Mi a gond a jelenlegi kerekeddel? Annyira nem tûnik rossznak, pl a felnik elég könnyûek.
Mivel nem profi szinten bringázok, nekem az is számít, hogy hogy néz ki, nekem mennyire tetszik. Ebbe nem illik bele.

Mi a gond a jelenlegi kerekeddel? Annyira nem tûnik rossznak, pl a felnik elég könnyûek.
Amikor egy MA2 abroncsot cseréltem, ugyanolyat már nem kaptam, a manapság kapható Open Sport, Open Pro, Cxp stb Mavic abroncsok meg az MA-kétól eltérõ küllõméretet igényelnek (használt MA kereket amúgy ki lehet fogni), így ahhoz a városi biciklihez Open Sport-ot vettem és a küllõket is cseréltem. Ugyanez ismétlõdött országúti keréken Open Pro abronccsal. Azaz (bár nem láttam a hírdetést) valószínûleg igazad van.[...]Azért kérdeztem, mert láttam egy ilyen felnivel (+campa agy) épített kereket az apróban aztán nem tudtam hova tenni. De végiggondolva nem éri meg az árát.[...]
Igen.
A Mavic Open Pro és Open Sport elõdje. MA 40 hasonló, csak keményített felülettel.
Évek óta nyúzok két biciklin is ilyeneket, egy óriási esést (30 körüli tempóval egy nagy lyuk Ábrahámhegyen, ismerõs?) is ki tudtam annyire egyengetni helyben (küllõkulccsal a fékek közt), hogy hazagurultam. Sheldon Brown szerint az abroncsot ki lehet egyengetni, illetve azzal kell kezdeni. Megtettem, újrafûztem, sikerült, nincs ütése, kissé (3 mm) tojás.
Az elsõ ilyen neve MA volt, és van hasonló OEM is. Családunkban a régebbi kerekek ált. ilyennel, az újabbak Open Pro ill. Open Sport kerekekkel vannak, mind jó.
Korábban megírtam a Mavic technikai oldalának címét, visszakereshetõ, ott megtalálható az archív anyagoknál a teljes specifikáció.
Köszönöm.belépõ szint,de nagyon jó. edzõkerékhez ideális. nem a legkönnyebb,de ez is kellõen erõs. nagyon szeretem a mavic felniket. én open pro-t használok. kicsit drága,de már rég behozta az árát.
Mi a gond a jelenlegi kerekeddel? Annyira nem tûnik rossznak, pl a felnik elég könnyûek.Am nekem már megvan, hogy mit veszek meg, az eladó is megvan (nem hirdeti, az Én hirdetésemre jelentkezett anno, csak akkor aztán nem tudtam mégsem megvenni). Szóval Én is majd el akarom sózni a sajátom. Baromi jól bírja a 'terepet' ezért kicsit sajnálom, csak az Én bringámba meg az nem illik.
A sebesség mindent megold.
Igen.A mavic ma2 felnikrõl mit érdemes tudni? Jó félék?
A mavic ma2 felnikrõl mit érdemes tudni? Jó félék?
@dormi: osszekevertel valakivel, szerintem.
Én leszek az szerintem, nem ave
Már kész van a bringa, csak még nem készült róla normális kép. Egyébként kifejezetten szar vétel volt ennyiért az a kerék, üt is, nyolcas is van benne, de eléggé passzol a színösszeállításba, így NEKI megérte. Azt a kereket, amit lecserélt rá, megtalálod a bikemag apróban az én nickemmel hirdetve. És abból az árból engedek.
Igen,vásárlásnál mondták is,hogy nem lesz ugyanaz a méretA nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...
A nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...A Kona cyclocrossom 56-os,az biztos
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
az a competitivecyclist.com pontosan kell méretet venni, érdemes segítséget kérni vkitõl. 3 féle méretezést ad meg, tehát a te magasságodhoz az 56 és a 60 közé fog szórni
Ez stimm,csak egyszer láttam egy olyasmi táblázatot,hogy a jóembernek le volt mérve a kezelábafeje stb és a táblázatban benne volt a különözõ méretekkel megáldott emberfiának való vázméret.Gondoltam,hátha valakinek kint van az asztalán
A Kona cyclocrossom 56-os,az biztos
Arpi07: ha bringát akarsz venni kérdezd meg az adott céget, hogy a te méretedhez mit ajánlanak, egyszerûbb mint itt a fórumon tudakozódni, mert tényleg kis túlzással ahány márka annyi vázméretezés. Ha meg használtan veszed menj el és személyesen nézd meg, próbáld ki ha van rá lehetõség.
Köszi.Ez a 184 centimhez 59-es vázat ír...nem nagy az?