Lightweight Standard peremes kiadásban, 1170 g, 2700 angol font és nem szabad 8 bar fölé menni.
Majd a következõ versenyszezonra már az lesz.
Ha nem csinálok sürgõsen valamit, egy pár hét után már az a felirat is lekopott volna.
Egyébként kb 1 cm vastag a gumi, most olyan benne járni, mintha Airmax-ben (nem tudom mi az aktuális levegõs cipõ trend) járnék.
Bár aerodinamikailag még nem tökéletes
de nekem tetszik az ötlet.
Mellete kissé kontrasztos az a hi-tech carbon felirat
a durvan negativ szogu stucnin kivul mit kellene meg latni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Profi mezonyben is mennek Kuotaval, szoval ketsegtelenul ez az egyik legismertett brand generic vazzal.
Profi mezonyben is mennek Kuotaval, szoval ketsegtelenul ez az egyik legismertett brand generic vazzal.a Kuota-n meglepõdtem.
ha nem mondjátok, én nem jöttem, volna rá, hogy mind ugyan az, a sok csiri-csáré matricától..Egyszer ilyet, egyszer olyat...
http://i14.photobuck...nom/marioni2.jp
Flickr
A Cube "márkább" a Meridánál, viszont a Sora/Tiagra az olcsó kategória. Meridából jobb felszereltséget is ki lehet hozni ennyiért. Leginkább viszont próbáld ki õket, ha lehet.
Ja, én ilyen drága bringával nem járnék munkába... (Kivéve, ha van hol tárolni, meg a munkába járás nem a városi közlekedést jelenti.)
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni!
Meglévõ montim mellé már évek óta fontolgatom egy országúti gép vásárlását. Az uccsó bikemagban nagyon megtetszett a Cube Aerial gépezete.
http://www.cube-bike...mkod=679&kezd=0
Kissé utánna olvasva boldogan értesültem, hogy most épp akciósan rendelhetõ (210e). Mennyire jó gép ez szerintetek ? Mennyire érné meg az árát ? Az újságban lévõ cikk alapján szinte nekem találták ki:
"..nem az a versenyzõs fajta, hanem a kellemesen laza tekergõs fajtából való aszfaltgép."
Mivel nem vagyok az a pille darab (kissé 90 felett), így mindenképpen valami masszívabb darabot szeretnék beszerezni. Szerintetek ?
A közelünkben lévõ (Cube-okat is forgalmazó) boltban a Meridákat ajánlotta a figyelmembe a srác, miszerint azok szerinte jobb vételnek számítanak (azok is akciósak).
Szerintetek mi legyen ?
Évente 10e km felett teljesítek, ennek kb a felét tenném meg evvel a géppel. Hétvégi tekergések, buli tekerések, Pelso, Balcsi körök, munkába járás, stb...
Köszi elõre is a segítséget!