Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Colnagoban vannak olyanok, hogy huhhuhúúúúú! :D

Am néztem, hogy a Khamsint megrendelem esetleg külföldrõl. De basszus, 200$ Az meg vagy 45ezer ft.. Jobban megéri Magyarországon venni. >.<
Itthon ~32ezer ft + futár költsége.

Colnago szép, ami vitathatatlan, de jó is? azt tudjuk hogy az 1700-1800 grammal eléggé ott vannak súlyban, de mit tud merevségben és geometriában?pár hónapig mentem 2 éve egy híresen szép vázzal (Gios compact evolution), de nem voltam kibékülve vele, pedig volt összehasonlítási alapom más, nagyon jó csõszettbõl készített acélvázzal. ez a Gios (deda csövek) sajnos nehéz volt (részben az állítható tengelytáv miatt) 55-ös méretben 1960 gr, bár a villa 610 grammal versenyezhetett akár a korabeli aluvillákkal, a legnagyobb gondot mégis valahogy a lomha érzet okozta, részletesebben nem tudom megfogalmazni, nem hajlott a középrésznél, de nem lehetett könnyen gyorsítani.

így nézett ki csak a klasszikus kék színben
http://www.bikecult..../giosEVORrs.JPG
persze lehet hogy a most kapható compact pro-k (a másféle hõkezelés miatt) sokkal jobbak, szóval lehet hogy legenda, de nekem nem jött be

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én házilag csináltam egy elég jó könyöklõt, abból az olcsó fajtából, amit sok embernél látni (röhejesen hosszú rögzítõelemekkel, amiktõl olyan magasan van az egész, hogy inkább rosszabb lesz a pozíció a bringán). Egy régi kormányt levágtam idõfutamkormánynak, a megfelelõ helyekre lyukat fúrtam és a könyöklõt alulról rácsavaroztam, így már szerintem értelme is van.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
az a baj, hogy csak egy versenyre kéne..bár biztos jól fog jönni jövõre is hogyha nem a legolcsóbbat (ár/érték arányban) veszem...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Akpi: a BBB elég olcsó (matricázott tajvani kormány) de ha a triatlon vbre akarsz könyöklõt venni hirtelen, szerintem indulj anélkül. Egy jó könyöklõ sokat számít hiszen a távok nagyrészét azon töltöd nem érdemes pont azon spórolni.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Colnagoban vannak olyanok, hogy huhhuhúúúúú! :D

Am néztem, hogy a Khamsint megrendelem esetleg külföldrõl. De basszus, 200$ Az meg vagy 45ezer ft.. Jobban megéri Magyarországon venni. >.<
Itthon ~32ezer ft + futár költsége.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Vótmá
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
beszabehu....
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Sõt az egész bicaj, ha 58-as volna rá is mozdulnék...

Cinellinek vannak szép megoldásai, de ez speciel nem az. :D

Az a Cinelli stucni kormány egybeolvasztás az nekem nagyon bejött, csak amit fél év alatt keresek pénzt diákmelóval, az nem lenne elég rá. :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
honnan lehetne olcsón triatlon kormányt rendelni?tudnátok ajánlani valamilyen webshop-ot? vagy Esztergom-Pest környékén üzletet?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jó ez a stucni. :)
Feltöltött kép

Sõt az egész bicaj, ha 58-as volna rá is mozdulnék...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez meg itt egy elég érdekes koncepció az ITU legális könyöklõkre:

100g Carbon Triathlon TIME TRIA Aero Tri Bar aerobars - eBay (item 260643639909 end time Aug-29-10 16:02:47 PDT)

Nem mernék rákönyökölni, bár ezek a rövid kormányok nem a fõ teherviselõk, de akkor is..

Vittore: az a fickó a legjobb aki belinkelte magát 91bõl :) de a gépek között is vannak hihetetlen szép építések.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nem szeretem a "what road bike do you have?" topikot, mert tele van egész elcseszett beállításokkal, kormány magasabban a nyeregnél stb

de ebben Show us your Italian Steel! vannak finom dolgok, nekem a kék Viner+DA/9 durván bejött

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Jó ez a stucni. :)
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Erdekes muveszfilm Sean Kellynek tiszteleg:

Two Broad Arrows on Vimeo[/url]

Holnap pedig Pegoretti bacsinak is lesz ilyen filmje.
Rapha

Torrenten pedig Throw of a Dice cimen meglehet talalni Museeuw hasonlo rovidfilmjet.

A Pegorettis nagyon jó. Õrült olaszok....
Tudtátok, hogy a szakállas srác, Dario bácsi inasa magyar? Merényi Dániel, alias Grafitember, aki mellesleg nagyon jó rajzoló és blogger is. ( Súlyosbítva azt, ami amúgy is. Tribute to Rouleur stb)
Ha jól tudom 4500USD egy Pegoretti váz...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
kerékbõl érdemes 32 küllõset venned

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy 90 kg-os embernek (nekem) érdemes-e elgondolkodni egy országúti gép vásárlásán? Érdekel a dolog csak nem tudom hogy az alkatrészek (elsõsorban kerekek) bírnák-e a súlyomat?

amaennyiben nem egy agyonkõnyített cuccot célzol meg akkor gond nélkül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy 90 kg-os embernek (nekem) érdemes-e elgondolkodni egy országúti gép vásárlásán? Érdekel a dolog csak nem tudom hogy az alkatrészek (elsõsorban kerekek) bírnák-e a súlyomat?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
egyelõre csak kísérletnek szánom ezt az oldalt. ha beválik és van értelme csinálni, akkor fogok neki rendes domaint csinálni. a próba idõszakra ez meg ingyen van, enni nem kér.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Erdekes muveszfilm Sean Kellynek tiszteleg:

Two Broad Arrows on Vimeo

Holnap pedig Pegoretti bacsinak is lesz ilyen filmje.
http://www.rapha.cc/

Torrenten pedig Throw of a Dice cimen meglehet talalni Museeuw hasonlo rovidfilmjet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tok jo Marci, en figyelni fogom, mar el is olvastam ami ujat talaltam.

De miert nincs rendes domained? A .tk nem egy bizalomgerjeszto megoldas. (bar nem online marketing szakerto vagyok, csak egy webfejleszto)