Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

A Campa fékváltókaroknak hol van a rögzítõ csavar, amivel a kormányra lehet szorítani? Az egyik kicsit mint ha laza lenne és elmászna, ha erõsebben ráfogok.

A gumi burkolatot fel kellene húzni vagy mi? Ott találtam egy imbuszos csavart, az lenne az? (felsõ oldalon)

jó helyen keresed.ott van a felsõ oldalon.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
2/3-as ez a tiagra is... elvileg be lehet állítani.. bár ha CX akkor én úgy állítanám hogy a legkisebbhez jó szorosan.. azt úgy is ritkán (vagy soha) fogod használni...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

ez biciklifüggõ, a láncvilla hossza eléggé fontos ebben az esetben

425mm a láncvillahossz, 50-34es tányérok, 12-25ös fogsor, 130as villasarutáv.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
ez biciklifüggõ, a láncvilla hossza eléggé fontos ebben az esetben

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ha régi (2006 elõtti) akkor 2/3 tányéros ugyan az a kar... és trimmelõs... (ha a sora trimmelõs volt a 105 trimmelõs akkor ez is az lesz :D)

2010es Merida CX gépen van a szett.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Ehhez én láma vagyok. :D Szerintem van külön 3as a 3 tálas hajtókarhoz, de ilyen félállások, nemtom...

Ha régi (2006 elõtti) akkor 2/3 tányéros ugyan az a kar... és trimmelõs... (ha a sora trimmelõs volt a 105 trimmelõs akkor ez is az lesz :D)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

A Tiagra elsõváltó 3 állásos? (lehet vele "trimmelni"?)

Ehhez én láma vagyok. :D Szerintem van külön 3as a 3 tálas hajtókarhoz, de ilyen félállások, nemtom...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Egy 2×9-es Tiagrás váltórendszert be lehet úgy lõni, hogy nagytányéron minden fokozat használható legyen elsõváltóreszelés nélkül?

A Tiagra elsõváltó 3 állásos? (lehet vele "trimmelni"?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Egy 2×9-es Tiagrás váltórendszert be lehet úgy lõni, hogy nagytányéron minden fokozat használható legyen elsõváltóreszelés nélkül?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Elso ranezesre nekem sem volt szimpatikus, de egyreszt konnyebb, mint a felniszalag, es semmi gondot nem okoz, nagyon massziv.

"Incredible blowout strength and takes well over 400psi. Tires start to fail long before the Veloplug."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Országúti kerékben mennyire használható dt revolution 2-1,5-2 küllõ? Nem lesz tõle túl rugalmas? Montiban nincs gondom vele, de itt sokkal hosszabb küllõk kellenek.

A sebesség mindent megold.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
sztem azért annyira nem tuti. simán belecsúszhat a nyomás miatt a lyukba az a kis cucc is

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Aha! Akkor nekem azert lehet problemamentes, mert nincs a felnin lyuk a gumi felol. (Fulcrum Racing 3)

Egyebkent szalag helyett allitolag ez a tuti.
Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@bloke: Te cserelgetted csak ugy a kulsot, vagy mi?

Igen, és úgy vettem észre, hogy a küllõfuratoknál betüremkedik a latex és "emlékezik", ott marad a nyoma és elgyengül.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@bloke: Te cserelgetted csak ugy a kulsot, vagy mi?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én pont most vettem egy pár conti gp4000-et. ma mentem vele elõször. hát el kell ismerjem megéri az árát. nagyon jó. és könnyû is ugyebár, plussz a defektvédelme sem utolsó. amit észrevettem még, hogy ritchey comp slickrõl átállva, ez sokkal jobban "fekszi" az utat, jobban kisimítja, pedig mindkettõ 23-as, de nagyon érezhetõ a különbség. belsõnek én maxxis flyweight-et akarok, csak épp sehol nem lehet kapni:S:S. volt már ilyenem és jól bírta. plusz adnak hozzá felniszalagot is, amit szintén használok már egy jó ideje, gond nélkül. 52gr amúgy. nem tud valaki valahol elfevõben két darabot?:P

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
A Campa fékváltókaroknak hol van a rögzítõ csavar, amivel a kormányra lehet szorítani? Az egyik kicsit mint ha laza lenne és elmászna, ha erõsebben ráfogok.

A gumi burkolatot fel kellene húzni vagy mi? Ott találtam egy imbuszos csavart, az lenne az? (felsõ oldalon)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

igen...én 2500 ért vettem,de a latex is hasonló árban van.
a nyomást sokkal jobban tartja(mountit latex-al használom).8bar-ról egy hét alatt 6,5 bar ig ereszt le.

Én a latexról kénytelen voltam leszokni, mert nagyon sokat kidurrantottam. Defektem nem volt, viszont úgy vettem észre, hogy a gumicserélgetést nem tûri. Ha ez a Panaracer tényleg ilyen jó, akkor lehet, hogy kipróbálom.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ez az az elég drága (2000 körül) belsõ, ami butil, de latexes tulajdonságai vannak?

igen...én 2500 ért vettem,de a latex is hasonló árban van.
a nyomást sokkal jobban tartja(mountit latex-al használom).8bar-ról egy hét alatt 6,5 bar ig ereszt le.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

én kb. 1 éve "használok" outit(edzeni).
anno vettem schwalbe blizzard-drótosat+ panaracer r'air belsõt.azóta mentem már párezret. a blizzardot lecseréltem duranora,de a belsõ az marad.
defektem még nem volt...

Ez az az elég drága (2000 körül) belsõ, ami butil, de latexes tulajdonságai vannak?