Rajottem/eldontottem, hogy az ujonnan epult orszagutim ( amirol majd rakok fel kepet ha lesz ra lehetosegem ) nem fogom hasznalni dzsuvas idoben, es eldontottem, hogy lesz egy nyuznivalo szar ido/teli bringam...milyen alternativakkal erdemes szamolni mondjuk ugy 200.000-220.000 magyar dollarig? Erdemes hasznalt cuccokbol osszedobni, mert erre gondoltam?
a jobbik bringára szánsz ennyi dodót? téli bringa tipp: neuzer sirocco váz(elég nagy a méretválaszték,és baromi olcsó. max 15 papír.) használt 8as,alsócsõre szerelhetõ váltóval. itt mind1,hogy shimano,v campa. mind2 sokat bír ezek közül. olcsó hozzá a lánc,mert ez az 1ik legjobban kopó alkatrész. ha olyan az idõ akkor akár 500km alatt is rommá kophat. a másik a fékpofa. mind használt cucc lenne a javaslatom. az 1szerüség,és az atombiztos müködés legyen a mérvadó a téli bringánál. ne -10 fokban keljen az út mellett szervizelni bármit is.
a másikra is használtat javasolnék,mert ennyibõl új max belépõ szintre elég. új alkatrészeknek csak a láncot,sort,bovdeneket ajánlanám. a használt bringához,vázhoz sok türelem kell,mert sokáig tarthat a felkutatása.