Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

http://www.englishcy...ian/brian29.jpg

érdemes szétnézni a srác honlapján hihetetlen beteg dolgokat hozott össze acélból.

http://www.englishcy.../bret/bret6.jpg

elég ronda dolgokat rakott össze. slooping acélváz brrrrrrrrr. a támvilla is milyen már? mint vmi szalonnasütõ pálca :-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Top 15 Hawaii Ironman helyezett és a bringáik.

The bikes of the top 15 men in Kona 2010 - Slowtwitch.com

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
RSX: Ismerõs a probléma. Télen megpöckölöm vagy 5-ször, mire leteszi kistányérra. :) Hátul egy kicsivel jobb a helyzet, de ott is elõfordul. Teszek is most bele WD-40-et!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
http://www.englishcy...ian/brian29.jpg

érdemes szétnézni a srác honlapján hihetetlen beteg dolgokat hozott össze acélból.

http://www.englishcy.../bret/bret6.jpg

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
kösz a válaszokat

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

sziasztok. rxs 7 es fékváltókarom van, a kék logós. nyáron tökéletesen teszi a dolgát, de tegnap éjjel muszáj voltam használni (egyébként ilyen idõben nem szoktam). azt tapasztaltam váltáskor mind a két karnál, hogy tolom befelé a fékkart, és és nem történik semmi, teljesen be lehet tolni9, nem vált "nem akad meg és rakja fel. ez csaK nagyobb fogaskerékre váltásnál volt. ilyet csinált egyszer áprilisban, nem tudtam mire vélni, de aztán elmúlt. most hogy megiont hideg van elõjött. tapasztalt már valaki ilyet, akinek anno volt ilyenje? a hideg összébbhúzta a szerkezetet és így már nem olyan pontos?

ez a tünet shimano betegség,de semmi gáz,könnyen orvosolható. tapasztalat. a mûhelybe soxor hoznak régebbi váltókarokat hasonló betegséggel. leginkább mtb cuccokra jellemzõ,de országuti fékváltókaroknál is elõfordul. a megoldás: wd40 bejuttatása a váltómechanikába. lehet,hogy sok kell hozzá. lehet úgy is,hogy zsírtalanító spray,és utána olaj,v láncspray. 1ébként sztem csak a shimano zsírja a ludas. 1 idõ után megöregszik,és felkeményedik. ez megakadályozza,hogy a váltó tegye a dolgát.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Troy: BP-tol Nyugatra. Biatorbagy/Paty/Torokbalint/Erd stb.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
mégse

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok. rxs 7 es fékváltókarom van, a kék logós. nyáron tökéletesen teszi a dolgát, de tegnap éjjel muszáj voltam használni (egyébként ilyen idõben nem szoktam). azt tapasztaltam váltáskor mind a két karnál, hogy tolom befelé a fékkart, és és nem történik semmi, teljesen be lehet tolni9, nem vált "nem akad meg és rakja fel. ez csaK nagyobb fogaskerékre váltásnál volt. ilyet csinált egyszer áprilisban, nem tudtam mire vélni, de aztán elmúlt. most hogy megiont hideg van elõjött. tapasztalt már valaki ilyet, akinek anno volt ilyenje? a hideg összébbhúzta a szerkezetet és így már nem olyan pontos?

Megdermed benne a zsír hidegben és emiatt beragad.

A sebesség mindent megold.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
bocs rsx

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Nekem Conti Ultra Race 3500km alatt hátul már csereérett, elsõ még elmegy egy 1000km-t.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
En most fogok elkezdeni hasznalni elso outimon Pro3 Race-t meg latex belsot..kicsit tartok tole, de ave 5 meg 7k-ja eleg jol hangzik...azzzal kiegyeznek!
ave: merre edzel?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
akkor visszacserélem...
( agyarország; az aljasság ellen nem tudsz védekezni-tudok közlekedni)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nekem sima gp 4000 van. én is csak ajánlani tudom. mocsok jókat lehet vele kanyarodni.

Tudom hogy nem Michelin 3 Pro, de gondoltam megosztom.
Continental GP 4000s-em van kettõ, idén kezdtem el használni õket. Szegények kaptak mindent: földút, balatonkör, fertõtókör (pár kilométer mély kavicsos út), magyar utak, osztrák utak... 3800 km van bennük, az elsõn még látszik az összeeresztés, a hátsó enyhén kopott, 80-85%osnak mondanám. Hozzá tartozik még hogy óvatosan fékezek, ha van mód rá sose blokkolok. Az elmúlt 3800km alatt egy defektet sem kaptam, igaz sérülést sem látok a gumin. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a következõ is Continental GP 4000s lesz. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nagy igazáság!!!

Pro3 nekem az elsoben 7000km van, a hatsot 5000 utan csereltem. En nem forgatom, elol fontos a jo gumi, es meg az oreg elso is jobb mint egy kockara kopott hatso.
Az elso meg mindig egesz jol nez ki, talan 2 vagas van rajta, de nem veszes.
Telen mondjuk keveset megyek ezzel a bicoval.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Tudom hogy nem Michelin 3 Pro, de gondoltam megosztom.
Continental GP 4000s-em van kettõ, idén kezdtem el használni õket. Szegények kaptak mindent: földút, balatonkör, fertõtókör (pár kilométer mély kavicsos út), magyar utak, osztrák utak... 3800 km van bennük, az elsõn még látszik az összeeresztés, a hátsó enyhén kopott, 80-85%osnak mondanám. Hozzá tartozik még hogy óvatosan fékezek, ha van mód rá sose blokkolok. Az elmúlt 3800km alatt egy defektet sem kaptam, igaz sérülést sem látok a gumin. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a következõ is Continental GP 4000s lesz. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Pro3 nekem az elsoben 7000km van, a hatsot 5000 utan csereltem. En nem forgatom, elol fontos a jo gumi, es meg az oreg elso is jobb mint egy kockara kopott hatso.
Az elso meg mindig egesz jol nez ki, talan 2 vagas van rajta, de nem veszes.
Telen mondjuk keveset megyek ezzel a bicoval.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
OFF
Közlekedni tudni kell .. bunkó emberek meg mindenhol vannak..
ON
Tényleg jól néz ki a Bianchi... remélem lehet 16Gb SD kártyát rakni az MP3 lejátszóba ;)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai aludj többet!! :)

Ne is mondd, kedd délután pakolásztam a szobámban, úgy voltam vele hogy pihenek egy félórát mielõtt elmegyek konditerembe...ez volt 16:30-kor...éjfélkor ébredtem. Jaaa mondom ha már ennyit aludtam, majd megyek kondizni reggel suli elõtt, átállítottam az ébresztõt 5:50-re....9:30-kor keltem. "lekéstem" az elsõ 4 órámat. 17 óra alvás az elég sok? :D

blogoff.

Bianchi gyönyörû.