Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

@bloke: Mar miert lennek?
Millar&Sky kepre kellene reagalnom, vagy mi? Tenyleg az volt rajta, nem tudok mit hozzafuzni.

A velo-n ha nem tévedek te írtad, hogy Millar azért nincs Sky-os mezben, mert nem hajlandó felvenni. Csak fel szerettem volna hívni rá a figyelmedet és mivel oda nem lehet képet betenni, gondoltam ide beteszem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
En nem vagyok marketing szakember, de uj markak bevezetese hasonlo termekekre mi cegunknel is elofordult. A hozzaertok tudjak, hogy ez miert jo.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@bloke: Mar miert lennek?
Millar&Sky kepre kellene reagalnom, vagy mi? Tenyleg az volt rajta, nem tudok mit hozzafuzni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Én csak azt fogalmaztam meg, hogy egészen biztosan nem egy ahead kormánycsapágy gyártása miatt hozták létre a Pro márkát. A kerékpáralkatrészek kínálatának minél teljesebb lefedésében egy percig sem kételkedtem. Az újabb Shimano szettekben már régóta nincs nyeregcsõ. Sram feliratos agyak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...
kicsit hasonlít a sramhoz - õk is lassan komplett szettet kínálnak...

ja, vlmi ilyesmi

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.

se kerékagyak,se pedáljaik nincsenek a sram-nak. nincs akkora kereslet a pro kormánycsapikra,de még is jól jött a shimano-nak.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Olyan nagy kereslet lenne Pro kormánycsapágyra? A Sramnak sincs ilyen alkatrésze. Nem hiszem, hogy ez állna mögötte.

nem is a kereslet, de ha komplett szettet tud kínálni, akkor márkahûségbõl és az egységességre törekedve többen válasszák az õ márkájukat...
kicsit hasonlít a sramhoz - õk is lassan komplett szettet kínálnak...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintem sem. Õszintén szólva azt sem tudtam, hogy van Pro kormánycsapágy. Ellenben Shimano nyeregcsõ van, és gondolom minden további nélkül lehetne kormány és kormányszár is, ami nekem úgy tûnik a Pro márkanév leginkább ismert része.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
ave, te ignore üzemmódban vagy velem szemben?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

rájöttem miért is kellett a shimano-nak a pro márkanév. kis összeesküvés elmélet. miután a shimano nem gyárthat ahead-es kormánycsapágyakat,így a pro-val ezt meg lehet kerülni. a feltaláló japán céggel jogi vitáik akadtak még annak idején,és emiatt nem lehet shimano márkanévvel ilyen csapágyakat gyártani.

Lehet benne valami, bár azt kétlem hogy csak emiatt felhúztak egy komplett márkát.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
rájöttem miért is kellett a shimano-nak a pro márkanév. kis összeesküvés elmélet. miután a shimano nem gyárthat ahead-es kormánycsapágyakat,így a pro-val ezt meg lehet kerülni. a feltaláló japán céggel jogi vitáik akadtak még annak idején,és emiatt nem lehet shimano márkanévvel ilyen csapágyakat gyártani.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Vegulis egy nagyon eros kerek, szoval nagyon megleponek nem gondolom, hacsak arra nem gondolok, hogy en hasznalnam-e crossban. De gondolom o nem 2 eves fizetesebol sporolta ossze. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Barna színû az összes küllõ de nem a sártól :) a könyöke alatt levõkön látszik igazán. Meg a felni mintázata a fékfelületen is árulkodó, hasonló mintájú még a Xentis, de az kiesett a küllõ miatt.

http://img389.images...entoux4cd5.jpg/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
ave
Millar és Sky

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@kipage: En birom a sasszemueket. :) Elarulod, ezt mibol latod?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Lightweight Ventoux és a cyclocross :ámulós szmájli:

Feltöltött kép

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
ZSÍR!

Köszi!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
kiskubai: Jah köszi a tippet... Az Ultegrán már én is gondolkodtam, a Ritchey viszont árban jobb.
Bár alighanem a telet még kihajtom a mostani elsõ kerékkel, és megvárom hogy a 2011-es Ultegra mennyiért fog menni...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A vimeon ott a teljes "Of Steel" film.

Of Steel on Vimeo