Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sziasztok, mivel fõleg itt vannak kompetens emberek, tudna valaki értékbecslést adni a másik topikban az outimra?
http://forum.bikemag...tml#post1044396

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
YouTube - demonneman csatornája
belga versenyek motoros közvetítéssel

így télre..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
minden gramm számít!!!!! :D

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Azert csak 70-71 fokos, mert igy egyenes nyeregcsovet lehet hasznalni, nem kell hatranyulo, ami ugye nehezebb lenne vagy 20grammal, es hat az tragedia lenne. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Szóljatok nekem is :) bár venni nem hiszem hogy fogok az életemben Cervelo-t. Inkább vennék egy Storck Aero 2-t ha már nem számít a pénz, de minek. Hogy aztán 33-35körül utazzak a mezõny közepe táján 100. bringásidõvel? Körberöhögnének a versenytársak elõzés közben, de csak miután az állukat összeszedték..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Most melyik náluk a csúcsmodell akkor? Csak hogy tudjam hogy tavasszal melyiket fogom kipróbálni tesztnapon:p

idõben szólsz és veszek ki szabit, még egyszer nem hagyom ki!!! :D

Kipage:
akkor a sima R5 az R3SL újrafényezve, meg kicsit megreszelgetve, hogy könnyebb legyen? ? :)
igazából tök mindegy, mert sose lesz rá pénzem..:(

úgy tudom az R5CA nyeregcsöve nagyon kevés, valami 70-71°-os volt csak minden méretben..nekem nem tetszett

Flickr

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez az r5 project california szerintem most is gyártásban van, megrendelésre készülnek, (még az is lehet hogy méretre) mert több boltban is listázva vannak, de annyira még a németek sem gazdagok, hogy ezek a 8500euros vázszettek ott álljanak náluk a polcon. Így ez a csúcsmodell, de a katalógus csúcsmodell a sima r5ös. Szerintem ezt a Californiát nem is viszik tesztnapokra, csak kiállításokra.

Kicsit irigy vagyok a Cervelo tulajdonosokra, jó lehet menni pl egy p3as triatlongéppel én azt próbálnám ki legszívesebben vagy a p4et. Triatlonvb-n csak úgy hemzsegtek (a külföldieknél persze). :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Most melyik náluk a csúcsmodell akkor? Csak hogy tudjam hogy tavasszal melyiket fogom kipróbálni tesztnapon:p

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a CAliforniást szerintem nem gyártják már, csak megmaradt egy-két boltban...ennyiért nem is csodálom..:)

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Undorítóan gyönyörû.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
van a sima r5 (4500 euro) meg az r5sl ca ami ez a 8500 euros ultralight változat.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ez most már sima R5, legalább is a honlapon úgy szerepel....
+ mint az R3SL utódja
Cervélo Bikes 2011 - Squoval Road Bikes - R5

Flickr

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Van ennél drágább vázszett jelenleg? Project California :

Speedzoneshop - Cervelo R3 SL 2010 Cervelo R5CA Rahmenset 2011

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Még év elején cserebere útján hozzájutottam két erõsen használt schwalbe ultremo gumihoz. 1-2 verseny volt még bennük úgyhogy megérte. Úgy is lett, 1-2 verseny után katasztrofális állapotok uralkodtak a futófelületen, átraktam a fixire (suliba és boltbajárni használom, országúton már nem mertem volna ezeket a gumikat hajtani :D) õket, és ott szolgáltak azóta is. Tegnap jött el az a pont hogy lecseréltem õket, ugyanis egy helyen már fél centimétert kitüremkedett a belsõgumi, és több ilyesmi finomság volt látható rajta:
http://farm5.static...._afcca84b6f.jpg

Úgyhogy ahogy múltkor említettem, övet csináltam belõle. Miközben vágtam szét, figyelmes lettem rá hogy van egy puhább, nem gumiból készült réteg a futófelület két oldalán
http://farm6.static...._ac2879a67d.jpg

A futófelület anyagánál sokkal puhább, inkább kemény gél-szerû anyag...Ez mire jó? Rezgéscsillapítás?

Nekem is volt Ultremo-m pár száz km után ugyanígy nézett ki, nagy kaki.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Campagnolo 11es fékváltókarok együtt mûködnek a 10es szettbõl való váltóval, de 11 fogaskerékkel?
Régebben láttam egy videót is, hogy "régi" campa record szettben a jobb válókarban egy elemet kicseréltek, és a 11sebességes fogaskeréksort simán váltotta.... asszem youtube, campa, tuning címeken megtalálható.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

De ez gondolom csak maga a cipõtalp, nem?

nyilván

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Én arra tippelnék, hogy a két "géles" csík miatt tapad jobban kanyarban, ott könnyebben deformálódhat a futófelület gumirétege és így jobban leköveti az aszfalt rücskeit. Aztán lehet hogy hülyeség. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Még év elején cserebere útján hozzájutottam két erõsen használt schwalbe ultremo gumihoz. 1-2 verseny volt még bennük úgyhogy megérte. Úgy is lett, 1-2 verseny után katasztrofális állapotok uralkodtak a futófelületen, átraktam a fixire (suliba és boltbajárni használom, országúton már nem mertem volna ezeket a gumikat hajtani :D) õket, és ott szolgáltak azóta is. Tegnap jött el az a pont hogy lecseréltem õket, ugyanis egy helyen már fél centimétert kitüremkedett a belsõgumi, és több ilyesmi finomság volt látható rajta:
Feltöltött kép

Úgyhogy ahogy múltkor említettem, övet csináltam belõle. Miközben vágtam szét, figyelmes lettem rá hogy van egy puhább, nem gumiból készült réteg a futófelület két oldalán:
Feltöltött kép

A futófelület anyagánál sokkal puhább, inkább kemény gél-szerû anyag...Ez mire jó? Rezgéscsillapítás?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Szerintem slopingos a váz, tehát az elméletileg 56 centit átlóba mérve effektív felsõcsõ hossznak kevesebb kell hogy legyen. Vagy? :)
L-es Cinelli Man Machine. Neten nézelõdöm, az új cinelli sloping vázaknál ez 55ös méretet jelent, 54es üléscsõvel, 56os felsõcsõvel.
Valaki, megfejtés? :P

csak akkor lenne rövidebb a vízszintes csõméret, ha függõleges lenne a nyeregvázcsõ. de szerencsére nem az

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem slopingos a váz, tehát az elméletileg 56 centit átlóba mérve effektív felsõcsõ hossznak kevesebb kell hogy legyen. Vagy? :)

Nem. Mivel a vízszintes felsõcsõhossz az átló.

A sebesség mindent megold.