Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Az a colnago gyönyörûûûû!!!!!!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Pár hete írtam, hogy vettem kompakt kormányt. Tapasztalatom eddig annyi róla, hogy fékkar fogásnál nem találom jobbnak, az alsó fogás viszont hihetetlen jó. Úgy tudnám leírni az érzést, mintha eddig más bringájával mentem volna és most kaptam volna meg a sajátomat. Olyan könnyed érzés lent fogni, mint amilyen könnyednek tûnik egy profi, amikor lent fogja a kormányt (azt már nem garantálom, hogy úgy is nézek ki)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

nem szeretem a "what road bike do you have?" topikot, mert tele van egész elcseszett beállításokkal, kormány magasabban a nyeregnél stb

de ebben Show us your Italian Steel! vannak finom dolgok, nekem a kék Viner+DA/9 durván bejött

Viner csak szép lehet:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Colnagoban vannak olyanok, hogy huhhuhúúúúú! :D

Am néztem, hogy a Khamsint megrendelem esetleg külföldrõl. De basszus, 200$ Az meg vagy 45ezer ft.. Jobban megéri Magyarországon venni. >.<
Itthon ~32ezer ft + futár költsége.

nem tudom, hogy melyik rotorral kéne,de a campa-s nagyon jó árban van...

Campagnolo Khamsin Wheels | Buy Online | ChainReactionCycles.com
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Dormi

szerintem Khamsin van a Bringalandben ( Dózsa György út) de ha ninc sszerintem szeptemberben jön nekik.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Am néztem, hogy a Khamsint megrendelem esetleg külföldrõl. De basszus, 200$ Az meg vagy 45ezer ft.. Jobban megéri Magyarországon venni. >.<

Colnago szép, ami vitathatatlan, de jó is? azt tudjuk hogy az 1700-1800 grammal eléggé ott vannak súlyban, de mit tud merevségben és geometriában?pár hónapig mentem 2 éve egy híresen szép vázzal (Gios compact evolution), de nem voltam kibékülve vele, pedig volt összehasonlítási alapom más, nagyon jó csõszettbõl készített acélvázzal. ez a Gios (deda csövek) sajnos nehéz volt (részben az állítható tengelytáv miatt) 55-ös méretben 1960 gr, bár a villa 610 grammal versenyezhetett akár a korabeli aluvillákkal, a legnagyobb gondot mégis valahogy a lomha érzet okozta, részletesebben nem tudom megfogalmazni, nem hajlott a középrésznél, de nem lehetett könnyen gyorsítani.

így nézett ki csak a klasszikus kék színben
http://www.bikecult..../giosEVORrs.JPG
persze lehet hogy a most kapható compact pro-k (a másféle hõkezelés miatt) sokkal jobbak, szóval lehet hogy legenda, de nekem nem jött be

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én házilag csináltam egy elég jó könyöklõt, abból az olcsó fajtából, amit sok embernél látni (röhejesen hosszú rögzítõelemekkel, amiktõl olyan magasan van az egész, hogy inkább rosszabb lesz a pozíció a bringán). Egy régi kormányt levágtam idõfutamkormánynak, a megfelelõ helyekre lyukat fúrtam és a könyöklõt alulról rácsavaroztam, így már szerintem értelme is van.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
az a baj, hogy csak egy versenyre kéne..bár biztos jól fog jönni jövõre is hogyha nem a legolcsóbbat (ár/érték arányban) veszem...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Akpi: a BBB elég olcsó (matricázott tajvani kormány) de ha a triatlon vbre akarsz könyöklõt venni hirtelen, szerintem indulj anélkül. Egy jó könyöklõ sokat számít hiszen a távok nagyrészét azon töltöd nem érdemes pont azon spórolni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Vótmá
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
beszabehu....
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Sõt az egész bicaj, ha 58-as volna rá is mozdulnék...

Cinellinek vannak szép megoldásai, de ez speciel nem az. :D

Az a Cinelli stucni kormány egybeolvasztás az nekem nagyon bejött, csak amit fél év alatt keresek pénzt diákmelóval, az nem lenne elég rá. :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
honnan lehetne olcsón triatlon kormányt rendelni?tudnátok ajánlani valamilyen webshop-ot? vagy Esztergom-Pest környékén üzletet?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Jó ez a stucni. :)
Feltöltött kép

Sõt az egész bicaj, ha 58-as volna rá is mozdulnék...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez meg itt egy elég érdekes koncepció az ITU legális könyöklõkre:

100g Carbon Triathlon TIME TRIA Aero Tri Bar aerobars - eBay (item 260643639909 end time Aug-29-10 16:02:47 PDT)

Nem mernék rákönyökölni, bár ezek a rövid kormányok nem a fõ teherviselõk, de akkor is..

Vittore: az a fickó a legjobb aki belinkelte magát 91bõl :) de a gépek között is vannak hihetetlen szép építések.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem szeretem a "what road bike do you have?" topikot, mert tele van egész elcseszett beállításokkal, kormány magasabban a nyeregnél stb

de ebben Show us your Italian Steel! vannak finom dolgok, nekem a kék Viner+DA/9 durván bejött

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó ez a stucni. :)
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Erdekes muveszfilm Sean Kellynek tiszteleg:

Two Broad Arrows on Vimeo[/url]

Holnap pedig Pegoretti bacsinak is lesz ilyen filmje.
Rapha

Torrenten pedig Throw of a Dice cimen meglehet talalni Museeuw hasonlo rovidfilmjet.

A Pegorettis nagyon jó. Õrült olaszok....
Tudtátok, hogy a szakállas srác, Dario bácsi inasa magyar? Merényi Dániel, alias Grafitember, aki mellesleg nagyon jó rajzoló és blogger is. ( Súlyosbítva azt, ami amúgy is. Tribute to Rouleur stb)
Ha jól tudom 4500USD egy Pegoretti váz...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
kerékbõl érdemes 32 küllõset venned