Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
szerintem a Maxxis-ok jók
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Jelenleg melyik az a külsõ, ami árban is jó, meg lehetõ legjobban tapad esõben? Természetesen olyan nincs, de akkor is az érdekelne, ami azért viszonylag stabilabban tart, mint a mostanim. Nagy ívbe kanyarodtam ma a bringámmal, nem is gyorsan de kicsúszott a vizes aszfalton...

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
az általam próbált legjobb betét a Dura Ace. Mondjuk én SH fékekkel használom, de valósznûleg mással is jó

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

az a 310pénzes?

nem, az 54 forintos Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 54-es Wilier

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

sziasztok,

feltettem egy vázszettet az apróra, szerintetek reális az ár?
wilier

köszi
v,

az a 310pénzes?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
sziasztok,

feltettem egy vázszettet az apróra, szerintetek reális az ár?
wilier

köszi
v,

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
de ha nem ragaszkodsz a vueltához a 13mm belsõ szélességû altrix spidert már 2-3e közt megkapod. és eddig semmi baja.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát kénytelen leszek :(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A külsõ szélessége 25. Elméletileg mindenre rá lehet tenni mindent, csak egyrészt megnõ a felütéses defekt eséje, másrész marha hülyén néz ki a keskeny gumi, széles felnivel.

Feltöltött kép

Ez a trekking verzió. Ezesetben ott a pont, 28-as minimum.

Maggi: vegyél outi verzsönt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A külsõ szélessége 25. Elméletileg mindenre rá lehet tenni mindent, csak egyrészt megnõ a felütéses defekt eséje, másrész marha hülyén néz ki a keskeny gumi, széles felnivel.

Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

19mm a belsõ szélessége...

Azt én értem, de nemtudom hogy ez egyezik-e a tömegcikk szélességével. Kérdezd meg MaTT-ot, õ használt vueltát 23as gumival

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
19mm a belsõ szélessége...

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
maximálisan elégedett vagyok a nyáron vett Genesis országútimmal egyetlen dolgot leszámítva, a tektro fék a saját betétjével igen szerény fékhatást produkál a rigida flyer felnin (vagy csak hozzászoktam az MTB fékekhez?). Úgy sejtem ez leginkább a fékbetét gumi anyagán múlik, mit ajánlanátok helyette? Nem baj ha gyorsan kopik, csak fogjon erõsebben.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Vuelta Airline 1-es (19x622) felnire rá lehet tenni 23c-s külsõt?

Ha ez az alap vuelta felni, amit mindenki használ, akkor gyakorlatilag igen. Ha ez valami picivel szélesebb verzió, akkor Bloke-nak van igaza.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
a francba

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sheldon Brown azt mondja, hogy nem. Minimum 28.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Lehet, hasonlót (négyszögest, de francia rendszerût) vettem nemrég, újonnan. A Specialités T.A. AXIX terméke ez, sokféle tengelyhosszal, angol, olasz vagy francia menettel, cserélhetõ csapágyakkal, elég drágán (69 eu.).

Elvileg Shimanoból minden van.

Négyszög: Shimano BB-UN54 (Hajtás | Középcsapágy |

Közben kipattant az isten szikra, hogy egysebi és fixi építõ boltokban kell keresni olasz menetes középrészt, mert õk építenek régi olasz vázakra is.
Felhívtam azt az [URL=http://hercehurca.hu/szerviz]egyet, amit ismertem, mert már vásároltam ott és polcon volt a nekem kívánatos 118mm tengelyhosszú darab 2800 pénzért.
Csak azért írom le, hogy ha valaki esetleg ilyesmit keres, akkor milyen jellegû boltokban kérdezõsködjön.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Acél váz hátsó háromszögét kellene tágítani 130mm-esre, és párhuzamosítani. Ezt általában meg tudják csinálni a boltokban, vagy ritka az olyan, aki megcsinálja?
Egerben vagyok.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Höhö, végeztem. Am citromsárga, de csak telóval tudok fotózni, azért ilyen szr a kép.

A régi:
Feltöltött kép

És ez lett:
Feltöltött kép

Meg ez:
Feltöltött kép