odavigyázz kiskubai mit találtam neked:
YouTube - dpouncy csatornája
Sorozatrészek között lehet majd 10perces szüneteket tartani ezekkel a videókkal zenével
Ezerkössz!
Heti 8-10óra görgõzés nem egy leányálom.
mavicnak pl gyárilag van játéka
Hello! Szakmai jellegû kérdésem lenne. A kazettatest minimális holtjátéka normális? Nemrég lettek cserélve a fogaskerekek, úgyhogy a zárógyûrû biztos, hogy szoros, szerintem a kazettatest és az agy között lehet a holtjáték. Tényleg nem észrevehetõ, tekerésnél egyáltalán nem lehet észrevenni, de ha a legnagyobb fogaskereket megcibálom (persze csak finoman
) akkor azért lehet apró játékot érezni. Szerintetek ez okés, vagy aggódjak miatta, hogy egyszer csak ropp és szétkenõdök a betonon
? (új vagyok kazettás agy témában, eddig menetes agyam volt, neten már utánaolvasgattam többen írták, hogy teljesen normális, de gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki normális választ adni. kösz elõre is
)
Én azon gondolkodom most hogy az új fixire már eleve spd-t tegyek vagy rakjam át a klipszet a CX bicómról. (Arra már tuti spd-t teszek.) A klipsz mellett szól hogy azt már jól ismerem, az spd meg új...
Én azon gondolkodom most hogy az új fixire már eleve spd-t tegyek vagy rakjam át a klipszet a CX bicómról. (Arra már tuti spd-t teszek.) A klipsz mellett szól hogy azt már jól ismerem, az spd meg új...Városban klipszet használok (ez évek óta bevált, gyakorlatilag mindenhova, pl. koncertre is így járok), sokáig országúton is, de hatékonyabb (különösen hegyre) és biztonságosabb is a patentpedál+cipõ.
ez évezred vetítése
"volt egy gyûjtõ barátom akinek megvolt minden évrõl egy Altrix kerékpár "
Ha ennyien mondjátok, lemondok róla... Sejtettem, hogy nem csodafegyver.ja az a stoplivédõ nagyon gáz. [..]
Igen, van egy spd-vel szerelt biciklim (meg extra SPD pedálom is, váltogathatnám a kedvenc gépemen), és mentem már ugyanoda Look Delta, máskor meg SPD pedállal ill. cipõvel is (fõleg a bicikliket meg magamat teszteltem). A Shimano SPD cipõben tényleg lehet járni.Gren: ha meglátsz az erdõben valami megnéznivalót, odarongyolsz országútistól át a sáron országútis cipõben?
arra kell menni mégegyszer turamtb-vel, túracipõvel. Nekem erre a célra van egy Adidas El moro rendszeresítve utcai cipõnek is vígan jó.
....Ha tekerni megyek az országútival mindig egy rossz papucsban szoktam lemenni az 5.rõl bringával együtt, a földszinten aztán cipõcsere a papucsot meg otthagyom a lépcsõ alatt..
Bár szerintem is marhaság (abba a zsebbe ui. elég sokmindennek el kéne még férnie), bevallom, néha használnám, pl. laza túrázáskor, amikor a hegyek mellett erdõk vannak (sártól védne), vagy amikor 20 m-nél vagy egy emeletnél többet kell gyalogolnom sima kövezeten. Ám eddig csak Look Keo-ban láttam, én meg még mindig Deltát használok (több biciklin is). Ahhoz látott valaki ilyet mostanában? A CRC-n már nem kapható:Ettol aztan tenyleg osszemegy.
LOOKhoz is van ilyen, de szerintem ember nem hasznalja.