Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

már törölték de vmi magellán volt

hát igen használt kerékpárt szerintem ne ilyet vegyünk. gondolkodjunk újonnan megfizethetetlen áru vázakban és legalább 105-ös felszereltségben

80 ropi?

shi 600 fékváltókaros szett, vmi jó 32 küllõs mavic, ambrosio, fir kerékkel, 10 éves top-közép kategória vázzal (colombus nivacrom például)

Köszi a választ,ilyen volt,de már eladták tegnap:Magellan Gemini 2007

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

Egy 203centis 120kg-os embernek keresünk bicót egyenlõre használt kategóriában,régi muffolt vázból.
Szerintetek mi az a legkisebb vázméret amit egy kihúzott nyeregcsõvel és hosszú kormányszárral meg lehet pályázni?!
Köszi

Zinn Cycles Custom Bikes, Custom Road Bikes, Custom Mountain Bikes and Travel Bikes and the Zinn Big and Tall Bike Shop | Zinncyles website náluk még kicsinek is számítana a 203 cm :)

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Egy 203centis 120kg-os embernek keresünk bicót egyenlõre használt kategóriában,régi muffolt vázból.
Szerintetek mi az a legkisebb vázméret amit egy kihúzott nyeregcsõvel és hosszú kormányszárral meg lehet pályázni?!
Köszi

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
már törölték de vmi magellán volt

hát igen használt kerékpárt szerintem ne ilyet vegyünk. gondolkodjunk újonnan megfizethetetlen áru vázakban és legalább 105-ös felszereltségben

80 ropi?

shi 600 fékváltókaros szett, vmi jó 32 küllõs mavic, ambrosio, fir kerékkel, 10 éves top-közép kategória vázzal (colombus nivacrom például)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Köszi!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én ennyibõl inkább összepakolnék vmi régebbi, de jobb cuccokból egy szép acélvázas gépet. 80ropiból nagyon patentet lehet összerakni, és nem sorával, és hangulatra össze sem hasonlítható a kettõ, de még menetteljesítményre is sokkal jobb sztem

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Egy ismerõsöm szeretné megvásárolni,véleményetek?Ker

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Persze, hogy nem jo hozza a rovidkanal, latszik, ez is egy egyedi karbon cucc.
Volt aki megprobalta egyebkent, talan 13-ast alulra, de egy ido utan eltort a kanal.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Allez Contador, allez!:D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ehhez a nagyobb alsógörgõhöz jó egyáltalán a rövidkanalas váltó?

go Sastre, szerintem is! :-)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

azt kellet volna amit Sipiék mondtak; hátra marad és betolja :D

Többet értek volna vele, mint így...nem irigylem szegény srácot :s

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Akkor evvan, durész lesz megint.

Vinokurov meg jól ráb.....baltázott, irgalmatlan tempót ment, leszakította a fél csapatát, a végén az utolsó 50m-t meg gurulva, hátrafelé nézegetve, mérgelõdve tette meg, amíg várt a csapattársára...

azt kellet volna amit Sipiék mondtak; hátra marad és betolja :D

Sastre fan vagy?:)

alighanem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás
a campa bovden jó a shimano-ba. fordítva nem. vagyis ez így nem igaz. a "kis bizb*sz" ugyan úgy néz ki mind a 2nél,de a shimano átmérõje nagyobb 1 kicsit. ha nem találok campa bovdent a környéken (nekem campa cuccom van),akkor shimano-t rakok be,de elõtte 1 kicsit körbereszelem a "kis bizb*sz"-t.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Akkor evvan, durész lesz megint.

Vinokurov meg jól ráb.....baltázott, irgalmatlan tempót ment, leszakította a fél csapatát, a végén az utolsó 50m-t meg gurulva, hátrafelé nézegetve, mérgelõdve tette meg, amíg várt a csapattársára...

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Sastre feljebb jött, és nem is vesztett annyi idõt a TTT-n mint gondoltam..ügyesek voltak ma

Sastre fan vagy?:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A campagnolosnak más a bowden végén az a kis bizb*sz elvileg...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).

mi kulon aruljuk a bovdenszettet a shimanohoz es a campagnolohoz, gondolom ha ugyanaz jo lenne mindkettobe akkor nem kellene szetvalasztani.

viszont azt nem tudnam megmondani hogy mi a kulonbseg [regen szereltem mar campas bringat] szoval azt sem hogy athidalhato-e a problema
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
köszi
hülye vagyok hozzá hogy észrevegyem a felsõ kis füleket..:o

jee
Sastre feljebb jött, és nem is vesztett annyi idõt a TTT-n mint gondoltam..ügyesek voltak ma
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport
;)