Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2010. december 06. - 20:21
Írta 2010. december 06. - 19:51
Én azon gondolkodom most hogy az új fixire már eleve spd-t tegyek vagy rakjam át a klipszet a CX bicómról. (Arra már tuti spd-t teszek.) A klipsz mellett szól hogy azt már jól ismerem, az spd meg új...
spd elég jó, én kedvelem
bár van aki sose fog megbízni benne, illetve magában, hogy nem esik pofára vele
Írta 2010. december 06. - 13:32
Én azon gondolkodom most hogy az új fixire már eleve spd-t tegyek vagy rakjam át a klipszet a CX bicómról. (Arra már tuti spd-t teszek.) A klipsz mellett szól hogy azt már jól ismerem, az spd meg új...Városban klipszet használok (ez évek óta bevált, gyakorlatilag mindenhova, pl. koncertre is így járok), sokáig országúton is, de hatékonyabb (különösen hegyre) és biztonságosabb is a patentpedál+cipõ.
Írta 2010. december 06. - 13:22
ez évezred vetítése
"volt egy gyûjtõ barátom akinek megvolt minden évrõl egy Altrix kerékpár "
Hehe.. ha már tényleg akkora gyûjtõ a haver, miért nem veszi vissza tõle. Hiszen ez egy 0kmes Altrix bringa..
Írta 2010. december 06. - 13:08
Írta 2010. december 06. - 12:40
Ha ennyien mondjátok, lemondok róla... Sejtettem, hogy nem csodafegyver.ja az a stoplivédõ nagyon gáz. [..]
Igen, van egy spd-vel szerelt biciklim (meg extra SPD pedálom is, váltogathatnám a kedvenc gépemen), és mentem már ugyanoda Look Delta, máskor meg SPD pedállal ill. cipõvel is (fõleg a bicikliket meg magamat teszteltem). A Shimano SPD cipõben tényleg lehet járni.Gren: ha meglátsz az erdõben valami megnéznivalót, odarongyolsz országútistól át a sáron országútis cipõben?
arra kell menni mégegyszer turamtb-vel, túracipõvel. Nekem erre a célra van egy Adidas El moro rendszeresítve utcai cipõnek is vígan jó.
Minden túra egyedi azonban, s az országúti pedál valamivel jobb tekerni (országúton), ezért reménykedtem titkon a stoplivédõben. Most az erdõkön vezetõ országutakon, ha megállok a verõfényes tisztáson, továbbindulás elõtt kötelességszerûen tisztogatom a sarat kis gallyakkal (az erdei sár különösen ragaszkodó). Hamar megtanultam, amikor nem akadt be a pedál.
Városban klipszet használok (ez évek óta bevált, gyakorlatilag mindenhova, pl. koncertre is így járok), sokáig országúton is, de hatékonyabb (különösen hegyre) és biztonságosabb is a patentpedál+cipõ.
Írta 2010. december 06. - 12:29
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Sürgõssen eladó a képen látható altrix kerékpár
"volt egy gyûjtõ barátom akinek megvolt minden évrõl egy Altrix kerékpár "
hahaha én meg a zacskós tej leharapott sarkait gyûjtöm
Írta 2010. december 06. - 11:29
....Ha tekerni megyek az országútival mindig egy rossz papucsban szoktam lemenni az 5.rõl bringával együtt, a földszinten aztán cipõcsere a papucsot meg otthagyom a lépcsõ alatt..
Koliban én iezt csináltam .. szerencsére most ahol lakom van lift(és belefér a bringa) illetve padlószõnyev van majdnem végig mindenhol, így aztán én csak zokniban lesonfordálok 8) (bár a grip-es stoplival lehet úgy menni hogy ne verd fel a házat... csak hát nem egyszerû)
Írta 2010. december 06. - 11:21
Gren: ha meglátsz az erdõben valami megnéznivalót, odarongyolsz országútistól át a sáron országútis cipõben?
Ha tekerni megyek az országútival mindig egy rossz papucsban szoktam lemenni az 5.rõl bringával együtt, a földszinten aztán cipõcsere a papucsot meg otthagyom a lépcsõ alatt. Visszafelé fordított sorrendben ugyanez. Sokkal jobb, mert nem verem fel a lépcsõházat mintha a cipõben csattognék le, csúszás esés esélye is minimalizálva van. Amúgy is utálnak a lépcsõházban, mert a lakók meg vannak gyõzõdve róla hogy egyedül én piszkolom össze a lépcsõház falát a gumimmal ahogy viszem a bringát.
Írta 2010. december 06. - 00:24
Ha nem csak kerekparozik az ember, akkor a rendes cipo igen kellemetlen.
Írta 2010. december 05. - 23:42
Bár szerintem is marhaság (abba a zsebbe ui. elég sokmindennek el kéne még férnie), bevallom, néha használnám, pl. laza túrázáskor, amikor a hegyek mellett erdõk vannak (sártól védne), vagy amikor 20 m-nél vagy egy emeletnél többet kell gyalogolnom sima kövezeten. Ám eddig csak Look Keo-ban láttam, én meg még mindig Deltát használok (több biciklin is). Ahhoz látott valaki ilyet mostanában? A CRC-n már nem kapható:Ettol aztan tenyleg osszemegy.
LOOKhoz is van ilyen, de szerintem ember nem hasznalja.
Exustar Look Delta Cleat Cover | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Ha nincs másutt sem, illetve ettõl persze függetlenül is meghallgatnám a Keo melletti érveket (fõleg a Deltával szembenieket). A könnyûség rémlik, mi még?
Írta 2010. december 05. - 23:03
Írta 2010. december 05. - 22:58
Ez azer nem egy nagy befektetes, es hatso zsebben elfer
Írta 2010. december 05. - 21:52
Én is szimpatizáltam a Speedplayjel mert nagyon szép és kecses pedál nameg kétoldali a dokkolása ami nagy elõny, de a fenti hátrányok miatt szerintem a Look jobb. De persze van aki a Speedplayre esküszik biztos.
Írta 2010. december 05. - 21:32
A pedal egy Speedplay Zero Stainless lesz
Van valakinek tapasztalata már a speedplay zeroval? Megéri a többszörös árkülönbséget pl. egy Lookhoz képest?
Írta 2010. december 05. - 19:17
http://spacewalker.j...28_canyon15.jpg
Írta 2010. december 05. - 18:13
kiskubai jol emlekszik
![]()
2011es Chorus, 2011es Fulcrum Racing 3, Michelin Pro3 Race, Syntace F119, 3T Rotundo LTD, Selle Italia SLR fontosabb tudnivalok
Iszonyatos merev a gep, es baromi kenyelmes..
És szabad olyat kérdezni hogy mennyibe fájt kompletten? Ha nem publikus, jöhet privibe is.
Írta 2010. december 05. - 17:56
2011es Chorus, 2011es Fulcrum Racing 3, Michelin Pro3 Race, Syntace F119, 3T Rotundo LTD, Selle Italia SLR fontosabb tudnivalok
Iszonyatos merev a gep, es baromi kenyelmes..
Írta 2010. december 05. - 17:36
Írta 2010. december 05. - 17:23

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére