Sziasztok! Van egy fasza kis Reynolds 501-es vázra épített gipiemme szettel szerelt bringám. Itt látható. Mint látható, egy komoly ráncfelvarráson esett át, azonban sajnos azzal a helyzettel állok szemben, hogy a középcsapágy széttekeredik, jobban mondva a jobb oldali csésze letekeredik már egy nem túl hosszúnak mondható 70km-es tekerés közben is. Kicseréltem a tengelyt benne, de teljesen hiába, még így is letekeredik. Egyéb tippeket és ötleteket várnék hozzáértõ emberektõl.
Respect a bringa, sok meló lehetett vele. A festést ki csinálta? Szerintem mást is érdekelne az elérhetõsége, esetleg az ár pl. a vázfestéses topicban...
A középcsapágyas problémára én menettömítõt mondanék, pl kis szilárdságú loctite 222. 1500 körül van egy 5ml-es. Szerintem elég az utolsó pár menetet bekenni, mert különben nem tudod majd kiszedni. Korrózió ellen is véd.
Van egy leak lock nevû anyag is, ez nem keményedik meg teljesen, hanem gumiszerû marad. Az oldalon az utolsó: http://soos.hu/wsweb...=KAT022#2000725

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére