Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
voltam. 3. lettem abszolútban. 84kmt mentünk 110 helyett. de nagyon pokol volt. 6-10 fok, átlagban 8. 33,4es átlag 179es átlagpulzus. nagyon sok bukás a szél miatt, elfújta õket, meg a csúszós út miatt. még a kísérmotorosok is elestek, úgy h felvezettek többszáz m-re a spicc elõtt. egyik az árokban, másik az út közepén. nagyon hamar szétzilálódott a mezõny, kis csoportok voltak. sokszor 1fõsek. de miután beértünk a célba, az volt a legrettenetesebb. akkor lett ám hideg csak igazán. átölötözni fincsi volt. a "profi" körülmények azért elég túlzás volt az erste részérõl. konkrétan a célban abban a házikóban egy darab szék nem volt h legalább leülhessél.... de szép kordonok azok voltak, nehogy berohanjon egy õrült szurkoló... de egyébként a körülmények ellenére egész szépen lebonyolították a versenyt, szóval grat a szervezõknek, de sztem ehhez nem kellett volna az erste...
majd írok egy beszámolót a saját szemszögembõl a csapatnak, ha érdekel titeket akk megosztom veletek is...
na bocs az összeszedetlen mondatokért, még nem hevertem ki a dolgokat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

találó volt azt elmondhatom...

Voltál? Milyen volt? Volt rövidítés vagy valami hasonló?

A sebesség mindent megold.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
találó volt azt elmondhatom...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én az elsõt.

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok,

Melyiket tartjátok a jobb hajtómû+középcsapály kombinációnak?
1. Shimano Tiagra Integrált (FC-4500)
2. Shimano 105 Octalink (FC-5502+BB-5500)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Nekem is Decatlonos van sárga.
9 ezer magyar pénz volt. Átázni nem ázik át. 12-15 fok felett fázni se fázol benne. Ellenben bele lehet pülledni.
ÉS ha kesztyü is van rajtad akkor nehéz levenni.

Tegnap életet mentet. Fennt a hegyen (írottkõ) viharban.
Meg persze az is érdekes volt hogy hátszélben sík szakaszon fékeznem kell (nedves falevelek mindenütt).
Nem irigylem aki a Kínok kínjára ment (most tényleg találó a név :) )

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
köszi mindenkinek

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem is (sárga) Jeantex van a Decathlonból, és tényleg nagyon jó. Egyébként szerintem nem kell nagy feneket keríteni a dolognak, a lényeg, hogy legyen egy réteg ami nem engedi, hogy közvetlenül érjen az esõ, és lehûlj: a víz plussz menetszél az gyilkos, még ha nincs is túl hideg. Ha egy kicsi beszivárog, az már nem gond.

Peti_78

Peti_78

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Létezik, és van, ami nem ázik be, és mégsem ázol el benne.
Itt néz körül: Jeantex Sportswear
Általában van a Decathlonban kb 15e az ára, én is ilyet használok, sztem jó.
Ja, és mindenképpen sárgát vegyél sztem, az a legfeltûnõbb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

létezik kisméretre összehajthato országuti esö dzseki ami valojában nem ázik át?agu 20 aldis 30 kili után megadta magát:(

ami nem ázik át,abba beleizzadsz. ez tuti nem ázik át: Decathlon - ruh

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
létezik kisméretre összehajthato országuti esö dzseki ami valojában nem ázik át?agu 20 aldis 30 kili után megadta magát:(

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

Azért a tegnapi Giro szakaszon se voltak ideálisak a körülmények. Naggyon kemény volt:)

az utóbbi idõk legjobb versenye volt.....szerintem

néhány kép,hogy mit kellett csinálnom: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
némileg megöregedtem benne. istenkáromlásnak is beillik,de ezt kérte a kuncsaft.

még ez is hozzátartozik: K

a lényeg a lényeg: minden 7-es dura ace volt a bringán. lapított acélcsöves colnago. mint a schaffhausen.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Azért a tegnapi Giro szakaszon se voltak ideálisak a körülmények. Naggyon kemény volt:)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).

A lényeget már megválaszolták, a pedantéria kedvéért teszem hozzá: nem csak a bütyök a különbség; a Shimano váltókábel 1.1 mm, a Campa 1.2 mm átmérõjû, ez megfelelõ házat is kíván. Egyidejûleg szereltem Campagnolo és Shimano ellátottságú gépet pár hete, figyelni kellett, nehogy elkeverjem. Versenygépnél számíthat ugyan, egyébként elmegy (még a Campa kábel is Shimano házban), nyilván lassítja (egy kicsit) a váltást.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
http://met.hu/riaszt...t=20100515_1909

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Persze, valószínûleg a helyszínen fog kiderülni mi lesz pontosan. Pont Aug20ból tanulva, ha veszély van akkor nem fogják elengedni a versenyt. Érdekes helyzet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem is az esovel van a baj. Esoben lehet versenyezni.
Viharos eso kicsit mas teszta. 2006 aug 20-at tuleltem (a Margin hidon), de nem mindenki...
Igen szar idojaras miatt Tour szakaszt is roviditettek mar. (1996 Sestriere ugrik be, 46km-re vagtak meg)
Az is igaz, hogy volt, hogy mas esetekben meg hoesesben is siman megtartottak az adott szakaszt.

Nem hiszem, hogy a szervezõ vállalná a kockázatot, ha tényleg 100 kmh-ás széllökések lesznek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem is az esovel van a baj. Esoben lehet versenyezni.
Viharos eso kicsit mas teszta. 2006 aug 20-at tuleltem (a Margin hidon), de nem mindenki...
Igen szar idojaras miatt Tour szakaszt is roviditettek mar. (1996 Sestriere ugrik be, 46km-re vagtak meg)
Az is igaz, hogy volt, hogy mas esetekben meg hoesesben is siman megtartottak az adott szakaszt.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Sajnos, nem sajnos, itt sincs ilyen :)
Sok sok szervezési gondot okozna.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azoknál nem, de zöld vagyok ami az outis rendezvényeket illeti, és reménykedtem :)