Hogy érted, hogy földig ér a vége?
Ha elõre kidobja, és a menetszél visszaküldi, hát... ez már csak ilyen móka
Hát, hogy olyan leffentyû kéne rá, ami egészen a földig lelóg.
Hogy érted, hogy földig ér a vége?
Ha elõre kidobja, és a menetszél visszaküldi, hát... ez már csak ilyen móka
Megint visszatérnék a sárvédõ témára. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy csak akkor lesz tökéletes, ha egészen a földig ér a vége. Viszont ami még problémát jelent, az az elsõ sárvédõ eleje, ami elvileg elõre kidobja a szmötyit, viszont a menetszél visszanyomja.
olyat is hallottam hogy nem túl halk a váltás az elektromossal, így le tudják reagálni a váltásodat az elõtted haladók, ami mondjuk egy sprintbefutónál elég gáz..
_________
törhetetlen dolgok, rossz technikák....errõl Rasmussen jut eszembe:
Miért, nem aluból vannak a csavarok? Mert ha abból akkor soha nem fogod kitépni a menetet.Mellesleg nem látom egyenlõre a rendszer elõnyét azon kívül, hogy esztétikus - bár errõl megoszlanak a vélemények.
Már azt is értem, hogy miért kellett üregesre csinálni a nagytányért: mert ide van becsavarva az 5 lánckerék rögzítõcsavar, vagyis a rögzítésnél van "húsa" rendesen hogy tartson is a menet, ha csak simán elvékonyították volna a fogazat felé akkor 53-as méretben lett volna vagy 400g csak a nagytányér.
Viszont így meg a karok lettek irreálisan vastagon (a régebbiekhez képest) hogy ne legyen egy lépcsõ a kar és a lánckerék találkozásánál.
Ja és ha véletlenül túlhúzod az egyik lánckerék rögzítõcsavart ami aluba könnyen megeshet, akkor a nagytányér mehet a kukába.
Nem mondom, hogy nem jó a cucc, de egyenlõre nem látom az elõnyeit a hagyományos megoldáshoz képest.
Üdv,
Petter
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Tudja valaki közületek, hogy a Shimano új hajtómû kialakítása a rejtett lánckerék rögzítõ csavarokkal hogy mûködik? (2009-es Dura és 2010-es Ultegra)
Egy Ultegrás bringán töröm a fejem de a hajtómû az ami nem szimpi akkor, ha csak a saját tányérjaival kompatibilis.
A nagytányér helyére gondolom nem lehet csak gyárit feltenni, a kistányér még kérdéses, oda talán felmegy egy "sima" furatos. (50/34 kombinációból szeretnék 50/36-ot)
Ha használ valaki közületek ilyet akkor kiváncsi lennék részletekre.
Gondolom a furatkör átmérõk szabványosak (kompakt 110mm, sima 130mm)
Üdv,
Petter
A mindenit! ...picit bõvebben? (Pl. hol készült az átalakítás?)
Ez nem kis teljesitmeny, azert szogezzuk le!
Hogy sikerult? Csak ugy mentel es bamm?
nem is mondtam egy percig sem hogy orszaguti
csak azt hogy az is acel es az is eltort
Flickr