Van valakinek menettapasztalata a Crud sárvédõkkel? Youtubeon van egy video amin egy Sram Reddel szerelt Madone-ra teszi fel a csávó 3perc alatt. elég meggyõzõ. Ha azon a vázon elfér, akkor mindenhol.
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2010. December 17. - 15:19
Van valakinek menettapasztalata a Crud sárvédõkkel? Youtubeon van egy video amin egy Sram Reddel szerelt Madone-ra teszi fel a csávó 3perc alatt. elég meggyõzõ. Ha azon a vázon elfér, akkor mindenhol.
Posted 2010. December 17. - 15:18
jo nekem sok cuccom "szponzoracios" de soha nem erdekelt hogy mi van rairva. van cannondale, cube, shimano, giant es specialized mezem is, a bringa meg yeti. Na es? technikai oltozek, az anyag es a szabas miatt hordom nem azert hogy mi van rairva.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 17. - 14:57
Igen, pont ez az, a speci cipõ a jobb.Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 17. - 14:52
nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre
Elnézést, be is írtam a szövegértés elégtelent
Mjani: Parttalan vita, mint a nyereg-kérdés. Kinek-mi
Posted 2010. December 17. - 14:47
.
Stellaz:
Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre
Posted 2010. December 17. - 14:42
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
A Fulcrum (ha azt akartad irni) az meg nem Campa? Javitsatok ki, ha nem jol tudom.
Posted 2010. December 17. - 14:36
Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet.
2008. Február 20: Shimano buys Pearl Izumi
ps.: Ugyanitt használt Pearl Izumi cuccokat veszek olcsón
Hopp tényleg, a fulcrum pedig a Campáé, 100% ugyanazokat a cuccokat kapod csak más matricával (meg vannak szérián kívüli cuccaik)
Posted 2010. December 17. - 14:29
Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
igaz hogy a pearl izumi meg shimano....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. December 17. - 14:27
@gandros: Bakker... Ez mar marhasag. Spec. sisakot se hasznalnal? Eleve a ruhazat az nem kotodik biciklihez.
Semmit sem!
ez alapelv!
Én ilyen vagyok...
Posted 2010. December 17. - 14:23
beszámítsam a klipszes csukáimat is?
én még azzal kezdtem,de nem bánom. nem jönnék zavarba most sem tõle. néhány éve visszaraktam 1 kicsit nosztalgiázni. mondjuk nekem sosem volt "drága" cipõm. most is csak dechatlonos van. na nézzük: 2db klipszes,4db patentpedálhoz. ezen kívül van még vagy 4-5 pár,de azokat nem nagyon használtam. még mind1ik megvan. leginkább az volt a gond velük,hogy kinõttem õket.
Én is egy 10ezres meridával nyomom az országutat
Posted 2010. December 17. - 13:57
sztárok. Nem volt annyira divatos a pórnép köreiben, mint mostanában.
Stellaz:
Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
ja...hogy így nézzük a dolgot. 94-95 körül idehaza nem nagyon tudtad megfizetni a sidit. voltam akkor is nagykerbe,de kb 1 fél bringa ára volt a sidi csuka. 100 gurigáért elég tisztességes bringát lehetett akkoriban venni. persze,hogy nem terjedt el,mivel drága volt nagyon. mondjuk most sem olcsó.
Posted 2010. December 17. - 13:50
Posted 2010. December 17. - 13:33
vagy igen. már a 90es években is a top kategóriába tartozott a sidi. sõt. elötte is. sok profi használta. még a time volt régen a sláger. eredetileg a sidi is a time pedálokhoz tervezték. a look pedálokhoz külön adapter kellett hozzá.
sztárok. Nem volt annyira divatos a pórnép köreiben, mint mostanában.
Stellaz:
akkor azért én elgondolkodnék ezen az elvakult márkahûség dolgon.
Posted 2010. December 17. - 13:16
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a cipõ üggyel kinek mennyit bír de nekem eddig össze vissza egy db cipõm volt a legelsõ egy SHR 111es õsöreg Shimano volt még 96ban vettem (piros fekete színû a 3. legjobb modell volt akkoriban). Az aztán úgy össze volt rakva hogy majd 12évet kibírt. 3éve vettem meg a 2. cipõm egy Adidas Tri2-t de most is olyan mintha új lenne. Nem számítva egy apró sérülést a sarkán amikor az egyik versenyen berongyoltam a depóba végignyúztam a betonon.
Posted 2010. December 17. - 12:55
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?
kipage: Az én szintemen nem fogom leminõsíteni B bringává. Biztos hogy elsõ marad.Max marad még jóideig a szett.
Akkor más a helyzet. Egyébként ajánlom figyelmedbe az alábbi olvasmányt. Ha szeretsz barkácsolni, akkor még így is megoldható.
Shimano Cassettes & Freehubs
Posted 2010. December 17. - 12:55
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?
kipage: Az én szintemen nem fogom leminõsíteni B bringává. Biztos hogy elsõ marad.Max marad még jóideig a szett.
szabadonfutó csere,és megoldottad a dolgot. akkor jelenleg ug sort használsz gondolom. azért faxa,mert ha elkopna a fogaskerék,akkor csak meg kell fordítani õket,és máris új is a sor.
Posted 2010. December 17. - 12:51
Posted 2010. December 17. - 12:41
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?A kerék ne legyen döntõ szempont, mert a 8-as és a 9-es kazetta ugyanolyan. Csak a sort kell cserélned. És igen, van 9-es integrált hajtómû.
kipage: Az én szintemen nem fogom leminõsíteni B bringává. Biztos hogy elsõ marad.
Posted 2010. December 17. - 12:16
ezt már emltetted
csak egyszer fogd kézbe 1szerre a speci tahot meg a hervisest.....amúgy tényleg hasonlítanak
ja, volt már szó róla a cipõtopikban
amúgy azt a cipõt fuji néven is megkapni
Azért egy speci langsterrel megdobhatna valaki, akkor is ha kínában készült
Posted 2010. December 17. - 12:07
Ma már nagyon magas minõséget tudnak elõállítani a kínaiak, ha a megrendelõ elõírja. Persze az nyilván nem ötven fillér bekerülési költséggel lesz, mint a kínaiboltos pamutpóló.
BTW Kipage, nem csak a kínaiakra kell haragudni emiatt - az átlag kínai aki ebben a folyamatban részt vesz, napi fél tál rizsért hülyére robotolja magát, szóval messze van a nyerészkedéstõl. Inkább büntetõvámot kellene kivetni ezekre a cikkekre, az meg a mi európai politikusainkon, illetve rajtunk, választókon múlik.
Csak hát ki menne az utcára azért, hogy egy póló a teszkóban ne 99 forint legyen, hanem 1999? Maximum az önérzetes gazdagok és a textilipari dolgozók. Akinek gondja van a napi megélhetéssel, annak papolhatsz az európai ipar hanyatlásáról, az õ pozíciójából joggal fogja leszarni.

Sign In
Create Account

Back to top