Melyiket vetted? Wing Pro-t?
Na, miért nem mindjárt K-Force.
A legolcsóbb Vero-t.
Melyiket vetted? Wing Pro-t?
majd írd be ide pls hogy mennyivel kerül közelebb a fvkarfogás, kell e emiatt hosszabb stucniban gondolkodni
az is cx lesz?
bloke: a kompaktot campa miatt vetted? én is azt használok,de valami alap ritchey kormánnyal aminek az alsó részétõl eltekintve(plusz hajlítás) hasonló a kialakítása. lehet, hogy egy kompakt még jobb lenne?
Na hát addig tárgyaltuk itt a kormányokat, hogy ma hirtelen felindulásból vettem egy FSA kompaktot
A sebesség mindent megold.
Remek. Akkor rendelem is az új gépet, remélem még megvan az 58as.
Na hát addig tárgyaltuk itt a kormányokat, hogy ma hirtelen felindulásból vettem egy FSA kompaktot
Remek. Akkor rendelem is az új gépet, remélem még megvan az 58as.
Nekem tök ugyanez a felállás, szintén Merida, de nem cx. Néha felteszem 25-re, de csak figyelmetlenségbõl, viszont az elsõ váltó sosem jelezte.
425mm a láncvillahossz, 50-34es tányérok, 12-25ös fogsor, 130as villasarutáv.
Országúti kerékben mennyire használható dt revolution 2-1,5-2 küllõ? Nem lesz tõle túl rugalmas? Montiban nincs gondom vele, de itt sokkal hosszabb küllõk kellenek.
A Campa fékváltókaroknak hol van a rögzítõ csavar, amivel a kormányra lehet szorítani? Az egyik kicsit mint ha laza lenne és elmászna, ha erõsebben ráfogok.
A gumi burkolatot fel kellene húzni vagy mi? Ott találtam egy imbuszos csavart, az lenne az? (felsõ oldalon)
ez biciklifüggõ, a láncvilla hossza eléggé fontos ebben az esetben
Ha régi (2006 elõtti) akkor 2/3 tányéros ugyan az a kar... és trimmelõs... (ha a sora trimmelõs volt a 105 trimmelõs akkor ez is az lesz
)
Ehhez én láma vagyok.
Szerintem van külön 3as a 3 tálas hajtókarhoz, de ilyen félállások, nemtom...
A Tiagra elsõváltó 3 állásos? (lehet vele "trimmelni"?)
Egy 2×9-es Tiagrás váltórendszert be lehet úgy lõni, hogy nagytányéron minden fokozat használható legyen elsõváltóreszelés nélkül?