammal (Ami tökéletes nekem), viszon 1100g-al könnyebb. És a meridából városi bicót szeretnék.Csak attol, hogy karbonbol van, meg nem egy jo vaz.
50-70 ezer forintos fullkarbon vázról van szó. Fogalmam sincs, hogy mire számítsak egy ilyen vázzal kapcsolatban, azért kérdezem.
az azt jelenti hogy dúrván 40ezer km.
szerk: Nyilván ha vennék egy ilyen vázat, akkor nem ezzel mennék alleycat-ezni, hanem a meridára építenék egy singlespeed bringát
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
az azt jelenti hogy dúrván 40ezer km.ez alattad minimum 5 év...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
50-70 ezer forintos fullkarbon vázról van szó. Fogalmam sincs, hogy mire számítsak egy ilyen vázzal kapcsolatban, azért kérdezem.10-15???? egy év, egy karbon váz? úgy azért kicsit drága mulatság
Konkrétan erre a 400 dolláros karbonvázra gondoltam. Kb mennyit bír egy ilyen? 10-15ezer km?
Nézd, egy biztos, nem sok karbonváz rohangál az utcákon amelyeket nem kínaiak vagy a környékbeliek csinálnak. Gyártót meg olyat kell keresni amelyik nem az elsõ vázát/villáját ... stb. készíti.
Hogy valami konkrét is legyen, a gyártók közhírré teszik hogy milyen tanúsítványoknak felel meg az adott cucc. Ez valami támpontot ad.
Ez kínai gyárból kilopott karbonváz lehet. Valami dolgozóval kiloptak egy kamionnyit úgy látszik. Bár 10-20 váz egy olyan cégnél akik 20-30 vagy mégtöbb márka rendeléseit csinálják nem tétel.
Kering a német ebayon egy kópia Storck Rebel Carbon, a tulaja lehet, hogy épp erre a 270dolláros montivázra építette ha jól látom.

Elõbb megpróbálnám a guglit, annyira azért nem titkolják létezésüket, hogy ne találj rájuk.
Nem teljesen idevágó téma, de azért van benne egy kis országút is. Egy kis érdekesség: két "Ford" kerékpár, az egyik az USA-ból, a másik Magyarországról. Mondjuk nem teljesen korrekt az összahasonlítás, mert az amerikai példánál partner a Serotta, de attól még nem kéne, hogy a magyar egy ilyen rakás szarhoz adja a nevét.

Flickr