Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Gerinc és izom sérülésre pláne úszást fog mondani :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
úszás egyelõre szerintem felejtõs. a részleges térdszalagszakadást némi izomerõsítéssel kezelték júliusban (gyógytorna, nagyon gyilok), a balesetben meg nyakcsigolya sérült, úszáshoz az meg nagyon kell :-) azért köszi, majd megkérdem a dokit

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

NEkem is volt CS33Pro , de mivel találni olyan belsõs gumit ami 11bar-t enged, így asszem felesleges. Egy dolog viszont biztos, hogy olyan simán nem nagyon fut semmi sem.

Én is ezért térek valszeg vissza a Conti-ra... (jelzem hogy itt is az a divat mint a rendes szingónál.. hogy "bontatlan" szingó/tufo van a nyereg mögé gumizva.. (ami nekem nincs.. :( )

ui.: 2mm es résen már a belsõ is kikandikálna... ha szövetet is nyisszantott... akkor meg így is úgyis kuka... és ahogy írták.. ha a lötyi meg is fogja... akkor is kuka a tufo.... mert nem érdemes kockáztatni vele...

és Vittore.... ÚSSZ.. (ja igen... mellbe :D deszkával...)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
NEkem is volt CS33Pro , de mivel találni olyan belsõs gumit ami 11bar-t enged, így asszem felesleges. Egy dolog viszont biztos, hogy olyan simán nem nagyon fut semmi sem.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vittore ha a térdedet kezelték, akkor ne erõltesd a futást. Most hideg is van könnyen megfázhat az izület és a futás közben kapja a térd az egyik legnagyobb terhelést. Inkább járj úszni.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

nekem nem jött be. az elõre betölthetõ trutymó nem fogta meg a kb 2 mm "hosszú" defektet. ha egyedül vagyok, nagy rábaszás.

tavaly le is cseréltem, jövõre pedig kipróbálom a 20-as külsõ élményt, aluvázzal, de karbon villával - vagyok/leszek olyan dagadt hogy ne rázzon :-))

és innentõl félig off: 2 hónapja egy baleset óta semmit sem sportolok (sõt az egész évem szar volt, nyáron egy hónap üresjárat volt térdkezelés miatt) szóval iszonyú hamar le lehet amortizálódni, a spinner 10 perc után unalmas és kényelmetlen, a bringára sajnálok felülni, most megnézem a futás megy-e :-))

és melyik Tufo nem jött be?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Ha már gumi.
A Tufo pereseket használtatok már? Tapasztalat?

nekem nem jött be. az elõre betölthetõ trutymó nem fogta meg a kb 2 mm "hosszú" defektet. ha egyedül vagyok, nagy rábaszás.

tavaly le is cseréltem, jövõre pedig kipróbálom a 20-as külsõ élményt, aluvázzal, de karbon villával - vagyok/leszek olyan dagadt hogy ne rázzon :-))

és innentõl félig off: 2 hónapja egy baleset óta semmit sem sportolok (sõt az egész évem szar volt, nyáron egy hónap üresjárat volt térdkezelés miatt) szóval iszonyú hamar le lehet amortizálódni, a spinner 10 perc után unalmas és kényelmetlen, a bringára sajnálok felülni, most megnézem a futás megy-e :-))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
amúgy ez a conti téma a gumis topikban kb 3 7enként van kitárgyálva, de nem baj mindig vannak újszülöttek :)
akinek semmi baja nem volt vele örüljön szerencséje volt. én találkoztam tényleg használhatatlannal, mikor olyan helyen dolgoztam.
és alapból kb Ave-val értek 1et.

analóg példa meg esetleg a procik lehetnének, de szemben ezzel használhatatlan ott sem kerül ki a gyárból.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ha már autós példa: jól tudom hasonlóan megy a dolog a VW.Audi stb konszerben. Csinálnak egy motort. Bemérik mit tud.
A legjobban teljesítõ megy az Audiba, a következõ a VW-be a harmadik meg a Seat-ba.

