Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2010. április 06. - 21:51

Vitamin-nak és ásványi anyagoknak : Multi-X (drágának tünik meg az is
de ha mindet megveszed külön akkor is kb ennyire jön ki...)

"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. április 06. - 21:45

nyáron illetve nagy melegben mehet egy kis aminosav,mert akkor gyorsabban ürül ki...
Írta 2010. április 06. - 21:45

én az ethicsportos cuccokat nem bírom.egyszer versenyen sikerült tõle szineset ásítanom.többek szerint akkor ebben én voltam a hibás,mert több pro tour csapat is ezt használja minden gond nélkül..egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
Írta 2010. április 06. - 21:39

..l
akkor szerintem ezt a 12hetes kúrát el is kezdem lassan...
fehérjemennyiség általában megvan, turmix és csirkemell formájában, vitaminom most éppen nincs, de be fogok szerezni valamit

Írta 2010. április 06. - 21:38

az allergiám miatt én Ginko tablettát szedek (FLP), és szerintem az is használ..
amúgy bringázás közben powerade-t, és ásványvízzel hígitott narancslét iszok, a narancslé tart életben...
még életemben nem ettem edzésen semmilyen gélt, pedig kipróbálnék valamit, mert "már unom a banánt"...
egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
amúgy bringázás közben powerade-t, és ásványvízzel hígitott narancslét iszok, a narancslé tart életben...

még életemben nem ettem edzésen semmilyen gélt, pedig kipróbálnék valamit, mert "már unom a banánt"...

egyszer ettem versenyen Born gélt, de begörcsöltem tõle, szóval azt örökre letettem..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2010. április 06. - 21:36

igaz hogy csodát egyiktõl sem kell várni (magában) de én féléve elkezdtem a súlyzós edzést( már abba kelet hagynom mert az ízületeimet nagyon gyûrte)..
mivel olyan vagyok hogy mindenek utána olvasok ami érdekel ezért a testépítésnél is sok információt szereztem.. és tisztában vagyok az alapvetõ dolgokkal (kaja, tápkieg( táplálékkiegészítõ
már nememlékszem kinek a kedvért (nick-névre)
(csak vicc) tehát nincsenek olyan tévhiteim mint például ami sok embernél elõfordul hogy ezek : ("szerek"=ezek nem szerek hanem kaják csak más halmazállapotban,"szteroidok" = erre csak:
, folytathatnám...stb)
nah mindegy ez csak rizsa de az a lényeg hogy én azt a fél évet ugy csináltam hogy nem ettem "szemetet" hanem normális kajákat
-csirkemell, -rizs , -krumpli - pulyka, más szárnyas hús...(persze voltak kivétel napok de szinte mindennap ettem ezek közül..
-nem ettem csokit, csipszet, kenyeret (ha ettem is akkor is teljeskiörlésüt) és így tovább...
-és emelet mindennap fehérje, tömegnövelõ,ha volt rá keret g-bomb -stb...
és persze heti 5 edzés mindennap más izomcsoportra..és volt siker ezzel az életmóddal amit persze mit nemondjak nemvolt olcsó de hát le kelet mondanom dolgokról ezért..
mivel olyan vagyok hogy mindenek utána olvasok ami érdekel ezért a testépítésnél is sok információt szereztem.. és tisztában vagyok az alapvetõ dolgokkal (kaja, tápkieg( táplálékkiegészítõ

nah mindegy ez csak rizsa de az a lényeg hogy én azt a fél évet ugy csináltam hogy nem ettem "szemetet" hanem normális kajákat
-csirkemell, -rizs , -krumpli - pulyka, más szárnyas hús...(persze voltak kivétel napok de szinte mindennap ettem ezek közül..
-nem ettem csokit, csipszet, kenyeret (ha ettem is akkor is teljeskiörlésüt) és így tovább...
-és emelet mindennap fehérje, tömegnövelõ,ha volt rá keret g-bomb -stb...
és persze heti 5 edzés mindennap más izomcsoportra..és volt siker ezzel az életmóddal amit persze mit nemondjak nemvolt olcsó de hát le kelet mondanom dolgokról ezért..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. április 06. - 20:57

ezt a cuccot nem ismerem,hmb-nél valamivel jobb a por alaku de a kapszulás egyszerübb,8hetet számolj(szerintem 12 hétig szedd) mindenképp 3 honap után meg szünet,nem azért mert annyira káros hanem mert 2-3 honapig benned marad,a szervezeted is állit elö csak kis mennyiségben,azt hiszem már létezik ultrább magasabb hatoanyag tartalommal is.ha valamit még akarsz akkor egy komplex vitamin és fehérje de azt vércsoport alapján keress...vagy jo sok csirkemell:)viszont a teljesitmény fokozokkal vigyázz.....egy példa:fiam szedett no-burst-ot,tény és valo jött neki az erö de tiszta idegbeteg volt,szerencsére hamar rájöttünk mitöl
Írta 2010. április 06. - 20:51

