Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én dolgoztam táplálékiegészítõket gyártó/forgalmazó cégnél és csak annyit mondanék, hogy a cégen belül senki nem volt, akinek volt bármelyikre is gusztusa.

Persze vannak jó dolgok is ezek között, de jobban jársz ha azt a sok pénzt rendes kajára, gyümölcsre költöd.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

hát ahogy nézem lehet tolni kerékpár mellé is de inkább egy 2 honapos hmb kura nyár elött....az sokáig megmarad ez meg szerintem közvetlen edzésre jo aztán ha kimegy bellöled kérddés hozott e annyit,hogy megérje....

hmb kúra? azmiaz?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én sem értem, de azzal, hogy visszavágsz, te is arra a szintre kerülsz.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát ahogy nézem lehet tolni kerékpár mellé is de inkább egy 2 honapos hmb kura nyár elött....az sokáig megmarad ez meg szerintem közvetlen edzésre jo aztán ha kimegy bellöled kérddés hozott e annyit,hogy megérje....

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Nem értem minek kell értelmetlenül hozzá szólni valamihez csak azért is hogy mondj valamit....
"mi az hogy por ???" otthon takarítás után összekeverd a port a vízzel és azt iszod??!! nem tartott volna kiírni 5 másodpercig sem ,hogy : fehérje, szénhidrát esetleg tömegnövelõ....SaTöBi(stb) :D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
máj funkciokat javitja:)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
jah csak a banán és a szõlõcukor is szénhidrátként fogyasztom , amit viszont kérdeztem annak más haszna van, és más funkciója...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Hi ! (kicsit OFF)

Nem tudom ide illik-e de valaki ismeri a Locomotive (Locomotive) nevû tápkieget?
Vélemény róla?
Most vettem és ha van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban szívesen meghallgatnám..

ennyi pénzért inkább 20-30kg banán meg pár zacsko szöllöcukor:)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ha már megvetted mindegy mit mondunk róla nem? Mi az a tápkieg? :)

nem tartott volna kiírni 5 másodpercig sem hogy táplálék kiegészítõ. Én isostar szeleteket meg zselét eszek, meg mellé van 2 fajta szintén isostar porom. Nekem bevált a márka, ajánlom mindenkinek. (nem is túl drága és finomak a szeleteik az almás zselé meg maga a tökély)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hi ! (kicsit OFF)

Nem tudom ide illik-e de valaki ismeri a Locomotive (Locomotive) nevû tápkieget?
Vélemény róla?
Most vettem és ha van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban szívesen meghallgatnám..

szabbyy

szabbyy

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
A 2010.04.04-én rendezett STOP Cukrászda Idõfutamról készült fotók megtekinthetõk a Bicikli versenyfot oldalon

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es a kepet toltsd fel ide

www.imageshack.us

majd aztan a linket ird be ide
es akkor nagyobb felbontasban is meg tudjuk nezni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Erika, nagyon sok lehetõséged nincs sajnos. Javításnál max, annyit lehet tenni, hogy tesznek fel pár réteget, amit megpróbálnak minél jobban odaszorítani. Se szép, sem nagyon erõs nem lesz tõle, de némileg javul a helyzet. Helyrehozni nem lehet 100%-osan, maximum kezelni sajnos. :( Árban nem tudom, anyagköltsége kb. 1-2000 Ft. Elég rossz a kép, de mintha azon a részen lenne a fémbetét. Kellene másik kép, leszerelt hajtókarral, egy szerencsésebb szögbõl. Milyen típus a váz?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szerintem nincs ok aggodalomra, ott már a csapágyház fémje látszik. Mindenestre egy ilyenbe érdemes beruházni, 1-2 ezer ft:

Feltöltött kép

Deda Dog Fang, én a Biondoban vettem.

ser82

ser82

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
esetleg iwiwen:
http://iwiw.hu/pages...userID=14944696

ser82

ser82

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
nem ott sértette ahol a védõ helye lenne.
hogy tudok itt képet küldeni, csak webest lehet
de a profilomhoz felraktam

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Saját tapasztalatból is, meg profi csapatoknál is látva, elmondhatom, hogy a kábel kötegelõ mindenre jó, de ez itt a csúcs:

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Akkor nem tudok jobbat.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
igen, az 55ös méret az elvileg pont jo.
épp ezért írtam ki, hogy másnak milyen ötlete lenne ennyiért, szóval ha valamelyik szerinted jobb a piactéren arra kíváncsi lennék!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

sima országutinak kéne, és acél vázasat szeretnék, abból meg egy új és jó az elég drága. szóval ilyen sulibajárósnak szánnám amit nem féltek lelakatolva kinthagyni az utcán de azért lehet vele rendesen csapatni. ja és minnél olcsóbban szeretném megoldani, szoval max 30 a keret...

És ez a méret jó neked? Szerintem volnának jobbak az itteni apróban.