Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
sima országutinak kéne, és acél vázasat szeretnék, abból meg egy új és jó az elég drága. szóval ilyen sulibajárósnak szánnám amit nem féltek lelakatolva kinthagyni az utcán de azért lehet vele rendesen csapatni. ja és minnél olcsóbban szeretném megoldani, szoval max 30 a keret...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Úgy néz ki, elég jó állapotban van. A gumik 0 kilóméteresnek tûnnek. Sokat biztos nem mentek vele. Kérdés, hogy mi a célod vele, fixinek drága, ha országúti bringát akarsz, gyûjts egy modernebbre.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hello!
ez szerintetek megéri: KTM Strada CR 55 cm-es ?
végignéztem a piacteret, meg jo pár ilyen oldalt és 30ért ez tûnt nekem a legjobbnak, vagy van más ötletetek 30ért?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Foto?
A lancvillat? Nem volt rajta vedo?
Egyebkent is, mi az, hogy melyen megkaristolta? Ha leesik, az max a lakkozast bantja.

Egy foto sokat segithetne

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Hóbort sport.

ser82

ser82

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
tud segíteni vki? leesett a bicomrol a lánc, ami megkaristolta a karbon vázat a pedál melletti résznél, elég mélyen
hol tudják ezt helyre hozni és kb milye árban és gáz ha ezzel én így tekerek?
köszi elõre is

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Arany János utcában (1 metrómegálló a nyugatitól, gyalog sincs messze) ott a Bringavilág. A Nella is közel van.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hi!

Azt szeretném kérdezni hogy hol találnék Pest Nyugati pályaudvar közelében bringás boltot??
SPD cipõt szeretnék venni és hozzá pedált, rendelni csak akkor ha nem találok NYp-közelében boltot.Illetve tudna valaki ajánlani jó minõségû/ár arányban is jó márkát/terméket ?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

városban ha van kerékpárut az egyik oldalon de az én menetirányom(sávom)nem az melett halad akkor nem vagyok köteles használni.ez valos vagy hamis?

Sajnos általában, de:
http://bikemag.hu/al...html#post963652

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Attól függ, hogy a kerékpárútra milyen útburkolati jel van felfestve, illetve milyen táblák. Ha egyirányúsítva van, akkor nem, ha kétirányú akkor igen. (szerintem, de kérdezz meg egy rendõrt :) )

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
városban ha van kerékpárut az egyik oldalon de az én menetirányom(sávom)nem az melett halad akkor nem vagyok köteles használni.ez valos vagy hamis?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
De belul nem homokfujtak, ugye? :)
Esetleg lehet hogy belso, rejtett, de nem integralt kormanycsapagya van, vagyis lehet, hogy kivettek a homokfujaskor azt, ami a vaz reszet kepezi es nem a kormanycsapagyet. (?)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ismerõsnek van egy Giant alu outi váza (homokfúvott, nem tudjuk milyen modell) és már eléggé sokféle kormánycsapágyat próbált bele, persze egy sem passzolt. Van valakinek valami tapasztalata hogy merre nézelõdjön? Esetleg ki a forgalmazó?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

es azert van a szmajli hogy ha valamit viccnek vagy viccesnek szansz akkor odateszed. semeddig nem tartott volna. es akkor mindenki artatlan csipkelodesnek veszi ahogy szantad. igy meg nem. es ez nem az en hibam

+1, én is komolyan vettem, azthittem hogy bigott országútissal van dolgom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a moderator nem radir. majd eldontom hogy mit torlok es mit nem

es azert van a szmajli hogy ha valamit viccnek vagy viccesnek szansz akkor odateszed. semeddig nem tartott volna. es akkor mindenki artatlan csipkelodesnek veszi ahogy szantad. igy meg nem. es ez nem az en hibam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

...
Szóval ha azt mondod, hogy igazi biciklizés, akkor nem értem mire gondolsz.

Feltehetõen kiváló és tájékozott kerékpáros vagy, eszembe sem jutott, hogy magadra vehetsz egy ártatlan kis tréfát. Talán van olyan elõzmény ("flame war") amit nem ismerek.
Oda kellett volna tennem egy mosolygó arcocskát. Az a sor törölhetõ, nyilvánvalóan nem komolyan gondoltam (ha nem nyilvánvaló, az én hibám, s akkor mea culpa). Aktualitását az adta, amit bele is írtam, azaz országútin köztudottan többféle tartásból is fékezünk illetve (újabban) válthatunk is; erre vonatkozó _apró_ csipkelõdés csupán. Ami komolyabb, hogy erre szükség is lehet, azaz ha nem lehet mondjuk alsó fogásból váltani, az ,,biztonsági kockázat" (újabban; vannak kedves alsóváltós gépeim is). Az üzenetem lényege hasznos, segítségnek szánt tartalmat hordoz (szerintem).
Moderátor úr/hölgy: ez az üzenet is törölhetõ, a kifogásolt sorral - s esetleg az azt követõ szalmalángocskákkal - együtt is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Emberek, azért mert valaki nem biggyeszti oda a szmájlit a mondandója után, azért még megérthetnétek, hogy poénnak szánja.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

imadom ezt hogy az orszagutizas az "igazi" biciklizes.

csolatas rulez

Ne vedd magadra. Azért még emberszámba veszünk.

(:))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
imadom ezt hogy az orszagutizas az "igazi" biciklizes.

csolatas rulez
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Új ......Az egydimenziós montis embereknek át kell magukat programozniok az igazi biciklizéshez!

Mondjuk én kb. 20 éve kaptam az elsõ országutimat, majd volt még néhány, illetve volt pár trekkingem is. Bár használtam montit korábban is, de elsõ saját tulajdonú gépem kb. 2 éve van meg, igaz, tinédzser korú, merevvillás, és én virsligumival használom (terepen is).

Szóval ha azt mondod, hogy igazi biciklizés, akkor nem értem mire gondolsz.