ha szabad szólnom a témában. én sok mindent kipróbáltam a táplálékkiegészítõk közül,és szerintem a kerékpárhoz leginkább az amino savak,és az L-carnitin passzol. esetleg még más fehérjék. a creatinnal általában véve rossz úton jártok,mert felesleges súlyt pakoltok magatokra. igazából 1ikre sem lehet rámondani,hogy "ez a szent grál",mert minden cucc másképp viselkedik az emberek szervezetében. bármelyik táplálékkiegészítõrõl is legyen szó,mind1ikrõl el lehet mondani,hogy többet kell bevinni a szervezetbe,mint az ajánlott. van olyan amit kúra szerûen kell adagolni,van olyan amit testsúly után kell kiszámolni. 1iktõl se várjátok,hogy superman-ek lesztek. a placebó hatás is befigyel,de ne várjatok tõlük csodákat. a megfelelõ étrend sokkal többet ér. a regeneráció is legalább annyira fontos,mint a jól elvégzett edzésmunka. én jelenleg visszafogtam a kajálásomat,mert elég nagy súlyfelesleg van rajtam. nem konkrétan diéta,csak 1 kicsit odafigyelek rá. edzésre szoktam vinni mindig kaját,mert az eléhezéssel csak rontanék a helyzeten. lehet,hogy a szervezetem nem tudna regenerálódni a másnapi edzésre. sajna a kerékpárban nem müxik az "élj a mának" életfelfogás. a lényeg az,hogy elõre kell gondolkodni,mert ha ma elbaxok vlmit,az késõbb visszaüt. amit itt leírtam az saját tapasztalat. szóval ne keressetek mögötte tudományt.
Írta 2010. április 06. - 20:05

A kávé-sem mûködik mégis doppinglista termék...
Pontosabban a koffein és csak nagyon durva szint felett.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. április 06. - 20:03

A kávé-sem mûködik mégis doppinglista termék...
Írta 2010. április 06. - 20:02

Elolvastam, tényleg nem nagyon éri meg, viszont én tudom ajánlani a Scitec Nutrion termékeit ..itt megtalálod õket meg infót is róluk : Shop.Builder Test
Írta 2010. április 06. - 19:57

Kiemeltek, hogy "nem doppinglistás termék!"
Ebbol az kovetkezik, hogy nem mukodik.
Vagy pont forditva, kesz csoda, hogy nincs betiltva, mivel mukodik.
Szvsz aki tenyleg ert ezekhez a tapkiegekhez, az profi sportolokkal foglalkoznak.
(Ez nem jelenti, hogy aki profikkal foglalkozik, az ert a tapkiegekhez.)
Ebbol az kovetkezik, hogy nem mukodik.

Szvsz aki tenyleg ert ezekhez a tapkiegekhez, az profi sportolokkal foglalkoznak.
(Ez nem jelenti, hogy aki profikkal foglalkozik, az ert a tapkiegekhez.)
Írta 2010. április 06. - 19:47

20 deka porért 8400 Ft aminek a 35%-a szénhidrát?!
Rossz úton haladok a meggazdagodás felé.....
hopp most nézem én is csak hogy mekkora kiszerelés. takarodjanakmár...

Írta 2010. április 06. - 19:44

20 deka porért 8400 Ft aminek a 35%-a szénhidrát?!
Írta 2010. április 06. - 19:29

Na, ezt a hmb-t akkor fel is írtam, van is még idõm Tour de Pelso elõtt...
És errõl valami vélemény: Ethicsport Ramtech
Még nem vettem meg, azért kérdezem
És errõl valami vélemény: Ethicsport Ramtech
Még nem vettem meg, azért kérdezem

Írta 2010. április 06. - 19:28

A mézet tudom javasolni, nagyon gyorsan feldolgozza a szervezet és gyors energiát szolgáltat, hozzá lehet kakaóport és diót keverni. Ásányanyag pótlására én viszek magammal általában egy-két almát, banánt.
Egébként hosszútávra jól jön ha van a csomagan akár egy szelet natúr csirkemell.
Gyúrós szarságokat meg jobb elfelejteni, az árából lehet enni tojást, banán tumixot, gyümölcsöket, zöldségeket, csirkemellet, májat, szívet, stb......
Egébként hosszútávra jól jön ha van a csomagan akár egy szelet natúr csirkemell.
Gyúrós szarságokat meg jobb elfelejteni, az árából lehet enni tojást, banán tumixot, gyümölcsöket, zöldségeket, csirkemellet, májat, szívet, stb......
Írta 2010. április 06. - 19:20

penco csinál ilyen kerékpáros táplálék kiegészitöket,ha meg természetes cucc akkor a gyümölcs föleg bogyos gyümölcsök....ez a hmb se rossz ha valaki nagy távokat szeretne tolni és mégse epo ugye...
Írta 2010. április 06. - 19:16

Bloke Akpi ne töketlenkedjetek már.. azért ment fel a pumpa mert szóltam, hogy ne rövidíts feleslegesen?
Engem is érdekel a táplálékkiegészítõk téma, mondjuk ezek a gyurmázós spéci szerek már nem.
Engem is érdekel a táplálékkiegészítõk téma, mondjuk ezek a gyurmázós spéci szerek már nem.
Írta 2010. április 06. - 19:13

Én dolgoztam táplálékiegészítõket gyártó/forgalmazó cégnél és csak annyit mondanék, hogy a cégen belül senki nem volt, akinek volt bármelyikre is gusztusa.
Persze vannak jó dolgok is ezek között, de jobban jársz ha azt a sok pénzt rendes kajára, gyümölcsre költöd.
egyetértek: egy csomag goji bogyo biztos hoz annyit mint sok más szintetikus cucc és nem kárositja a májat meg stb
Írta 2010. április 06. - 19:11

a hmb folyamatos eröszint növekedés szálkás izmosodás melett,tehát nem zsirosit vagy vizesit be de kell 8 hét neki,ezt a lokomotivet kreatinnal javasolja de az meg már vizesit ugye meg a székrekedés:)