Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
A kávé-sem mûködik mégis doppinglista termék...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Elolvastam, tényleg nem nagyon éri meg, viszont én tudom ajánlani a Scitec Nutrion termékeit ..itt megtalálod õket meg infót is róluk : Shop.Builder Test
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kiemeltek, hogy "nem doppinglistás termék!"
Ebbol az kovetkezik, hogy nem mukodik. :) Vagy pont forditva, kesz csoda, hogy nincs betiltva, mivel mukodik.

Szvsz aki tenyleg ert ezekhez a tapkiegekhez, az profi sportolokkal foglalkoznak.
(Ez nem jelenti, hogy aki profikkal foglalkozik, az ert a tapkiegekhez.)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

20 deka porért 8400 Ft aminek a 35%-a szénhidrát?!

Rossz úton haladok a meggazdagodás felé.....

hopp most nézem én is csak hogy mekkora kiszerelés. takarodjanakmár... :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
20 deka porért 8400 Ft aminek a 35%-a szénhidrát?!

Rossz úton haladok a meggazdagodás felé.....

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Na, ezt a hmb-t akkor fel is írtam, van is még idõm Tour de Pelso elõtt...
És errõl valami vélemény: Ethicsport Ramtech
Még nem vettem meg, azért kérdezem :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
A mézet tudom javasolni, nagyon gyorsan feldolgozza a szervezet és gyors energiát szolgáltat, hozzá lehet kakaóport és diót keverni. Ásányanyag pótlására én viszek magammal általában egy-két almát, banánt.

Egébként hosszútávra jól jön ha van a csomagan akár egy szelet natúr csirkemell.

Gyúrós szarságokat meg jobb elfelejteni, az árából lehet enni tojást, banán tumixot, gyümölcsöket, zöldségeket, csirkemellet, májat, szívet, stb......

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
penco csinál ilyen kerékpáros táplálék kiegészitöket,ha meg természetes cucc akkor a gyümölcs föleg bogyos gyümölcsök....ez a hmb se rossz ha valaki nagy távokat szeretne tolni és mégse epo ugye...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bloke Akpi ne töketlenkedjetek már.. azért ment fel a pumpa mert szóltam, hogy ne rövidíts feleslegesen?

Engem is érdekel a táplálékkiegészítõk téma, mondjuk ezek a gyurmázós spéci szerek már nem.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Én dolgoztam táplálékiegészítõket gyártó/forgalmazó cégnél és csak annyit mondanék, hogy a cégen belül senki nem volt, akinek volt bármelyikre is gusztusa.

Persze vannak jó dolgok is ezek között, de jobban jársz ha azt a sok pénzt rendes kajára, gyümölcsre költöd.

egyetértek: egy csomag goji bogyo biztos hoz annyit mint sok más szintetikus cucc és nem kárositja a májat meg stb

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
a hmb folyamatos eröszint növekedés szálkás izmosodás melett,tehát nem zsirosit vagy vizesit be de kell 8 hét neki,ezt a lokomotivet kreatinnal javasolja de az meg már vizesit ugye meg a székrekedés:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én dolgoztam táplálékiegészítõket gyártó/forgalmazó cégnél és csak annyit mondanék, hogy a cégen belül senki nem volt, akinek volt bármelyikre is gusztusa.

Persze vannak jó dolgok is ezek között, de jobban jársz ha azt a sok pénzt rendes kajára, gyümölcsre költöd.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

hát ahogy nézem lehet tolni kerékpár mellé is de inkább egy 2 honapos hmb kura nyár elött....az sokáig megmarad ez meg szerintem közvetlen edzésre jo aztán ha kimegy bellöled kérddés hozott e annyit,hogy megérje....

hmb kúra? azmiaz?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én sem értem, de azzal, hogy visszavágsz, te is arra a szintre kerülsz.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát ahogy nézem lehet tolni kerékpár mellé is de inkább egy 2 honapos hmb kura nyár elött....az sokáig megmarad ez meg szerintem közvetlen edzésre jo aztán ha kimegy bellöled kérddés hozott e annyit,hogy megérje....

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Nem értem minek kell értelmetlenül hozzá szólni valamihez csak azért is hogy mondj valamit....
"mi az hogy por ???" otthon takarítás után összekeverd a port a vízzel és azt iszod??!! nem tartott volna kiírni 5 másodpercig sem ,hogy : fehérje, szénhidrát esetleg tömegnövelõ....SaTöBi(stb) :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
máj funkciokat javitja:)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
jah csak a banán és a szõlõcukor is szénhidrátként fogyasztom , amit viszont kérdeztem annak más haszna van, és más funkciója...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Hi ! (kicsit OFF)

Nem tudom ide illik-e de valaki ismeri a Locomotive (Locomotive) nevû tápkieget?
Vélemény róla?
Most vettem és ha van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban szívesen meghallgatnám..

ennyi pénzért inkább 20-30kg banán meg pár zacsko szöllöcukor:)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha már megvetted mindegy mit mondunk róla nem? Mi az a tápkieg? :)

nem tartott volna kiírni 5 másodpercig sem hogy táplálék kiegészítõ. Én isostar szeleteket meg zselét eszek, meg mellé van 2 fajta szintén isostar porom. Nekem bevált a márka, ajánlom mindenkinek. (nem is túl drága és finomak a szeleteik az almás zselé meg maga a tökély)