Akkor a velobase rosszul írja: The RX100 is an un-painted version of the 105SC/8
Igen, rosszul. Az 551-re lehet igaz ez a mondat.
Akkor ennek analógiájára az RX100as szett A550es jelû átdobóját sem célszerû fékváltókarra kötni?
Mindkettõ 170 mm hosszú.
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de jól értem, hogy ha esetemben a vázak csapágyháza nem azonos, és ezért nem cserélném ki a középrészeket, akkor a lánc helyzete 3-4 mm-rel eltolódna? Ebben az esetben vennem kéne megfelelõ középrészt?
(Bocs a körülményeskedést, csak 4 bringa játszik az átalakításban, és még nem tudom, hogy mit hova szeretnék/lehet)
Igy van ahogy irod, a 1055 az 7-es, 1056 8-as. Mivel mindketto lanca ugyanaz a hajtokar es az elsovalto is mindegy.
Illetve annyiban nem mindegy, hogy a 1055-os elso valto nem mukodik fekvaltokarral. (A ketrec nem csak oldalra tol, hanem elorefele is)
Más középcsapágy kell hozzájuk, 113/115 tengelyhossz kell a 1055ös hajtómûhöz, a 1056oshoz pedig 107mm.
A 1056osodnak milyen hosszú a karja?
Véleményem szerint az alábbiak vonatkoznak ide. Nem kellene ennyire túldramatizálni a dolgot.
1. Originál csomagolású, németbõl rendelt continál is volt szálszakadásos termék, amit csak akkor vettem észre, amikor tekertem vele. Boltba vissza, két mosoly és csere. Valahol a B-nél is így kell lennie.
2. Nehogy már egy festési hiba cseregaranciát jelentsen, azonban ha a funkcióját nem teljesen tölti be, akkor cserére azt is vissza lehet - feltételezem - vinni a boltba. Az, hogy esetleg ez Mo-on máshogy megy pár kereskedõnél, az nem ez a téma.
3. Aki komolyan gondolja a tekerést, és klubban versenyez az mondjuk kedvezménnyel jut(hat) felszereléshez. Nehogymár még azon is spóroljon. Az, hogy valaki õrült módon sprintel lefelé a lejtõn, az már felelõtlenség egy hétvégi bringás esetén. Ha meg mégis szeretne, akkor annak ára van. Pont ezért nem lóg senki alatt itt - remélem - Tesco bringa. Az nem erre való, de kocsmába remekül el lehet vele jutni. Mint ahogy a B-s gumival is.
Hát az országúti kerékpárra az életedet teszed fel.. én buktam már nagyokat... nem kockáztatnék egy B-s gumival... aki meg városba kóricál barra jobbra... annak meg minek Conti..?
6:22-nél 95km/h-t ír
....
6:22-nél 95km/h-t írcsak 75-el
Darazsat milyen frankón el lehet ilyen hajjal kapni
A reklám maga nem jött be .. a váz a pöpec...
Nem téged akartalak személy szerint leoltani. (Igazából senkit nem.)nem én rugózok rajta 2 oldal óta. ráadásul a gumitopikban is kb havonta lejátszott téma
mellesleg ha meg 1 szmáljit nem tudsz értelmezni a mondat végén .....
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a a shimano 1055-ös és 1056-os (mind2 pezsgõ 105) hajtókarja között milyen lényeges mûszaki különbség van?
Mindkét fajtából van egy-egy példányom, és átépíteném a bringáimat, de nem tudom, hogy melyiket használjam.
Az 55ösnek jobban tetszik a dizájnja, és kevésbé kopott is az a darab, ami nekem van, de a 1056os meg ugye elvileg újabb.
Esetleg abból adódik valami különbség, hogy a 1056os a 8-as rendszerre váltás után jelent meg, a 1055ös meg 7es?
Egyébként az elsõ átdobóval is az a helyzet, hogy a 1056os kevésbé tetszik, mert elég szögletes formatervezésû a 1055öshöz képest.
Az problémás lenne, ha 1055ös átdobót tennék egy 8as rendszerû bringára?
A sebesség mindent megold.
már egyszer leírtam.
a conti súlyos pénzeket fizetett a hulladékkezelõ cégnek, hogy hordja el a selejtet. mígnem hans jürgen fejébõl kipattant az isteni szikra, hogy "hát a balkánra el tudjuk sózni ezt a szemetet, és még pénzt is kérünk érte"
Aztán kinek fáj ez... A hétvégi bicósok kapnak használható gumit szarért-hugyért, a félregyártott gumi addig sem a Földet mérgezi, a Continental is jól jár, a kereskedõ is jól jár, neked meg nem kötelezõ megvenned.