Kinek van ilyen "B" jelu gumija otthon?
B jel pont hogy nincs rajta, de én ilyeneket hajtok:
Hans-Juergen Schoder
(Regionalverkaufsleiter AUT, CH, SLO, HUN
Zweiradreifen/Two Wheel Tires
Continental
Division RU-PLT)
Hat ez nem eppen egy kategorikus igen/nem a "B" osztaly letezesere... Mindenestre a celkituzes/iranyvonal az pontosan az, amit vartam egy Continental szintu cegtol.
A sebesség mindent megold.
Hát, az én Kenda Kwick Trax 28-asaimra az van írva, hogy 5,9 bar max, de derekasan bírja a 6.5 - 7.0-t is. Cserébe nem a világ legkönnyebb külsõje.A 28-asba joval kisebb nyomas kell, mint egy 23-asba, nem? Amit en lattam 28-ast az eleve max 4bar maxos volt. (No nem egy premium gumi)
Igy hiaba a nagyobb terfogat eleg kell legyen ugyanaz a patron.
Continental as a premium brand is interested in selling top premium
products,
in every single segment of biking.
We concentrate on producing high quality under the brand Continental, and
besides
that, we are not planning to do a budget or cheap brand, under another
brand name,
or under the name of Continental.
De most ez csak egyszeri alkalomra kell? Mert ha igen, megpróbálhatod azt, amit én sikeresen alkalmaztam egy elnyalódott menetû hajtókarnál. Egy megfelelõ méretû vassal szép türelmesen körbe lehet feszegetni és le fog jönni.
Ugye jól értjük egymást, hogy a (megfelelõ méretû) csapágylehúzó sérülés nelkül leszedi, nincs szó levágásról. Hasonló, mint amit bloke javasol.
Koszonom, ird meg hol talallak. A telen valamikor beugranek, sajnos nem tudom mikor. Elotte mindenkeppen szolok.nálunk van ilyen szerszám. vácon vagyok mühelyben. privibe elmondom hol.
elég harsh ride ez a 11 bar :-)) asszem megállok vhol 9,5 környékén
Remelem elfer itt a kerdesem, leven regi francia orszagutirol van szo.
Van egy 1976-os Gitane Tour de France bringam, Stronglight 93 hajtomuvel. Le szeretnem venni a hajtomuvet, viszont 1982-ig a Stronglight hajtomuvekben a lehuzashoz hasznalt menet atmeroje eleg vicces meret volt: 23.35 mm. Tudtok valahol ilyen leszedorol kishazankban? Ebay-en nezegettem, most eppen van font vagy harom, de ha lehet, akkor szeretnem orszagon belul megoldani, akar a kolcsonvetelt, akar a vasarlast. Emlekeim szerint Pajti banak van egy, de ot nem szivesen zaklatnam ilyenekkel.
Esetleg tudtok olyan bicajboltot Pest kornyeken, ahol fellelheto ilyen lehuzo?
Ugye jól értjük egymást, hogy a (megfelelõ méretû) csapágylehúzó sérülés nelkül leszedi, nincs szó levágásról. Hasonló, mint amit bloke javasol.Ezt ajanlotta mar mas is. Ez a megoldas lenne a vegso, ha nem sikerul lehuzot talalni. Levagni nem szeretnem, ha nem muszaj.
elég hars ride ez a 11 bar :-)) asszem megállok vhol 9,5 környékén
Ezt ajanlotta mar mas is. Ez a megoldas lenne a vegso, ha nem sikerul lehuzot talalni. Levagni nem szeretnem, ha nem muszaj.
Ha nem találsz, mi lenne, ha egyszerûen egy csapágylehúzóval kisérelnéd meg (pl. Csapágylehúzó AB-2), nekem sikerült egy roncsolt menetû kart így leszednem (nem is volt nehéz).
(A bicikliklubomban van ilyen Stronglight 93 lehúzó is, de az messze van Magyarországtól.)
2117mm. 0.18% elteres nem hiszem, hogy gondot okoz.
Ha nem találsz, mi lenne, ha egyszerûen egy csapágylehúzóval kisérelnéd meg (pl. Csapágylehúzó AB-2), nekem sikerült egy roncsolt menetû kart így leszednem (nem is volt nehéz).Remelem elfer itt a kerdesem, leven regi francia orszagutirol van szo.
Van egy 1976-os Gitane Tour de France bringam, Stronglight 93 hajtomuvel. Le szeretnem venni a hajtomuvet, viszont 1982-ig a Stronglight hajtomuvekben a lehuzashoz hasznalt menet atmeroje eleg vicces meret volt: 23.35 mm. Tudtok valahol ilyen leszedorol kishazankban? Ebay-en nezegettem, most eppen van font vagy harom, de ha lehet, akkor szeretnem orszagon belul megoldani, akar a kolcsonvetelt, akar a vasarlast. Emlekeim szerint Pajti banak van egy, de ot nem szivesen zaklatnam ilyenekkel.
Esetleg tudtok olyan bicajboltot Pest kornyeken, ahol fellelheto ilyen lehuzo?