Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts

érdemes valamelyiket megvenni?
Tranz-X JD-802 triatlonkormány adapter (Kormány | Kormány | Triatlon) | Kerékpár Webshop

Noname Triatlonos könyöklö kormány (állítható) (Kormány | Kormány | Triatlon) | Kerékpár Webshop

BBB BHB-52 AeroBase (Kormány | Kormány | Triatlon) | Kerékpár Webshop

egyszeri alakalomra kellene..

triatlonra ilyet vennék: SCHWINN-CSEPEL

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nekem hasonló van mint a bbb csak itm. teljesen használható, bár manapság "divatosabb" az egyenes könyöklõ. szerintem, ha veszel akkor inkább olyat vegyél. én is azért használok ilyet, mert kaptam. az elsõ kettõt felejtsd el. csak jelentõs sufnituninggal lehet belõle értelmes könyöklõt gyártani.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A BBB valamennyire allithato, es meg egesz jol is nez ki, nem veletlenul dragabb.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Tranz-X JD-802 triatlonkormány adapter (Kormány | Kormány | Triatlon) | Kerékpár Webshop

Noname Triatlonos könyöklö kormány (állítható) (Kormány | Kormány | Triatlon) | Kerékpár Webshop

Az elsõ kettõ ipari hulladék...

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
http://ebike.hu/term...ormány adapter/

"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Azert szerintem senki se hulye, hogy kintrol rendeljen olyat, ami itthon is ugyanazon az aron van.
En meg olyat is vettem itthon, ami itt dragabb, de jobb, ha vissza tudom vinni, ha gondom van vele.
Khamsin az nem a Racing 7 szintje?

Khamsin az Racing 7 szintje igen. Azt is néztem, de mivel olyan szinten amin Én használom, a kettõ között sok különbség nincs, ezért inkább nézem azt is, hogy nekem melyik tetszik jobban és így viszont Khamsin nálam magasan elõbbre kerül, mint a Fulcrum.

Egyébként az arany, ami jobban menne a mostani kék bringámhoz, az 32ezer asszem Magyarországon és az nagyon jó, de kaptam szintén egy aranyról egy ajánlatot (használtan 25ezer) viszont lett némi problémám és nem tudom csak 1-2 hónap múlva megvenni, viszont aki ajánlotta, annak ráér, meg még néha napján használja, szóval, azt mondta lehet meglesz, de akkor már ha újonnan kell megvennem, akkor sem gond, mert a 32-t is ki tudom majd fizetni.

Am azért írtam, hogy külföldön mennyi, hogy hihetetlen, hogy milyen különbségek vannak (bár ez inkább a gyenge forintnak köszönhetõ), de a másik, hogy ezzel arra is céloztam, hogy már lassan olcsóbb lesz pl Mo.-rol venni külföldön is 1-2 cuccot. Bár a ruhánál, cipõnél azért még mindig jobbnak látom a behozatást.

Egyébként itt néztem: Bikeexpress.hu

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
köszi! igen inkább segített. olyan oldalhátszél volt jobbára. amikor melegítettem akkor volt talán a legjobb. de egyértelmûen gyorsított a bringán. azért a polar adatokon igencsak látszik h beteg voltam egész héten. átlag és max pulzus is 10el kevesebb mint "kéne"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jettison,
Latom megint folenyes gyozelem. :) Grat!
Ha ugyanolyan szel volt, mint delutan, akkor inkabb segitett, mint artott, ugye?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

De egy gyári kerékszett is bírna 90 kg-ot? Pl. Mavic aksyum?

az bírja csak igazán. aksium igen erõs kerék

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

engem a 20 küllõs ksyrium is elbír pedig 95 kg-el indítottam a tavaszt :-) és ez már radiális fûzés a racsnioldalon

én is ezt céloznám meg ha ilyesmiben gondokodnék mostanság

és soha nem nagyon leszek 90 alatt jelentõsen (legalábbis remélem)

www.Mavic.com - Products - Ksyrium Elite
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Azert szerintem senki se hulye, hogy kintrol rendeljen olyat, ami itthon is ugyanazon az aron van.
En meg olyat is vettem itthon, ami itt dragabb, de jobb, ha vissza tudom vinni, ha gondom van vele.
Khamsin az nem a Racing 7 szintje?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

simán, sokkal inkáb mint egy alap fûzõtt. csak a nagyon kõnnyû cuccokat kerüld el. spec az aksyum nem is egy könnyû darab.

engem a 20 küllõs ksyrium is elbír pedig 95 kg-el indítottam a tavaszt :-) és ez már radiális fûzés a racsnioldalon

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

simán, sokkal inkáb mint egy alap fûzõtt. csak a nagyon kõnnyû cuccokat kerüld el. spec az aksyum nem is egy könnyû darab.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts

nem tudom, hogy melyik rotorral kéne,de a campa-s nagyon jó árban van...

Campagnolo Khamsin Wheels | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Sokszor nem értelek benneteket forumozókat. Miért kell mindent automatikusan errõl az oldalrol azaz külföldrõl megrendelni? Fõleg olyan dolgot ami itthon is kapható, ráadásul ugyananyiért vagy olcsóbban a szállítást is figyelve.
Itthon ez a kerékszett 31-33.000 FT ( ráadásul a simano rotoros is! max-1-2 ezer Ft difi lehet) .
Több helyen is van ( nem reklámozok igy járjon utánna mindneki), persze tudom lehet nem készleten, de azért alap Khamsint jó esetben tartanak..
Az általad linkelt oldalon most 29.800 Ft körül van....Rájön a 15 Font szállítás és 33.500 Ft körüli összegre jön ki.
Mig itthon bemész és megveszed Budapesten. Persze kivétel ha vidéki vagy . Akkor plussz 1980 FT.
Tehát kb. 34.000 FT....

500Ft-ért inkább megrendeled angliából?

Amugy meg én lebeszélnélek a Khamsinról ( nincs saját tapasztalat) és inkább Fulcrum Racing 5 vennék. Kissé drágább de jobb.

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Az a colnago gyönyörûûûû!!!!!!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Pár hete írtam, hogy vettem kompakt kormányt. Tapasztalatom eddig annyi róla, hogy fékkar fogásnál nem találom jobbnak, az alsó fogás viszont hihetetlen jó. Úgy tudnám leírni az érzést, mintha eddig más bringájával mentem volna és most kaptam volna meg a sajátomat. Olyan könnyed érzés lent fogni, mint amilyen könnyednek tûnik egy profi, amikor lent fogja a kormányt (azt már nem garantálom, hogy úgy is nézek ki)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

nem szeretem a "what road bike do you have?" topikot, mert tele van egész elcseszett beállításokkal, kormány magasabban a nyeregnél stb

de ebben Show us your Italian Steel! vannak finom dolgok, nekem a kék Viner+DA/9 durván bejött

Viner csak szép lehet:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Colnagoban vannak olyanok, hogy huhhuhúúúúú! :D

Am néztem, hogy a Khamsint megrendelem esetleg külföldrõl. De basszus, 200$ Az meg vagy 45ezer ft.. Jobban megéri Magyarországon venni. >.<
Itthon ~32ezer ft + futár költsége.

nem tudom, hogy melyik rotorral kéne,de a campa-s nagyon jó árban van...

Campagnolo Khamsin Wheels | Buy Online | ChainReactionCycles.com
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
Dormi

szerintem Khamsin van a Bringalandben ( Dózsa György út) de ha ninc sszerintem szeptemberben jön nekik.