rakom össze
Jettison, megvan a váz?
Jettison, megvan a váz?
A váltókarom az 10 sebességes alsó vázra csavarozható Dura-Ace. (I love retro!!!) Nem volt olcsó játék de nekem nagyon bejön csak akkor amikor megvettem akkor kifutottam az anyagi keretbõl hogy 10 sort is vegyek és kilencest vettem azzal viszont eléggé csattog.
Na de majd most!!! Szóval nyugodtan rátehetem a Tiagrára a tízes láncot?
@kipage: A nyerged extrem elol van, legalabbis a wiw-es kepen. (Egyenes nyeregcso es full eloretolt nyereg)
Elég sz*r a hasonlat. Úgy értettem hogy õk is azt használnak, és náluk _bevált_. Spec szingóragasztót nem fogok venni, csak azért mert más a tubusa.
Raktam már fel szingót, de valami részeges papinak, nem volt fontos hogy mm-re pontosan álljon és 70el tartson a kanyarban, elsõ alkalom volt és jól sikerült. A parktool-os leírás pedig nagyon jó és részletes, nem hiszem hogy gondot fog okozni, 3 éves bringaszerelõi múlttal(Írja is, hogy azonnal kezdjük el igazgatni, mert ha nem, csúnya világ lesz, a leeresztés segíthet, de utána vissza kell pumpálni az ellenõrzés miatt.) 1 napot ír arra, hogy a felnin felpumpálva hagyjam
Nem volt még ragasztva, tehát felviszek elõtte 2-3 réteg ragasztót a felnire
Elég sz*r a hasonlat. Úgy értettem hogy õk is azt használnak, és náluk _bevált_. Spec szingóragasztót nem fogok venni, csak azért mert más a tubusa.Szoval abbol nem jo kiindulni, hogy mas mit hasznal. Biztos vagyok benne, hogy csak az ara miatt hasznalnak palmatexet, es nem azert, mert jobb a cementnel.
Egyebkent szinte biztos, hogy nem fogod tudni jol feltenni, gyakorlat kell hozza. Szoval szerintem gyakorolj ragaszto nelkul sokat ragasztas elott. Mozgatni cementtel ragasztaskor is csak nagy rovid ideig lehet. (Nem tapasztalat, csak olvastam)
Piros RITCHEY
Más: Megjött végre a várva-várt szingóm. Tufo S33 Pro. PalmaTex-szel szeretném felragasztani a felnire. Kérdés: hogyan lehet igényesen megcsinálni, úgy, hogy még véletlenül se üssön?
Ahogy én gondoltam: Bekenni felnit, gumit, félrerakni félórára, rárakni a felnire, felfújni puhábbra, megigazítani, majd ha már jónak látszik, felfújni keményre "mintazállat", és hagyni 1 napig száradni, felesleges ragasztót eltávolítani.
Jó lesz így vagy valamit rosszul képzeltem el?
Itt van útmutató:
http://www.parktool....owto.asp?id=101
És miért nem veszel rendes szingóragasztót hozzá?
Gáz a 19mm széles gumi? Mennyivel kényelmesebb a 23mmes? Felfújva betonkemény mindkettõ, szóval rezgéscsillapítóként nem gondolnám,hogy nagy a különbség, inkább felütéses defekt vagy kanyartartás ilyesmire lennék kíváncsi.
Mert ha a pályaversenyzõknek jó a palmatex, akkor nekem is
Leírást köszi
Nem, én olyan helyrõl rendeltem, hogy occó volt, de tudtam, hogy csak a 2 gumit kapom. Van amúgy 1 literes defektgátló tejem, majd löttyintek bele
Kb. ennyi
Egyébként te kaptál hozzá defektgátló lötyit? úgy tudom az ingyen jár hozzá (én is kaptam ingyen), bár hallottam olyat, hogy aki itthon behozza, az olyan jó magyarosan 1500-at kér érte.
Gáz a 19mm széles gumi? Mennyivel kényelmesebb a 23mmes? Felfújva betonkemény mindkettõ, szóval rezgéscsillapítóként nem gondolnám,hogy nagy a különbség, inkább felütéses defekt vagy kanyartartás ilyesmire lennék kíváncsi.
Piros RITCHEY
Más: Megjött végre a várva-várt szingóm. Tufo S33 Pro. PalmaTex-szel szeretném felragasztani a felnire. Kérdés: hogyan lehet igényesen megcsinálni, úgy, hogy még véletlenül se üssön?
Ahogy én gondoltam: Bekenni felnit, gumit, félrerakni félórára, rárakni a felnire, felfújni puhábbra, megigazítani, majd ha már jónak látszik, felfújni keményre "mintazállat", és hagyni 1 napig száradni, felesleges ragasztót eltávolítani.
Jó lesz így vagy valamit rosszul képzeltem el?