Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Persze, valószínûleg a helyszínen fog kiderülni mi lesz pontosan. Pont Aug20ból tanulva, ha veszély van akkor nem fogják elengedni a versenyt. Érdekes helyzet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nem is az esovel van a baj. Esoben lehet versenyezni.
Viharos eso kicsit mas teszta. 2006 aug 20-at tuleltem (a Margin hidon), de nem mindenki...
Igen szar idojaras miatt Tour szakaszt is roviditettek mar. (1996 Sestriere ugrik be, 46km-re vagtak meg)
Az is igaz, hogy volt, hogy mas esetekben meg hoesesben is siman megtartottak az adott szakaszt.

Nem hiszem, hogy a szervezõ vállalná a kockázatot, ha tényleg 100 kmh-ás széllökések lesznek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem is az esovel van a baj. Esoben lehet versenyezni.
Viharos eso kicsit mas teszta. 2006 aug 20-at tuleltem (a Margin hidon), de nem mindenki...
Igen szar idojaras miatt Tour szakaszt is roviditettek mar. (1996 Sestriere ugrik be, 46km-re vagtak meg)
Az is igaz, hogy volt, hogy mas esetekben meg hoesesben is siman megtartottak az adott szakaszt.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Sajnos, nem sajnos, itt sincs ilyen :)
Sok sok szervezési gondot okozna.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Azoknál nem, de zöld vagyok ami az outis rendezvényeket illeti, és reménykedtem :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
TOP Maratonoknál szokott lenni??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nincs ilyenkor esõnap...?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Mi a rak lesz holnap a Kinok Kinjan??

túlélõverseny..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Triatlon...
Ahol tudtok tekertek, ahol sok a víz futtok, ahol nem bírtok már futni sem..... :)

De lélekben veletek leszek, csak pár km-el arrébb fogok vízibiciklizni :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mi a rak lesz holnap a Kinok Kinjan?? Bakker 100 km/h-s szelet is mondanak, de 3 centi eso es a 9 fok se tul biztato. :(

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem olvastam el. :) Ugyesen a lenyeget az elejere tettek, elbol kiszurtam es bezartam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
ave, ne mondd már, hogy komolyan veszed

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Ne viccelj, en reg rohogtem ennyit es ilyen jol. :) Mero ironia az egesz.

Olvasd vegig. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ez a fészbúkos euro cyclist mekkora egy kocsogseg mar. Csak Campagnolo, de a SRAM Red megis lehet. Erre mondjak, hogy dedó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez a 2 bringa lett kinézve.Az alsó narancs színû mérete 61-es,a kéké még egyenlõre talány,de írtam a tulajnak,megkérdeztem mekkora.
Tudom,hogy ez csak tapogatózás,de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkora a kék váz,így ránézésre,összehasonlított alapon szerintetek van a kék 60-as?

http://imagerz.com/Q...EtvAwJXVg0fQAVR

A kék biztos, hogy van 60-as, és úgy tûnik, hogy legalább akkora ember használta, mint az unokaöcséd.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
vázként ez: Ker ?
úgy látom muffolt.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Nemrég mûtötték az unokaöcsém térdét,jól összevagdosták,és most h relatív egészséges,az orvos a kerékpározást ajánlotta neki az alkalmankénti gyógytorna mellé.Õ szobabiciklire gondolt,ilyen hitványra.Én meg ismerem és tudom hogy megunná rövid idõn belül,aztán csak a baj volna vele,foglalná a helyet stb.Ezért javasoltam neki hogy vegyen egy normálisabb kerékpárt, és ide jutottunk h régi outi muffolt acélváz...
Aztán egész belelkesedett,meg minél hamarabb el szeretné kezdeni a tekerést,csak ugye egész nagyra nõt,és elég ritka a 62es vagy attól nagyobb vázzal rendelkezõ kerékpár.Ha van akkor meg nem tetszik az ára neki.
Ezért keresünk kisebbet,ami még használható,hátha hamarabb találni.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Egy 203centis 120kg-os embernek keresünk bicót egyenlõre használt kategóriában,régi muffolt vázból.
Szerintetek mi az a legkisebb vázméret amit egy kihúzott nyeregcsõvel és hosszú kormányszárral meg lehet pályázni?!
Köszi

miért a legkisebb vázat keresitek? így túl nagy lesz a különbség a kormánymagasság és a nyeregmagasság közt

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

60asnál mindenképp nagyobb kell

Ez a 2 bringa lett kinézve.Az alsó narancs színû mérete 61-es,a kéké még egyenlõre talány,de írtam a tulajnak,megkérdeztem mekkora.
Tudom,hogy ez csak tapogatózás,de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkora a kék váz,így ránézésre,összehasonlított alapon szerintetek van a kék 60-as?

http://imagerz.com/Q...EtvAwJXVg0fQAVR

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
60asnál mindenképp nagyobb kell