Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Villanycampy uj fotok:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Milyen árban lehet használtan kapni 9-es ~12/21 (ha van ilyen), vagy ekörül hátsó Campa sort újonnan/használtan?

Lehet tudok titán recordot. Ésszerû áron. Dobj egy privit ha érdekel.
Szerk.: alighasznált, procsapattól.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Milyen árban lehet használtan kapni 9-es ~12/21 (ha van ilyen), vagy ekörül hátsó Campa sort újonnan/használtan?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
na végre. ezt kerestem:36-24 Spoking, by Damon Rinard. tudtam,hogy láttam már vlhol ezt a megoldást.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Pont ilyen: New Campagnolo Electric Prototypes - BikeRadar
Az olaszok évekig tudnak tökölni a semmivel.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem, a bovden allasabol egyertelmu, hogy az villanydrot hatul.
Semmi ertelme nem lenne egyebkent 2m bovden helyett 0.5m bovden.

Nagyobb foto kellene, egyelore nem talalok.
Feltöltött kép

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Valószínû az elsõváltónál van a motor, és a hátsó egy "sima" hátsóváltó bowdennel bekötve.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Érdekes,hogy az elsõváltó hasonlóan drabális, viszont a hátsóváltó szép karcsú. Csemege fotó!!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Elektronikus Campa szett foton. Nagyobb meretben, ha talal valaki nyomassa ide!!

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem egy RX100-as STI par csinalja ezt a lassan reagalast, de nekem nyaron is. Az is igaz, hogy eleg oreg egy karbantartas szot nem ismeri. Lehet megismertetem Larsen 40. kiserletevel. :)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

RSX: Ismerõs a probléma. Télen megpöckölöm vagy 5-ször, mire leteszi kistányérra. :) Hátul egy kicsivel jobb a helyzet, de ott is elõfordul. Teszek is most bele WD-40-et!

Nekem ugyanez van, csak volt, hogy amig fel nem melegedett, egyáltalán nem váltott. WD40-bõl nem kevés kell bele, hanem rengeteg. Ilyenkor érdemes kis papírtörlõt tenni a fékkar és a váltókar közé, mert utána csöpög belõle az anyag.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

http://www.englishcy...ian/brian29.jpg

érdemes szétnézni a srác honlapján hihetetlen beteg dolgokat hozott össze acélból.

http://www.englishcy.../bret/bret6.jpg

elég ronda dolgokat rakott össze. slooping acélváz brrrrrrrrr. a támvilla is milyen már? mint vmi szalonnasütõ pálca :-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Top 15 Hawaii Ironman helyezett és a bringáik.

The bikes of the top 15 men in Kona 2010 - Slowtwitch.com

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
RSX: Ismerõs a probléma. Télen megpöckölöm vagy 5-ször, mire leteszi kistányérra. :) Hátul egy kicsivel jobb a helyzet, de ott is elõfordul. Teszek is most bele WD-40-et!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
http://www.englishcy...ian/brian29.jpg

érdemes szétnézni a srác honlapján hihetetlen beteg dolgokat hozott össze acélból.

http://www.englishcy.../bret/bret6.jpg

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
kösz a válaszokat

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

sziasztok. rxs 7 es fékváltókarom van, a kék logós. nyáron tökéletesen teszi a dolgát, de tegnap éjjel muszáj voltam használni (egyébként ilyen idõben nem szoktam). azt tapasztaltam váltáskor mind a két karnál, hogy tolom befelé a fékkart, és és nem történik semmi, teljesen be lehet tolni9, nem vált "nem akad meg és rakja fel. ez csaK nagyobb fogaskerékre váltásnál volt. ilyet csinált egyszer áprilisban, nem tudtam mire vélni, de aztán elmúlt. most hogy megiont hideg van elõjött. tapasztalt már valaki ilyet, akinek anno volt ilyenje? a hideg összébbhúzta a szerkezetet és így már nem olyan pontos?

ez a tünet shimano betegség,de semmi gáz,könnyen orvosolható. tapasztalat. a mûhelybe soxor hoznak régebbi váltókarokat hasonló betegséggel. leginkább mtb cuccokra jellemzõ,de országuti fékváltókaroknál is elõfordul. a megoldás: wd40 bejuttatása a váltómechanikába. lehet,hogy sok kell hozzá. lehet úgy is,hogy zsírtalanító spray,és utána olaj,v láncspray. 1ébként sztem csak a shimano zsírja a ludas. 1 idõ után megöregszik,és felkeményedik. ez megakadályozza,hogy a váltó tegye a dolgát.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Troy: BP-tol Nyugatra. Biatorbagy/Paty/Torokbalint/Erd stb.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
mégse

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok. rxs 7 es fékváltókarom van, a kék logós. nyáron tökéletesen teszi a dolgát, de tegnap éjjel muszáj voltam használni (egyébként ilyen idõben nem szoktam). azt tapasztaltam váltáskor mind a két karnál, hogy tolom befelé a fékkart, és és nem történik semmi, teljesen be lehet tolni9, nem vált "nem akad meg és rakja fel. ez csaK nagyobb fogaskerékre váltásnál volt. ilyet csinált egyszer áprilisban, nem tudtam mire vélni, de aztán elmúlt. most hogy megiont hideg van elõjött. tapasztalt már valaki ilyet, akinek anno volt ilyenje? a hideg összébbhúzta a szerkezetet és így már nem olyan pontos?

Megdermed benne a zsír hidegben és emiatt beragad.

A sebesség mindent megold.