18as gumi van most fenn.
Az alá is elfér?
Jatényleg, elfelejtettem hogy szfvár környékén tükörbõl vannak az utak, rég jártam arra
18as gumi van most fenn.
Az alá is elfér?
>Az országúti kormányok esését és elõrenyúlását csõközéptõl csõközépig kell mérni?
En arra jutottam, hogy nem tudom hova tenni ezeket a szamokat.
Minden kormanyt, de foleg az olasz klasszikus formajuakat sokan forgatjak elore, ez ugye mind az elorenyulast mind az ejtest befolyasolja.
Ave: Elfér.
A sebesség mindent megold.
nemár. 2000ftért már lehet kapni jó edzõgumikat. most kajak megéri szingóval szórakozni?
Ha biztosra akarsz menni, akkor belsõ helyett szingót használj. Úgyértem az elrongyolódott külsõgumiba belsõgumi helyett nemes egyszerûséggel egy szingót raksz bele. Lesz egy plusz futófelület, meg hogyha nagyondúrván szétszakadt 30km-re otthontól, haza tudsz gurulni a szingón óvatosan. Versenyzõéktõl hallottam, idén télen úgynézki én is alkalmazni fogom. Igen, a szingó drága. Használj Tufo löttyöt bele. úgy már jó eséllyel elkerülöd a defekteket is.Ok, köszi. Akkor még fent hagyom a télre.
ha alu bringát teszel rá, akkor készülj fel rá, hogy olyan módon igénybe veheti a vázat a görgõzés, hogy elfárad."
Red elso valtot elobb vagy utobb lecsereli Force elso valtora, mert a RED nudli elol!
Ettol sokkal de sokkal rosszabb gumival lattam embereket hosszut menni defekt nelkul.
Az biztos, hogy nem sok jo tulajdonsaga mar nem lehet, de defekt csak az allapota miatt szerintem nem lesz.
>Szerintetek mennyire necces ez a gumi?
A felni a necces.
pár napja volt szó a görgõzésrõl és kérdeztem hogy az én bringámhoz milyen görgõ illik?(a váz miatt)..
"Ha nem szabad görgõt használsz (azaz a hátsó kerék a hátsó tengelynél rögzített), akkor szerezz be hozzá egy olyan bicajt, aminek erõs acél váza van, vagy ha alu bringát teszel rá, akkor készülj fel rá, hogy olyan módon igénybe veheti a vázat a görgõzés, hogy elfárad."
ezt egy másik fórumon találtam van valami alapja vagy hülyeség?
pár napja volt szó a görgõzésrõl és kérdeztem hogy az én bringámhoz milyen görgõ illik?(a váz miatt)..
"Ha nem szabad görgõt használsz (azaz a hátsó kerék a hátsó tengelynél rögzített), akkor szerezz be hozzá egy olyan bicajt, aminek erõs acél váza van, vagy ha alu bringát teszel rá, akkor készülj fel rá, hogy olyan módon igénybe veheti a vázat a görgõzés, hogy elfárad."
ezt egy másik fórumon találtam van valami alapja vagy hülyeség?