Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Vuelta Airline 1-es (19x622) felnire rá lehet tenni 23c-s külsõt?

Ha ez az alap vuelta felni, amit mindenki használ, akkor gyakorlatilag igen. Ha ez valami picivel szélesebb verzió, akkor Bloke-nak van igaza.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a francba

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sheldon Brown azt mondja, hogy nem. Minimum 28.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Lehet, hasonlót (négyszögest, de francia rendszerût) vettem nemrég, újonnan. A Specialités T.A. AXIX terméke ez, sokféle tengelyhosszal, angol, olasz vagy francia menettel, cserélhetõ csapágyakkal, elég drágán (69 eu.).

Elvileg Shimanoból minden van.

Négyszög: Shimano BB-UN54 (Hajtás | Középcsapágy |

Közben kipattant az isten szikra, hogy egysebi és fixi építõ boltokban kell keresni olasz menetes középrészt, mert õk építenek régi olasz vázakra is.
Felhívtam azt az [URL=http://hercehurca.hu/szerviz]egyet, amit ismertem, mert már vásároltam ott és polcon volt a nekem kívánatos 118mm tengelyhosszú darab 2800 pénzért.
Csak azért írom le, hogy ha valaki esetleg ilyesmit keres, akkor milyen jellegû boltokban kérdezõsködjön.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Acél váz hátsó háromszögét kellene tágítani 130mm-esre, és párhuzamosítani. Ezt általában meg tudják csinálni a boltokban, vagy ritka az olyan, aki megcsinálja?
Egerben vagyok.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Höhö, végeztem. Am citromsárga, de csak telóval tudok fotózni, azért ilyen szr a kép.

A régi:
Feltöltött kép

És ez lett:
Feltöltött kép

Meg ez:
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kicseréltem a bandázsom, vagy is eddig csak a bal oldalán a bringának, ahhoz képest, hogy elsõre csináltam szerintem szép lett.

YouTube - Learning Center | How to wrap your bars part 1

Ez alapján a videó alapján történt.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hogyan állapítom meg, hogy a vázam olasz vagy angol menetes középrésszel rendelkezik?

a csapágyház szélessége 68 mm angol, ha 70mm akkor olasz

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Én anno spdvel kezdtem. egyik legkifizetõdõbb fejlesztés volt kicserélni országúti rendszerre (delta), ég és föld. idén cseréltem le 105ösre, az még egy fokkal jobb. look pedállal még csak olyannal találkoztam ami kotyogott, mindegy h újfajta, régi, drága olcsó, 1hónapos vagy több éves, mind kotyogott valamennyire.

Gyere nézd meg az enyém az nem kotyog!
Priviben megírom a címem, ha érdekel

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
köszi skacok...:)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Én anno spdvel kezdtem. egyik legkifizetõdõbb fejlesztés volt kicserélni országúti rendszerre (delta), ég és föld. idén cseréltem le 105ösre, az még egy fokkal jobb. look pedállal még csak olyannal találkoztam ami kotyogott, mindegy h újfajta, régi, drága olcsó, 1hónapos vagy több éves, mind kotyogott valamennyire.

Szvsz muszaj, hogy hosszu tavon kenyelmetlenebb legyen. Kerdes, hogy mennyivel, es mihez kepest.
Az orszaguti pedaloknal a minel nagyobb platform az "isten". Az SPD-n nincs is felulet, oldaliranyban muszaj, hogy "billegjen" egy picit.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hogyan állapítom meg, hogy a vázam olasz vagy angol menetes középrésszel rendelkezik?

Az olasz csapáhyház 70 mm hosszú.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha nincs benn középcsapágy, akkor szemrevételezéssel! :D

csak vicceltem!
ha mindkét oldalon jobbos a menet, akkor olaszos, ha a jobb oldalon balos menet van akkor értelem szerûen inglész
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A Madfiber cég újragondolta a Spinergy kerekeit :x meg még egy csomó érdekesség az Interbikeról:

TriRig.com • Gallery: Interbike 2010 - Outdoor Demo

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
bizony, arról az oldalról az eleje a meredek, és elég hosszú is, hogy meg lehessen rajta szökni..:)
aztán a Margit-kilátótól már barátságos..:)

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Koszeg - Leka - Rohonc (ha jol tudom a magyar neveket), es valahol nyugaton vissza, kb. 85km. Igazabol az Irottkohoz vezeto hegyen akartam menni egyet. Az eleje joval fingatosabb, mint gondoltam. (12% is volt)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
merre jártál Ave?
Szombathely környékén? vagy inkább Sopron?

Flickr

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Balu75-nek van ilyen. Nála mûködik, azt hiszem specialized cipõvel használja.

köszi!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"