Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Gulacat: bikemag apróból ilyen árkategóriában már karbonvázas ultegrás bringát kaphatsz.

gulacat1

gulacat1

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Sziasztok!
Országútiban (sem) vagyok otthon túlzottan, de nagyon érdekelne a dolog. Jelenleg a montik világában amatõr szinten tolom a versenyeket és a 24 órást, de kéne valami más is...
Kinéztem ezt a bringát, ami a pénztárcámnak és az elképzelésemnek leginkább megfelel, de a hozzáértõktõl szívesen vennék ajánlást vagy véleményt. Ha bejön az oldal le kell gördíteni, mert alul van a spec és a kép.
kösz,
Attila

Haibike Hai TOUR RC 2010 - Ker

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Egy ilyen ikont keress kepbeszurashoz az ikonsoron.
Feltöltött kép
Persze elotte fel kel tolteni a webre. (pl. picasa.com, kep.tar.hu, sajat webhely, stb...)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A lathatosagi egyebkent is csak rossz latasi viszonyok kozott kellene.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
nagyon jól néz ki. a másik amit néztél az más hajtómûvel volt szerelve,ha jól emlékszem.

Ndee

Ndee

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!

Megjött a gép, persze nem volt minden probléma mentes, de ez csak a magyarországi kiszállításra vonatkozik, ami csütörtök óta húzodott, majd megírom...

De a lényeg, teljesen megegyezik a képen láthatóval, csak a fékek és a hátsó váltó is fekete!!! Nagyon szép, hevenyészve össze is raktam, de gurulni majd csak délután lesz idõm. (hál istennek a kerekek is még Gipiemme Phantomok, mert írta hogy már csak két bringányi ilyen van utána Fulcrum Race 7, ami azért lássuk be gyengébb egy fokkal.)

http://davincionline...nz1_800_big.jpg

(Hogy kell képet beilleszteni???)
"...és mondá az úr: Aki horgászorsót gyárt, ne próbálkozzon mással..." :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
én nem igazán örülnék,ha rám szállnának. engem ez a kerékpárút téma zavar a legjobban. szerintem veszélyesebb,mint az országút.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz? :(

Ha normál befogójú is jó, azzal tudok szolgálni. Én sajnos tuti nem leszek ott a versenyen :( Illetve egyik ismerõsömnek van eladó (ha megvan még), de ott nem tudom a méretet. Ha érdekel bármelyik, csak szólj :)
- egy bolygó, két kerék -

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Csengo, es kulloprizma aggaszt is. Most ugye megint raszallnak a ketkerekuekre a "sünök". (Jol teszik egyebkent)

Szálljanak rá a bringásokra ok, de azokra ne, akik tudják is kezelni a gépüket és biztosan hajtanak. Láthatósági mellény nem kötelezõ, ha a bringásruházat láthatósági részeket is tartalmaz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Csengo, es kulloprizma aggaszt is. Most ugye megint raszallnak a ketkerekuekre a "sünök". (Jol teszik egyebkent)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...

Igen, és kell csengõ, láthatósági mellény, valamint elsõ és hátsó lámpa

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz? :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem itt kéne folytatni ezt a beszélgetést, de én Freirére a Tirreno-Adriatico-n mutatott teljesítménye alapján fogadtam (bármennyire is tûnik ellentmondásosnak)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
En Boonenre fogadtam volna. Mondta is, hogy mindent tokeletesen csinalt, ugyesen tartotta magat az emelkedokon, jokor inditotta a sprintjet, nem akadalyoztak. Csak hat volt egy ember, aki erosebb volt nala, nem is kevessel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Hát nem, és én meg azt hiszem elkezdek pénzben fogadni, mert egész jól megy a nyertesek megtippelése.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat Freire nem egy gyenge viragszal...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szia! Itt talalsz par dolgot, van versenynaptar is: Amat
Illetve meg itt is, ok szervezik a hetvegi idofutamot Tahiban: BVKK

Hopp, nem lattam a linket az elozo hozzaszolasban...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szerencséd van! Amatõr versenyek leginkább Pest és Esztergom környékén vannak.

Amat

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Sziasztok!