Jettison,
Uhhh, kemeny adatok ezek!! Eloszor is grat, a gyoztesnek es a 2.-nak is! En kivancsi volnek a beszamolora, sajnos en sose tudom mi is tortenik elol.
Az en elmenyeim osszefoglalva:
Kinok kinja hu maradt a nevehez, bar joval rovidebb volt, es sokkal kevesbe hegyes. (csak 866m szintkulonbseg)
Az eso es a hideg nem sem konnyitette a dolgunkat, de a szel, na az probara tett mindenkit rendesen.
Foleg az oldalszeles reszek voltak durvak, szembeszelben meglepoen gyorsan tudtam haladni. De oldalszelben, egyes helyeken konkretan be kellett donteni a bicot, hogy ne fujjon le az utrol. Volt aki alol tenylegesen kifujta a bringat.
Elottem egy srac egy szelmentes egyenes szakaszon, a vizes favaleveken csuszott meg ugy, hogy perecelt.
Nekem 10km utan egy kisebb katyut elkapva letort a Fizik nyeregtaskam. (Senkinem nem javaslom, barmilyen praktikusnak is tunik!) Defektem nem lett, de 1 perc elment, amig visszamentem erte. Innentol erdekes volt, utolertem eleg sok embert, neha osszealltunk, de aztan mindenki lemaradt. (Azert a vegen a gyozteshez kepest kapott 30perc hatrany megmutatta, hogy nem en voltam ilyen eros)
Utos volt, de a hiradot nezve mi meg egesz jol megusztuk pl. Miskolchoz kepest.
Rendezes szerintem kituno, biztos, hogy tobb motoros, segito es rendor biztositta a versenyt, mint ahany indulo volt!
A papirra ragasztott csip viszont nem nagy otlet, szerintem senkinek nem maradt meg a celig, problemat mondjuk biztos nem okozott.
Ja nekem 29km/h atlag, es a max pulzusom volt 179.

Azta**** mekkora maxod van neked, hogy ilyen magasan birod tartani 2 es fel oran at??
Mondjuk meg is van az eredmenye. Ha mar eredmeny: Nem tudod hol van a neten?