Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Vidinger: KMC szemet hasznalnak Shimano lanchoz.
(Egyebkent az is remlik, hogy a Shimano lancokat is a KMC gyartja bermunkaban, de lehet tevedek)

http://www.kmcchain....mo=view&id=1051

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
az a baj h csiricsárén meg van görbítve a felsõcsõ, szerintem beleérne a váz falába ha egyenesen futna benne, megszakítással

Szerintem nem volna egy nagy ördöngösség úgy megcsinálni, mint a Cervelo vázakon.

Posted Image

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

jaja. am ne számítsatok valami iszonyat színösszeállításra. nem eszerint építem a vasat. csak a funkcionalitás. am elkövettem egy apró hibát a nokon fékszettel amit vettem. nem számoltam vele hogy a vázon nincs megosztva a hátsó bowdenház, hanem végig házban fut....:S nincs elég szem:S

Szerintem nem volna egy nagy ördöngösség úgy megcsinálni, mint a Cervelo vázakon.

Posted Image

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

jaja. am ne számítsatok valami iszonyat színösszeállításra. nem eszerint építem a vasat. csak a funkcionalitás. am elkövettem egy apró hibát a nokon fékszettel amit vettem. nem számoltam vele hogy a vázon nincs megosztva a hátsó bowdenház, hanem végig házban fut....:S nincs elég szem:S

Merida vázon nincs megosztva? :o Az érdekes.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

ha kész a gép megmutizod nekünk?

Vidinger

Vidinger

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Sor+lánc lerendelve.Pénteken érkezik,ha minden igaz.Lenne még egy kérdésem. Milyen patentszemet tudok alkalmazni a 10 sebességes Shimano láncnál? Az egy dolog hogy kapok vele a csomagolásban egy rögzítõ csapot, de utána ha szét szeretném szedni akkor gondban leszek.Jobban mondva nem a szétszedéssel lesz gondom hanem az összeillesztéssel. :) Néztem a Sram Powerlock-ot csak hogy a Sram láncok 5,9 mm szélesek, a Shimano pedig 5,5 mm és gondolom hogy azért 0,5 mm elég nagy eltérés.Vagy mégsem annyira? Sram-on kívül valami más ötlet?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Melyik az a pedál, amiben rugó helyett carbonlapocska végzi a dolgát? És lehet cserélgetni, azzal állíthatod a kioldáshoz szükséges erõt.

Van a Look-nak is, meg a Time-nak is Keo Blade illetve iClic nevekkel.
szerk: csak a Look

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Melyik az a pedál, amiben rugó helyett carbonlapocska végzi a dolgát? És lehet cserélgetni, azzal állíthatod a kioldáshoz szükséges erõt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
jah, már vágom, köszi a felvilágosítást! :)
asszem én sem reszelek..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Itt egy jobb kép
Posted Image

"just chillin killin"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Az én trekking bringámon ezt az egészet megoldották egy szem fogas alátéttel, és a villa papucsába fúrt pici lyukkal, ahová az alátét pöcke beakad.

Nem kell vele szarozni szinte semennyit.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

En meghagytam a sajatomet, nem tul zavaro, en mondjuk nem cserelek naponta (de hetente se) kereket.

Én se reszelek... az a 10 tekerés a meneten igazán nem sok.

"just chillin killin"

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

jaja, most reszeltem le a villáról a biztonsági bigyót, hogy ne kelljen szenvedni a gyorszárral
rakom össze

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Andris_savaria: Lawyer tabs -ra keress google-ban. Azert talaltak ki, mert Amerikaban kiesett par kerek es a szokasos amerikai karteritesi sztorik miatt vezettek be. Kilazult gyorszarral sem tud kiesni a kerek a kis fulek miatt.
En meghagytam a sajatomet, nem tul zavaro, en mondjuk nem cserelek naponta (de hetente se) kereket.

Posted Image

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
én még mindig nem vágom mi a rákot reszelgettek ti...
valaki egy képet?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
jaja, most reszeltem le a villáról a biztonsági bigyót, hogy ne kelljen szenvedni a gyorszárral
rakom össze

Jettison, megvan a váz?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Jettison, megvan a váz?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
jaja

A váltókarom az 10 sebességes alsó vázra csavarozható Dura-Ace. (I love retro!!!) Nem volt olcsó játék de nekem nagyon bejön csak akkor amikor megvettem akkor kifutottam az anyagi keretbõl hogy 10 sort is vegyek és kilencest vettem azzal viszont eléggé csattog. :) Na de majd most!!! Szóval nyugodtan rátehetem a Tiagrára a tízes láncot?

Vidinger

Vidinger

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
A váltókarom az 10 sebességes alsó vázra csavarozható Dura-Ace. (I love retro!!!) Nem volt olcsó játék de nekem nagyon bejön csak akkor amikor megvettem akkor kifutottam az anyagi keretbõl hogy 10 sort is vegyek és kilencest vettem azzal viszont eléggé csattog. :) Na de majd most!!! Szóval nyugodtan rátehetem a Tiagrára a tízes láncot?