Hi ! (kicsit OFF)
Nem tudom ide illik-e de valaki ismeri a Locomotive (Locomotive) nevû tápkieget?
Vélemény róla?
Most vettem és ha van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban szívesen meghallgatnám..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2010. April 06. - 16:03
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Posted 2010. April 06. - 10:22
A 2010.04.04-én rendezett STOP Cukrászda Idõfutamról készült fotók megtekinthetõk a Bicikli versenyfot oldalon
Posted 2010. April 05. - 15:55
es a kepet toltsd fel ide
www.imageshack.us
majd aztan a linket ird be ide
es akkor nagyobb felbontasban is meg tudjuk nezni
www.imageshack.us
majd aztan a linket ird be ide
es akkor nagyobb felbontasban is meg tudjuk nezni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 05. - 15:36
Erika, nagyon sok lehetõséged nincs sajnos. Javításnál max, annyit lehet tenni, hogy tesznek fel pár réteget, amit megpróbálnak minél jobban odaszorítani. Se szép, sem nagyon erõs nem lesz tõle, de némileg javul a helyzet. Helyrehozni nem lehet 100%-osan, maximum kezelni sajnos.
Árban nem tudom, anyagköltsége kb. 1-2000 Ft. Elég rossz a kép, de mintha azon a részen lenne a fémbetét. Kellene másik kép, leszerelt hajtókarral, egy szerencsésebb szögbõl. Milyen típus a váz?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2010. April 05. - 15:28
Szerintem nincs ok aggodalomra, ott már a csapágyház fémje látszik. Mindenestre egy ilyenbe érdemes beruházni, 1-2 ezer ft:

Deda Dog Fang, én a Biondoban vettem.

Deda Dog Fang, én a Biondoban vettem.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. April 05. - 14:35
Posted 2010. April 05. - 14:14
nem ott sértette ahol a védõ helye lenne.
hogy tudok itt képet küldeni, csak webest lehet
de a profilomhoz felraktam
hogy tudok itt képet küldeni, csak webest lehet
de a profilomhoz felraktam
Posted 2010. April 05. - 13:17
Saját tapasztalatból is, meg profi csapatoknál is látva, elmondhatom, hogy a kábel kötegelõ mindenre jó, de ez itt a csúcs:
Posted 2010. April 05. - 01:08
Akkor nem tudok jobbat.
Posted 2010. April 05. - 00:36
igen, az 55ös méret az elvileg pont jo.
épp ezért írtam ki, hogy másnak milyen ötlete lenne ennyiért, szóval ha valamelyik szerinted jobb a piactéren arra kíváncsi lennék!
épp ezért írtam ki, hogy másnak milyen ötlete lenne ennyiért, szóval ha valamelyik szerinted jobb a piactéren arra kíváncsi lennék!
Posted 2010. April 05. - 00:30
sima országutinak kéne, és acél vázasat szeretnék, abból meg egy új és jó az elég drága. szóval ilyen sulibajárósnak szánnám amit nem féltek lelakatolva kinthagyni az utcán de azért lehet vele rendesen csapatni. ja és minnél olcsóbban szeretném megoldani, szoval max 30 a keret...
És ez a méret jó neked? Szerintem volnának jobbak az itteni apróban.
Posted 2010. April 05. - 00:22
sima országutinak kéne, és acél vázasat szeretnék, abból meg egy új és jó az elég drága. szóval ilyen sulibajárósnak szánnám amit nem féltek lelakatolva kinthagyni az utcán de azért lehet vele rendesen csapatni. ja és minnél olcsóbban szeretném megoldani, szoval max 30 a keret...
Posted 2010. April 05. - 00:07
Úgy néz ki, elég jó állapotban van. A gumik 0 kilóméteresnek tûnnek. Sokat biztos nem mentek vele. Kérdés, hogy mi a célod vele, fixinek drága, ha országúti bringát akarsz, gyûjts egy modernebbre.
Posted 2010. April 04. - 23:52
Hello!
ez szerintetek megéri: KTM Strada CR 55 cm-es ?
végignéztem a piacteret, meg jo pár ilyen oldalt és 30ért ez tûnt nekem a legjobbnak, vagy van más ötletetek 30ért?
ez szerintetek megéri: KTM Strada CR 55 cm-es ?
végignéztem a piacteret, meg jo pár ilyen oldalt és 30ért ez tûnt nekem a legjobbnak, vagy van más ötletetek 30ért?
Posted 2010. April 04. - 23:15
Foto?
A lancvillat? Nem volt rajta vedo?
Egyebkent is, mi az, hogy melyen megkaristolta? Ha leesik, az max a lakkozast bantja.
Egy foto sokat segithetne
A lancvillat? Nem volt rajta vedo?
Egyebkent is, mi az, hogy melyen megkaristolta? Ha leesik, az max a lakkozast bantja.
Egy foto sokat segithetne
Posted 2010. April 04. - 17:19
Posted 2010. April 04. - 16:53
tud segíteni vki? leesett a bicomrol a lánc, ami megkaristolta a karbon vázat a pedál melletti résznél, elég mélyen
hol tudják ezt helyre hozni és kb milye árban és gáz ha ezzel én így tekerek?
köszi elõre is
hol tudják ezt helyre hozni és kb milye árban és gáz ha ezzel én így tekerek?
köszi elõre is
Posted 2010. April 04. - 11:56
Arany János utcában (1 metrómegálló a nyugatitól, gyalog sincs messze) ott a Bringavilág. A Nella is közel van.
Posted 2010. April 04. - 11:50
Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy hol találnék Pest Nyugati pályaudvar közelében bringás boltot??
SPD cipõt szeretnék venni és hozzá pedált, rendelni csak akkor ha nem találok NYp-közelében boltot.Illetve tudna valaki ajánlani jó minõségû/ár arányban is jó márkát/terméket ?
Azt szeretném kérdezni hogy hol találnék Pest Nyugati pályaudvar közelében bringás boltot??
SPD cipõt szeretnék venni és hozzá pedált, rendelni csak akkor ha nem találok NYp-közelében boltot.Illetve tudna valaki ajánlani jó minõségû/ár arányban is jó márkát/terméket ?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Posted 2010. April 04. - 10:39
városban ha van kerékpárut az egyik oldalon de az én menetirányom(sávom)nem az melett halad akkor nem vagyok köteles használni.ez valos vagy hamis?
Sajnos általában, de:
http://bikemag.hu/al...html#post963652

Sign In
Create Account

Back to top