Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Akkor evvan, durész lesz megint.

Vinokurov meg jól ráb.....baltázott, irgalmatlan tempót ment, leszakította a fél csapatát, a végén az utolsó 50m-t meg gurulva, hátrafelé nézegetve, mérgelõdve tette meg, amíg várt a csapattársára...

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Sastre feljebb jött, és nem is vesztett annyi idõt a TTT-n mint gondoltam..ügyesek voltak ma

Sastre fan vagy?:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
A campagnolosnak más a bowden végén az a kis bizb*sz elvileg...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).

mi kulon aruljuk a bovdenszettet a shimanohoz es a campagnolohoz, gondolom ha ugyanaz jo lenne mindkettobe akkor nem kellene szetvalasztani.

viszont azt nem tudnam megmondani hogy mi a kulonbseg [regen szereltem mar campas bringat] szoval azt sem hogy athidalhato-e a problema
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
köszi
hülye vagyok hozzá hogy észrevegyem a felsõ kis füleket..:o

jee
Sastre feljebb jött, és nem is vesztett annyi idõt a TTT-n mint gondoltam..ügyesek voltak ma
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport
;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hol találok aktuális hivatalos Giro eredménylistát?
olyat, ami teljes..nem csak az elsõ 10 név van rajta..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
David Millar is használja a 15 fogas váltógörgõt.

Feltöltött kép

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
szia mi van veled mikor jös a velencei tóra kenguru?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat nem egy fosos fajta ez az Evans se. (180 fokos kanyar)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tegnap megneztem a Kinok kinja palyajat. Hat... Folyton fel-le megy nem lesz, elbolyban maradni nekem eselytelen, az biztos. (39-es atlagot mentek tavaly)
A vege tenyleg eleg fingatos, rovidebb szakaszokon akad 10% feletti resz is, de azert nem tul hosszu.
Raadasul ugye a tav sem a szokasos 80km, hanem 114. A szintkulonbseg alapjan nem gondoltam volna ilyen fingatos palyanak. Azt remeltem lesz 2-3 nagyobb "hegy" azt kesz.

Egyebkent a palya kozepen (a korben) egyes helyeken elkepesztoen rossz aszfalt van, egyszeruen nem lehet kikerulni a godroket.

ludovikusz

ludovikusz

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

üdv!
bocs,nem technikai hozzászólás
nincs tévém és tökre sajnáltam, hogy idén nem lesz giro nézés, ezért egy jó ideje valami online közvetítést kerestem, de nem találtam.ma véletlenül rábukkantam egy orosz eurosportra itt, a lap közepefelé ahol az élõ adások vannak: 2010 Giro d'Italia Live Video, Route, Preview, Results, Photos, Teams aka Tour of Italy gondoltam, ugyan egy szót sem tudok oroszul, azért legalább a képeket láthatom.amikor megnyitottam nem hittem a fülemnek: magyar :D
E1_000001035 on USTREAM: 11:57 UK SUPERBIKE SUPERBIKE: Superbike Corner - This month, Superbike fans can enjoy, in Monza, Superbike Corner, a special show...
remélem másnak is hasznos lehet!

Köszi szépen, nem hittem volna, hogy meló közben Girót fogok nézni :-)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Mi is ott leszünk Esztergomban, a végére tartalékoljatok, mert az utolsó 5km elég ütõs

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
üdv!
bocs,nem technikai hozzászólás
nincs tévém és tökre sajnáltam, hogy idén nem lesz giro nézés, ezért egy jó ideje valami online közvetítést kerestem, de nem találtam.ma véletlenül rábukkantam egy orosz eurosportra itt, a lap közepefelé ahol az élõ adások vannak: 2010 Giro d'Italia Live Video, Route, Preview, Results, Photos, Teams aka Tour of Italy gondoltam, ugyan egy szót sem tudok oroszul, azért legalább a képeket láthatom.amikor megnyitottam nem hittem a fülemnek: magyar :D
E1_000001035 on USTREAM: 11:57 UK SUPERBIKE SUPERBIKE: Superbike Corner - This month, Superbike fans can enjoy, in Monza, Superbike Corner, a special show...
remélem másnak is hasznos lehet!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
YouTube - SRAM Red & Cervelo R3 Problems

ezt a hangot érdemes csekkolni

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
szerintem 4szöges BB-UN-53 + shimano 600 (fc-6400) vs BB-5500 + shimano octalink ultegra (fc-6500) közt nincs érezhetõ különbség, a 10-es rendszerekrõl nincs tapasztalat (intergált hajtómûvek)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
talán terhelésre kéne beálltani

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
shi octalink általában bevált, aki merevséget figyelte. ultegra karok+közép újonnan talán megáll 25-30e

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Ez lenne a bringa: Magellan Gemini 2007
Az átdobó szerintem jól van beállítva mert 53-12-ben sem ér hozzá a lánc.
Terhelés hatására ér csak hozzá a nagytányér.