Szerintem ezt a váltót be lehet lõni fékváltókarhoz. RX100as rendszernek is volt már fékváltókarja. Igaz ez még egy régebbi rx100as lehet.
sajna nem lehet. az a fékváltókaros elsõváltó tök más.
Szerintem ezt a váltót be lehet lõni fékváltókarhoz. RX100as rendszernek is volt már fékváltókarja. Igaz ez még egy régebbi rx100as lehet.
Közben megtaláltam, már angol menetesek voltak.
http://web.kabelnet....rvath/pego.html
Emiatt a bringa miatt kérdeztem. Építenék belõle használhatóbb bringát, kapna új könnyû kerekeket, egy fékváltókart, meg egy hajtómûvet. Valahogy vonzódom a vékonycsöves acélvázas országútikhoz.
Milyen súlyban lehet egy ilyen váz?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 90es években a peugeot vázak középcsapágyai még francia menetesek voltak-e vagy már áttértek az angol menetre?
A sebesség mindent megold.
Srác? Szerintem nõ.
Nézd meg alaposabban a képet.
már a 90-es évek elején is megoldották ezt a fékezés dolgot. otthon majd keresek róla képeket.
nem találtam a neten képet,ezért az 1ik katalógusomból fotóztam ki. szval a minõsége nem a legjobb. itt csak 1 fogás van a kormányon. technikás pályákon nem a legideálisabb,de mint lát6tó azért használták. a háttérben a 92-es olimpiai olasz 100-as csapatidõfutam válogatott látszik.
Biztos montis volt a srác.
Az USE Tula valami ilyesmi kormány, csak a két végén van egy csepp alakú bigyusz ami az oldalsó alsó kapaszkodó is egyben. Cancellara gépén meg az a fékkar egy fordítva felszerelt sima Vision, tehát nem szériaalkatrész direkt a célra.
Srác? Szerintem nõ.Biztos montis volt a srác.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem ez a kormány tûnt fel a vb-n. Nem hiszem, hogy többet nyer vele, mint amennyit veszít.
Nekem ez a kormány tûnt fel a vb-n. Nem hiszem, hogy többet nyer vele, mint amennyit veszít.
Az aero pozíciós fékezést meg már a csc kitalálta, 2007-ben.

Az a brit válogatott meze, másban nem tekerhetett.
ez egy nagyon összetett elgondolás volt
szerintem ne csodálkozz, hogy más nem is bírta lekövetni!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]