Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz?
Ha normál befogójú is jó, azzal tudok szolgálni. Én sajnos tuti nem leszek ott a versenyen
Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz?
Csengo, es kulloprizma aggaszt is. Most ugye megint raszallnak a ketkerekuekre a "sünök". (Jol teszik egyebkent)
Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?
Flickr
ha sikerül egyszer eljutnom egy amatõr uti versenyre, ígérem nem állok ki, vezetni fogok ha rám kerül a sor..