Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ilyet használsz?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

sztem azért annyira nem tuti. simán belecsúszhat a nyomás miatt a lyukba az a kis cucc is

12baron tesztelve. probléma nélkül tûrte :)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás

milyen láncot ajánlanátok ami az ultegránál strapabíróbb, lehet vastagabb is és szemenként vagy méterre lehet venni.
Tandemra összekötõ láncnak kellene, egy normál 114 szemes ultegra rövid is, de az nem is való összekötõnek mert más tapasztalata megnyúlik könnyen.
Itt ugyebár semmi váltás két fix tányéron pörög.

Én a helyedben minél kevesebb fokozathoz való láncot vennék, mondjuk 7 vagy 8 fokozathoz valót, ezekbõl a jobb minõségû Shimano vagy Sram cuccokat ajánlom, Sramhoz patentszem is jár, ezzel sokkal egyszerûbb a méretere szabás. De ha a fogaskerék elbírja akkor 1 sebi lánc lenne erre a legtutibb. Egy 7-8 sebis lánc is simán fut minimum 2X annyit mint egy 9 vagy 10-es ultegra.

A többieknek meg köszi a pedál témában a hozzászólásokat, asszem Shimano lesz.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Az egész jó ár, annyi mint külföldön.

Ezért is vettem meg habozás nélkül. Már fenn is van, a bringán nem néz ki olyan bután, mint a képek alapján hittem volna.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Eddig én is ezt hittem, lám, érdemes néha offline boltba is járni. 6800 Ft.

Az egész jó ár, annyi mint külföldön.

A sebesség mindent megold.

tandemzsolt

tandemzsolt

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
milyen láncot ajánlanátok ami az ultegránál strapabíróbb, lehet vastagabb is és szemenként vagy méterre lehet venni.
Tandemra összekötõ láncnak kellene, egy normál 114 szemes ultegra rövid is, de az nem is való összekötõnek mert más tapasztalata megnyúlik könnyen.
Itt ugyebár semmi váltás két fix tányéron pörög.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Azt hittem csak azok vannak itthon, amik a bikemarketen vannak. Ez mennyi volt?

Eddig én is ezt hittem, lám, érdemes néha offline boltba is járni. 6800 Ft.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na, miért nem mindjárt K-Force. :D
A legolcsóbb Vero-t.

Azt hittem csak azok vannak itthon, amik a bikemarketen vannak. Ez mennyi volt?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Melyiket vetted? Wing Pro-t?

Na, miért nem mindjárt K-Force. :D
A legolcsóbb Vero-t.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

majd írd be ide pls hogy mennyivel kerül közelebb a fvkarfogás, kell e emiatt hosszabb stucniban gondolkodni

Elvileg kéne, de nekem ez is egy szempont volt, hogy ne kelljen már rövidebb stucnit használnom, mert egy kicsit nagy nekem a mostani váz.

az is cx lesz?

bloke: a kompaktot campa miatt vetted? én is azt használok,de valami alap ritchey kormánnyal aminek az alsó részétõl eltekintve(plusz hajlítás) hasonló a kialakítása. lehet, hogy egy kompakt még jobb lenne?

Shimano. És mint a befolyásolhatóság minta példánya, ma vettem még egy pár Panarecer belsõt is. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na hát addig tárgyaltuk itt a kormányokat, hogy ma hirtelen felindulásból vettem egy FSA kompaktot

Melyiket vetted? Wing Pro-t?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Remek. Akkor rendelem is az új gépet, remélem még megvan az 58as. :)

az is cx lesz?

bloke: a kompaktot campa miatt vetted? én is azt használok,de valami alap ritchey kormánnyal aminek az alsó részétõl eltekintve(plusz hajlítás) hasonló a kialakítása. lehet, hogy egy kompakt még jobb lenne?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Na hát addig tárgyaltuk itt a kormányokat, hogy ma hirtelen felindulásból vettem egy FSA kompaktot

majd írd be ide pls hogy mennyivel kerül közelebb a fvkarfogás, kell e emiatt hosszabb stucniban gondolkodni

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Ejj, de jó neked. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Na várjál, inkább leellenörzöm (de csak szobában) nehogy aztán engem szídjál.

Megtörtént. Bõven van hely, ha még egy fogaskerék lenne a 25 után, az is beleférne

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nekem tök ugyanez a felállás, szintén Merida, de nem cx. Néha felteszem 25-re, de csak figyelmetlenségbõl, viszont az elsõ váltó sosem jelezte.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

425mm a láncvillahossz, 50-34es tányérok, 12-25ös fogsor, 130as villasarutáv.

Nekem tök ugyanez a felállás, szintén Merida, de nem cx. Néha felteszem 25-re, de csak figyelmetlenségbõl, viszont az elsõ váltó sosem jelezte.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás
még a pedál témához. nekem még look delta pedálom van. kb 2 éve vettem olyan fehér betétes-talán teflonos- stoplit,és az nem nyekereg,mint a régi. érdekes,mert nem is kopik annyira. a régi stoplikat 6-8 hónap alatt kukára írtam.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

Országúti kerékben mennyire használható dt revolution 2-1,5-2 küllõ? Nem lesz tõle túl rugalmas? Montiban nincs gondom vele, de itt sokkal hosszabb küllõk kellenek.

rendes küllõfeszességgel nem gáz.annyival nem hosszabb a küllõ.szval jól meg kell húzni õket.alu anyákkal jó kis könnyû kerék lehet belõle.