Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Idén átfutott már pár trikolor cucc a kezem alatt...váltók, hajtómûvek, agyak...kegyetlen szép cuccok valóban :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hm, hat a K-Edge ebben a szempontbol biztos jobb, de szerintem a Deda eseten is csak beallitas kerdese lesz ez. Talan kicsit magasabbra, kicsit kozelebb, vagy pont tavolabb kell tenni a lanckerektol.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Kestrel 200 EMS pictures by cavedad66 - Photobucket

itt egy csótányszettes! a felsõ sort hányjátok le, iszonyúan elbarmolta a figura ezzel az átalakítós ahead dologgal, meg ezzel a fotellel

a 6400 fvkar kegyetlen szépen vált, talán finomabb a 6500nél, de hogy lefele halkabb, az tuti. a legenda szerint a 6400 sorozat még Japánban készült

nekem nagy kedvenc a FC-6400 hajtómû, de a shimano 600 logó és a trikolór cuccos is király volt , már csak azt kellene tudni mi ez a 3 szín
ezen a képen, rendben van minden
Kestrel 200 EMS :: 100_3536.jpg picture by cavedad66 - Photobucket

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Deda Dogfang van az enyemen, tokeletes. Elotte 2x is leesett, azota ez teljesen kizart. Neked mi a gond vele?

Teli bico azert nem feltetlen csotanybringa, csak oreg. 6400-as Ultegra pl. mar olyan oreg, hogy lassan egyre dragabb lesz. :)

Nem teszi vissza a láncot. Annyiban jó, hogy nem esik le teljesen, de továbbra is probléma, hogy "üresben" tekerek és a váltókarral kell visszatolni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Deda Dogfang van az enyemen, tokeletes. Elotte 2x is leesett, azota ez teljesen kizart. Neked mi a gond vele?

Teli bico azert nem feltetlen csotanybringa, csak oreg. 6400-as Ultegra pl. mar olyan oreg, hogy lassan egyre dragabb lesz. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
De szeretnék én is Ultegrával szerelt "csótánybringát" :)

Ti használtok lánc leesés ellen Deda Dogfang-et, vagy más hasonló dolgot? Nekem van, de nem igazán teszi a dolgát.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nekem nyolcas sh-campa hibrid alsõcsöves váltókaros rendszer van a télimen. teszi a dolgát, nem kell sajnálni. kb tökmind1 mit teszel fel csak nagyjából legyenek kompatibilisek. sztem mondjuk campát drágább, körülményesebb fenttartani. amúgy úgy lett hibrid, hogy elõször full 8as campa volt fékváltóval, vmi alsó kat. nincs rajta típusjel. ez volt az elsõ versenygépem. aztán lett másik és ez télivé degradálódott. ahogy hullottak ki az alkatrészek egyre jobban elshimanosdott.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Most hogy ilyen tartós a rossz idõ, tervezgetem, hogy összerakok valami "csótány" bringát, amivel rosszabb körülmények között is nekiindulnék a jövõben. Milyen szettet javasolnátok egy ilyen gépre? Inkább egy 6400as ultegra vagy egy 9es rendszer, esetleg Campa?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Köszi.
Akkor valószínûleg az integrált felállást választom.
Egy Shimano 105 (FC5600) mennyire lenne kompatibilis a Sora 8-as szettel?
Idõvel cserélnék mindent 105-re de egy darabig a fent lévõ Sora szettel kellene mûködnie.

Mûködni fog. Keresztbe váltásnál elméletileg elõbb fog hozzáérni a nagy lánckerékhez a lánc.

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Én az elsõt.

Köszi.
Akkor valószínûleg az integrált felállást választom.
Egy Shimano 105 (FC5600) mennyire lenne kompatibilis a Sora 8-as szettel?
Idõvel cserélnék mindent 105-re de egy darabig a fent lévõ Sora szettel kellene mûködnie.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az atlagpulzusan dobtam hatast. De ha a maxhoz kepest nezem %-ban, akkor mar nem dobok hatast, csak hummogok, hogy eleg kemenyen nyomta. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ja persze, el is feljtettem, hogy milyen fiatal vagy.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Mi köze a max pulzusnak az eredményhez?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
206körül...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Megtalaltam: http://www.kulloszag...remenylista.pdf
33. lettem, korosztaly 10. Hat ugy fest, tenyleg nagy tuleloverseny volt ez. Amikor letort a nyeregtaska, biztos voltam benne, hogy ez bukta, oszt megsem akkora.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jettison,
Uhhh, kemeny adatok ezek!! Eloszor is grat, a gyoztesnek es a 2.-nak is! En kivancsi volnek a beszamolora, sajnos en sose tudom mi is tortenik elol. :)

Az en elmenyeim osszefoglalva:
Kinok kinja hu maradt a nevehez, bar joval rovidebb volt, es sokkal kevesbe hegyes. (csak 866m szintkulonbseg)
Az eso es a hideg nem sem konnyitette a dolgunkat, de a szel, na az probara tett mindenkit rendesen.
Foleg az oldalszeles reszek voltak durvak, szembeszelben meglepoen gyorsan tudtam haladni. De oldalszelben, egyes helyeken konkretan be kellett donteni a bicot, hogy ne fujjon le az utrol. Volt aki alol tenylegesen kifujta a bringat.
Elottem egy srac egy szelmentes egyenes szakaszon, a vizes favaleveken csuszott meg ugy, hogy perecelt.

Nekem 10km utan egy kisebb katyut elkapva letort a Fizik nyeregtaskam. (Senkinem nem javaslom, barmilyen praktikusnak is tunik!) Defektem nem lett, de 1 perc elment, amig visszamentem erte. Innentol erdekes volt, utolertem eleg sok embert, neha osszealltunk, de aztan mindenki lemaradt. (Azert a vegen a gyozteshez kepest kapott 30perc hatrany megmutatta, hogy nem en voltam ilyen eros)

Utos volt, de a hiradot nezve mi meg egesz jol megusztuk pl. Miskolchoz kepest.

Rendezes szerintem kituno, biztos, hogy tobb motoros, segito es rendor biztositta a versenyt, mint ahany indulo volt!
A papirra ragasztott csip viszont nem nagy otlet, szerintem senkinek nem maradt meg a celig, problemat mondjuk biztos nem okozott.

Ja nekem 29km/h atlag, es a max pulzusom volt 179. :) Azta**** mekkora maxod van neked, hogy ilyen magasan birod tartani 2 es fel oran at??
Mondjuk meg is van az eredmenye. Ha mar eredmeny: Nem tudod hol van a neten?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

ami nem ázik át,abba beleizzadsz.

Van olyan anyag, ami nem azik at, es szellozik is es meg konnyu is: eVent. Ez persze eleg draga is, egy esokabat mondjuk kiskeraron idehaza kb. 50e.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Meg tudnátok mondani milyen az a durifort 888-as csõszett?
Kössz

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Bravó!

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szép!! Gratulálok :) ! Megérdemled... a helyezést :)
Várjuk a részletest.