Baromság.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>jól tudom hasonlóan megy a dolog a VW.Audi stb konszerben.
Loturot, ilyen nincs. Gyori Audi pl. gyart alapvetoen 4-5 motort, 130-140 fele valtozatban. (A Porsche Cayenne-be szant V6 kicsit mas, mint az A4-be, vagy Passatba)
Tehat elore tudjak az egyes motorokrol, hogy az mibe fog kerulni.
Es termeszetesen Skodaban is csakis tokeletes minosegu motorok kerulhetnek. (rejtett hibak persze nem szurhetoek ki a rovid teszt alatt)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én 3 pár b-s contival eddig 27000 km-t tekertem. Ha most megkérded, hogy mitõl b-s, akkor azt mondom, hogy fogalmam sincs. Talán a reflexcsík van elmozdulva.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát... látszik hogy a 4000-4000S 28-36EUR között van általában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
városban is rengetegen mennek 28 milis sport contacttal. kb. a vélemények 10% olyan, hogy elõbb szakadt ki az oldalfal minthogy elhasználódott volna természetesen.
volt mikor 1800Ft/db áron szórták.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
nem értem a példát... sztem nem vág ide...
TUFO:
Én is azt használok mindenre, de én ócsóót.. CS33 Pro ..
Jól gördül, jól tapad... esõben viszont felejtsd el.. baromira csúszik... (vlaszeg visszatérek a 4000S-re)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ha már autós példa:
jól tudom hasonlóan megy a dolog a VW.Audi stb konszerben.
Csinálnak egy motort. Bemérik mit tud.
A legjobban teljesítõ megy az Audiba, a következõ a VW-be a harmadik meg a Seat-ba.
Miért nem lehetne ez hasonlóan egy 2 e Ft -os tömeggyártásban készült terméknél?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Lehet ez azért van, mert jobb boltokba jársz.
Kit erdekel a boltos mit akar? A GYARTO nem engedhetne meg maganak azt, hogy barmilyen gyagyi, vagy india vagy roman boltban csokkent minosegu gumit adjon el. Ha csak a felirat bena, akkor is!! Pl. versenyen nezelodik valaki a versenygepeken es lat egy olyan Conti gumit, amin felre van csuszva a Continental felirat vagy csak ntinental olvashato. Nem loghat a lovacskas logo sem egy Ferrari oldalan!

Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy a marka- es imidzsepites vilagaban egy gyarto eladjon csokkent minosegu arut. Full gaz.
De kivancsiva tett, irok is nekik, megkerdem mi is ez, hogy is van ez.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ha egy 8-10-12 ezer forintos gumit 2-3-4 ezerért adnak, az valószínû nem azért van, mert jótékonykodni akar a kereskedõ/forgalmazó

Kipage én sok 2.osztályú külsõt láttam, de oldalfalba nyomott B-t még egyszer sem.

azért egy 3,5-4 baron eldurranó túlsütött mountain king sem biztos hogy annyira vidám dolog.

8 pár, azaz 16db conti supersport futott át a kezeim alatt, ami a hercehurcából való, ebbõl 4et használtam, ebbõl 2-t tartósan használom (2000+km van már benne), és egyikkel sincs semmi baj, minden ismerõsöm megelégedéssel használja. Az meg engem abszolút nem érdekel hogy sorjás, ha 2500ft-ért vettem darabját (eleinte, utána 3ezer lett az ára.)

gandros: Én azt használok versenyeken. Könnyû, szépen gördül, igazából nekem alkalmi vétel volt, 7ezer ft-ért vettem egy pár ILYET, szinte zsírújan.

Ave: Én pedig nagyon örülnék egy félrenyomott Nike futómeznek, ami ugyanolyan anyagból van, csak a felírat szar rajta, mondjuk 2ezer forintért. Ha fél év után szétszakad, az se nagy baj.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Lehet ez azért van, mert jobb boltokba jársz.
Lehet ha bemész valamelyik kicsi elhagytott boltba rögtön megpillantanád a B -s gumit.
A jó boltok meg nem égetik magukat B gumival, mert tudják, hogy ha befürdik a vásárló egy rossz vásárlással akkor többet nem megy vissza hozzájuk.
Egyébként feltétlezem, hogy ha B-s gumit veszel nem tartanak a többi boltban elõadást arról, hogy milyen hátrányokkal számolhatsz.

>Continentál miért égetné le magát azzal, hogy szemetet enged árulni.
Hat igen, pont ezaz. En sem tudtam, hogy van ilyen, hogy "B", hanyan lehetnek meg igy? Es vesznek egy gumit, utana biztos, hogy legkozelebb is Contit vesznek, ha az elso szar es igenytelen volt?

En meg nem lattam felrenyomott Nike polot Nike boltban, csak a kinai piacon...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Continentál miért égetné le magát azzal, hogy szemetet enged árulni.
Hat igen, pont ezaz. En sem tudtam, hogy van ilyen, hogy "B", hanyan lehetnek meg igy? Es vesznek egy gumit, utana biztos, hogy legkozelebb is Contit vesznek, ha az elso szar es igenytelen volt?

En meg nem lattam felrenyomott Nike polot Nike boltban, csak a kinai piacon...