Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

Wilier és 3t 2011.. a 3t elég merészen közelítette meg az országúti kormány fogalmát,.....

Ez tri kormány... nem ér túl a rátét a fékváltókaron, így ezt lehet triatlonon használni...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Wilier és 3t 2011.. a 3t elég merészen közelítette meg az országúti kormány fogalmát, plusz az egyik wilieren ott figyel egy FSA slk wilier edition hajtókar ami már szerintem közelítheti a gyári FSA szett designját.

Picasa

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
Inside The Garmin-Transitions Service Course | Cyclingnews.com
hogy lehet itt valaki VIP szurkoló?:D

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Kicsit Off,

van itt valaki akinek a Wiggle-n Platinum kedvezménye van?

On:
De ha már itt tartunk:
Görgõt (roller) szeretnék venni, és még sosem görgõztem.
Valamelyik gyártó készít felgömbölyített szélût amirõl állítólag nem lehet leesni, de vannak gyártók akik nem foglalkoznak ezzel.
Én olyat választottam amin nincs rajta ez a "letekerés" gátlás. (Kreitler)
Szerintetek ez problámát okoz? Amennyire néztem, házi barkácsban lehet hozzá olyan kis kiegészítõt csinálni mint az insideride e-motion használ...

Köszi a segítséget

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ehh, sok az a nyolc kullo, eleg lesz hat is. :o

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez a régi-új Lightweight kerék. Az idei Eurobike-on fog debütálni, állítólag merevebb lett mint a 12küllõs mert megvastagították a ameghagyott 8küllõt. 2005ben (azt hiszem) fejlesztették ezt a kereket, de akkor nem került piacra csak tesztdarabok voltak (gondolom gyenge lehetett) azóta az Obermayer már 3 generációt élt meg, lehet ez lesz a 4.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az egesz Milram ilyennel ment, de azok minimum 12, de inkabb 16 kullosek voltak.
A UCI minimum az 12 kullo, kivetelek persze a Hed H3, Mavic IO meg hasonloak. (3-5 "kullo")

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

ulrich ment ilyen márkájú kerékkel.

Alpe d'Huez hegyi idõfutam? végülis arra jó. végig ül, nem áll ki a nyeregbõl, súly a hátsó keréken

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
puha homokban anorexiás versenyzõknek jó lehet :-)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
ulrich ment ilyen márkájú kerékkel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Na ezzel ki merne versenyen indulni? :) Nem kitort kullok, ez tenyleg 8 kullos.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
NOS = New Old Stock (keszleten megmaradt regi aru)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
gondolom ez valami vicc akar lenni

nos= new old school

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

tiz. ezer. dollar.

emberunk egy hangyafsznyit el van szallva. szep meg retro meg NOS, ertem en, de hasznalati erteke az ugye zero. falidisznek meg icipicit draga. ennyibol veszek 5 komplett retro Eddy Mercx-et recorddal szerelve.

tudja vlki,hogy mit jelent ez a NOS szócska. 1ébként meg a c record delta fékjeit sem szokták ennyire túlárazni. azok ált drágábbak szoktak lenni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tiz. ezer. dollar.

emberunk egy hangyafsznyit el van szallva. szep meg retro meg NOS, ertem en, de hasznalati erteke az ugye zero. falidisznek meg icipicit draga. ennyibol veszek 5 komplett retro Eddy Mercx-et recorddal szerelve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Campagnolo Record brakes unstamped 1st generation NIB!! - eBay (item 360286942332 end time Sep-02-10 01:28:08 PDT)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Másik: ha erre az agyra felmegy a menetes lánckerék, akkor a fixis agyakra is lehet szabadonfutót tenni?

szerk. bocs, ezt már a single speedbe akartam írni

Nem próbáltam még, de nem látom semmi akadályát.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
OK, akkor mindenképpen kell egy másik hátsókerék, ha átfûzetni nem akarok peremes felnire. (biztos találok komplett kereket)

Szóval meg kell néznem elöl a láncvonalat, ahhoz hézagolni a hátsóagyat, majd középre centríroztatni. Ja itt a kérdés, hogy a küllõk fogják-e majd bírni, ill. van-e bennük annyi ami kiadja.

Másik: ha erre az agyra felmegy a menetes lánckerék, akkor a fixis agyakra is lehet szabadonfutót tenni?

szerk. bocs, ezt már a single speedbe akartam írni

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Csak egy ötlet!
Gondolkoztatok már azon, hogy össze kellene hozni egy közös fórumos tekerést?
És ott könnyebben lehetne tapasztalatokat cserélni

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Sziasztok

Tervezek venni egy vékonykerekû gépet, és szingógumi van rajta, ráadásul a hátsó az alapból kukás.
Az a kérdésem, ez mennyire elavult dolog? Úgy olvastam, csak igen vékony külsõ megy rá, meg a szerelése körülményes. Ez nekem ciki, mert városban használnám, és 100kg vagyok, szal nagyon fel kéne pumpálnom.

Szóval beviszem a kereket a bringaboltba és mondom, hogy tegyenek rá új szingót, akkor fognak rám hülyén nézni, vagy ez egy mindennapos dolog?

innentõl single speedes a dolog de hátha tudtok segíteni (montiban ismerem a témát, de országútim még sosem volt)

Amúgy is kellene új hátsókerék nemcsak azért, hogy peremes legyen, hanem, hogy egysebességes. Namost itt az a kérdésem, hogy a sima menetes racsni helyére felmegy az egysebességes racsni, vagy másféle a rögzítése? Vagy felmegy, de mivel kesekenyebb, ezért el lesz cseszve a láncvonal? Tehát alapból egysebességes használatra szánt agyat kell keressek?

kösz szépen

Szingó gumit felejtsd el városi használathoz, defekt esetén (általában) kukázhatod, és gondolom nem szeretnél kiadni 4000ft-ot (ennyi egy szingó gumi) defektenként.
Hátsóagy téma: Felmegy az egysebességes racsni, de át kell hozzá házagolni az agyat hogy jó legyen a láncvonal, és utána középrefûzni a kereket. Nálam így teszi a dolgát egy régi DuraAce agy, különbség hogy nem racsnit, hanem csak simán egy lánckereket tekertem rá, és fixként üzemel (igen, rajtamarad.):
Feltöltött kép