Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

sziasztok,

feltettem egy vázszettet az apróra, szerintetek reális az ár?
wilier

köszi
v,

az a 310pénzes?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
sziasztok,

feltettem egy vázszettet az apróra, szerintetek reális az ár?
wilier

köszi
v,

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
de ha nem ragaszkodsz a vueltához a 13mm belsõ szélességû altrix spidert már 2-3e közt megkapod. és eddig semmi baja.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát kénytelen leszek :(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A külsõ szélessége 25. Elméletileg mindenre rá lehet tenni mindent, csak egyrészt megnõ a felütéses defekt eséje, másrész marha hülyén néz ki a keskeny gumi, széles felnivel.

Feltöltött kép

Ez a trekking verzió. Ezesetben ott a pont, 28-as minimum.

Maggi: vegyél outi verzsönt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A külsõ szélessége 25. Elméletileg mindenre rá lehet tenni mindent, csak egyrészt megnõ a felütéses defekt eséje, másrész marha hülyén néz ki a keskeny gumi, széles felnivel.

Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

19mm a belsõ szélessége...

Azt én értem, de nemtudom hogy ez egyezik-e a tömegcikk szélességével. Kérdezd meg MaTT-ot, õ használt vueltát 23as gumival

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
19mm a belsõ szélessége...

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
maximálisan elégedett vagyok a nyáron vett Genesis országútimmal egyetlen dolgot leszámítva, a tektro fék a saját betétjével igen szerény fékhatást produkál a rigida flyer felnin (vagy csak hozzászoktam az MTB fékekhez?). Úgy sejtem ez leginkább a fékbetét gumi anyagán múlik, mit ajánlanátok helyette? Nem baj ha gyorsan kopik, csak fogjon erõsebben.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Vuelta Airline 1-es (19x622) felnire rá lehet tenni 23c-s külsõt?

Ha ez az alap vuelta felni, amit mindenki használ, akkor gyakorlatilag igen. Ha ez valami picivel szélesebb verzió, akkor Bloke-nak van igaza.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
a francba

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sheldon Brown azt mondja, hogy nem. Minimum 28.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Lehet, hasonlót (négyszögest, de francia rendszerût) vettem nemrég, újonnan. A Specialités T.A. AXIX terméke ez, sokféle tengelyhosszal, angol, olasz vagy francia menettel, cserélhetõ csapágyakkal, elég drágán (69 eu.).

Elvileg Shimanoból minden van.

Négyszög: Shimano BB-UN54 (Hajtás | Középcsapágy |

Közben kipattant az isten szikra, hogy egysebi és fixi építõ boltokban kell keresni olasz menetes középrészt, mert õk építenek régi olasz vázakra is.
Felhívtam azt az [URL=http://hercehurca.hu/szerviz]egyet, amit ismertem, mert már vásároltam ott és polcon volt a nekem kívánatos 118mm tengelyhosszú darab 2800 pénzért.
Csak azért írom le, hogy ha valaki esetleg ilyesmit keres, akkor milyen jellegû boltokban kérdezõsködjön.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Acél váz hátsó háromszögét kellene tágítani 130mm-esre, és párhuzamosítani. Ezt általában meg tudják csinálni a boltokban, vagy ritka az olyan, aki megcsinálja?
Egerben vagyok.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Höhö, végeztem. Am citromsárga, de csak telóval tudok fotózni, azért ilyen szr a kép.

A régi:
Feltöltött kép

És ez lett:
Feltöltött kép

Meg ez:
Feltöltött kép

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Kicseréltem a bandázsom, vagy is eddig csak a bal oldalán a bringának, ahhoz képest, hogy elsõre csináltam szerintem szép lett.

YouTube - Learning Center | How to wrap your bars part 1

Ez alapján a videó alapján történt.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Hogyan állapítom meg, hogy a vázam olasz vagy angol menetes középrésszel rendelkezik?

a csapágyház szélessége 68 mm angol, ha 70mm akkor olasz

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Én anno spdvel kezdtem. egyik legkifizetõdõbb fejlesztés volt kicserélni országúti rendszerre (delta), ég és föld. idén cseréltem le 105ösre, az még egy fokkal jobb. look pedállal még csak olyannal találkoztam ami kotyogott, mindegy h újfajta, régi, drága olcsó, 1hónapos vagy több éves, mind kotyogott valamennyire.

Gyere nézd meg az enyém az nem kotyog!
Priviben megírom a címem, ha érdekel

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
köszi skacok...:)