Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

@bloke: Je, te egy segg vagy! :) De igen szep fajta! :D (bocs, gyenge, tudom, leultem!)

Megbocsájtok, olyan ritkán humorizálsz.
Ha már az avatar elemzésnél vagyunk, te meg már csinálhatsz Alpe d'Huez mászást a Look-kal.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@bloke: Je, te egy segg vagy! :) De igen szep fajta! :D (bocs, gyenge, tudom, leultem!)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

milyen az a citec ultralight utis kerékszett?
gugli nem nagyon okosított ki sajnos....

A honlapjukon a kiegészítõk között szerepel ultralight küllõ és felni, kerékszett ilyen névvel úgy tûnik nincs, bár lehet, hogy egy régebbi, már nem forgalmazott típus.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
milyen az a citec ultralight utis kerékszett?
gugli nem nagyon okosított ki sajnos....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most nézegetem a 2010-es Canyon kínálatot, Ultimate Al 8.0, 11-es Campagnolo Athena-val, 7,65 kg-os súllyal 1500 juróért, nem rossz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

én pl. furcsálom, hogy nem kantáros a nacija DJ SpandX-nek)

Igen, ez valoban elsore szemet szur. No meg ott a felforditott stucni. :) Magara valamit ado sznob nem jar ilyen bicoval! ;) (Fontos, hogy sznobot irtam, mert egyebkent jobb felforditani, mint durvan alatetetezni)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Csiszolópapír, és még jót is teszel, ha megkaristolod a felnit, mert az új ragasztó jobban fog kötni. De ha a régi ragasztó nincs rossz állapotban, akkor nem is fontos eltávolítani
Most olvasom, hogy Palmatex, ami nem hivatalos szingóragasztó, akkor inkább az elõbbi megoldás.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Üdv!

Látom, ti is megtaláltátok a Performance-t :-)

Kérdés: régi, megkövült szingóragasztót (Palmatex) hogyan lehet eltávolítan?
Lakkbenzin higító + mosogatószivaccsal próbálkoztam, de halottnak a puszi... Ha meg csavarhúzóval próbálom levakarni, összekarcolom a felnit.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Így is van, nincs ebben semmi vicces. A kerékpár az komoly dolog kérem szépen.

Úgy kell tekerni, mint egy halálosztó gép:

nekem a hirdaulikus tárcsa szúrt szemet..
nem értem, mert szerintem fixi-vel nyomja, soha nem hagy ki pedálozás közben..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
A legjobbak a pumpálós lányok. ;)

Alap:

aki még nem ismerné

minerel

minerel

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

És a végén, hogy megáll egy helyben:-))))

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Mar nem tudom hol olvastam a csavo maga irta. Egyebkent inkabb pont a profikra nem jellemzo, hogy a rajtpisztoly eldordulese utan 60-nal vagtassanak. Ez volna az "amator" stilus. Egyebirant erdekes, hogy iden a profiknal is nagyon sok versenyen volt megis ez. Egy interjuban olvastam, hogy ez reszben a nagy tekinteju bringasok (francia: patron) hianya miatt is van.

Mondjuk, ha más nem, az is gyanús, hogy ugyan abban a szerelésben van, mint a többi jelenetben, meg éppen ott lép meg a többiektõl, ahol a kamera van. Nekem mindegy, egyébként aranyos a video, de szerintem elég komolytalannak tûnik a srác (lehet, hogy én vagyok a sznob, de én pl. furcsálom, hogy nem kantáros a nacija DJ SpandX-nek)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Ha a 26-27. mp környéki jelenetre gondolsz, hát, ha az éles verseny, akkor a mi amatõr kupánk UCI Pro Tour.

Mar nem tudom hol olvastam a csavo maga irta. Egyebkent inkabb pont a profikra nem jellemzo, hogy a rajtpisztoly eldordulese utan 60-nal vagtassanak. Ez volna az "amator" stilus. Egyebirant erdekes, hogy iden a profiknal is nagyon sok versenyen volt megis ez. Egy interjuban olvastam, hogy ez reszben a nagy tekinteju bringasok (francia: patron) hianya miatt is van.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Hm, azt tudod, hogy van benne egy jelenet, ami eles versenybol van? (Es az emberunk vezet)

Ha a 26-27. mp környéki jelenetre gondolsz, hát, ha az éles verseny, akkor a mi amatõr kupánk UCI Pro Tour.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos

Hm, azt tudod, hogy van benne egy jelenet, ami eles versenybol van? (Es az emberunk vezet)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Látom humorérzéked nem sok van, sz@r lehet mindent ilyen komolyan venni;)

Egyébként még én sem láttam, de nagyon jó:)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hehe, én még nem láttam :)
de a "kormány" a fixin nagyon kemény:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