Magyarországon nem igazán van olyan, hogy kerékpár sport... vagyis amit Európában értünk kerékpár sport alatt...
Egyszerûen 22-es csapdája...
erre a képre reagálnék. sztem ez a legnagyobb vétek 1 szülõ részérõl,hogy túl korán megkapja a gyerek a legjobb technikát. 1 lépés: tanuljon meg a gyerkõc biciklizni. 2. tanuljon meg versenybringán ülni,kerékpározni. technikai oldalról: lehet már kicsi versenybringákat kapni,de f/vkarral. minek? elöszõr talán frikciós váltóval,és klipszes pedállal kéne menni,hogy késõbb ne okozzon gondot,ha vlmi gáz van. van itthon 1 tanítványom. 9 éves,de nem nagyon érti még,hogy miként müxik a váltás. persze f/vkaros a bringája. a klipszes pedál meg azért kéne,hogy megtanuljon elõre gondolkodni,és szépen tartani a lábát. vlkinek ez 1bõl megy,de vlkinek nem. elég sztem kb16 éves kortól komolyabb technikát venni. most ennyi,de sztem lesz még hozzá szavam.
Lightweight es DI2 egy 8 eves bringajan...
Valahol olvastam fit-rol egy kicsit nemreg, es a KOPS kifejezes nem esett le, hat rakerestem.
Ez a "terd a pedal tengely felett", es lam Sheldonnal olvasni lehet errol is, hogy igazabol ez is csak egy okolszabaly, es igenis el lehet terni errol.
Keith Bontrager on The Myth of K.O.P.S.
Kerdes, van itt valaki, aki eltert ettol, es ha igen mit tapasztalt?
megpofoznám az apját...
ezek az amcsik mindent úgy túlzásba visznek...