Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
igaz hogy a pearl izumi meg shimano....
Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
@gandros: Bakker... Ez mar marhasag. Spec. sisakot se hasznalnal? Eleve a ruhazat az nem kotodik biciklihez.
beszámítsam a klipszes csukáimat is?
én még azzal kezdtem,de nem bánom. nem jönnék zavarba most sem tõle. néhány éve visszaraktam 1 kicsit nosztalgiázni. mondjuk nekem sosem volt "drága" cipõm. most is csak dechatlonos van. na nézzük: 2db klipszes,4db patentpedálhoz. ezen kívül van még vagy 4-5 pár,de azokat nem nagyon használtam. még mind1ik megvan. leginkább az volt a gond velük,hogy kinõttem õket.
sztárok. Nem volt annyira divatos a pórnép köreiben, mint mostanában.
Stellaz:
Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
vagy igen. már a 90es években is a top kategóriába tartozott a sidi. sõt. elötte is. sok profi használta. még a time volt régen a sláger. eredetileg a sidi is a time pedálokhoz tervezték. a look pedálokhoz külön adapter kellett hozzá.
akkor azért én elgondolkodnék ezen az elvakult márkahûség dolgon.
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?
kipage: Az én szintemen nem fogom leminõsíteni B bringává. Biztos hogy elsõ marad.Max marad még jóideig a szett.
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?
kipage: Az én szintemen nem fogom leminõsíteni B bringává. Biztos hogy elsõ marad.Max marad még jóideig a szett.
Minden esetben? Csak mert a mostani 8as utolsó lánckereke menetes és az rögzíti a sort. A 9 és 10esek pedig zárógyûrûsek (ami a dob belsejébe tekeredik). Nem?A kerék ne legyen döntõ szempont, mert a 8-as és a 9-es kazetta ugyanolyan. Csak a sort kell cserélned. És igen, van 9-es integrált hajtómû.
ezt már emltetted
csak egyszer fogd kézbe 1szerre a speci tahot meg a hervisest.....amúgy tényleg hasonlítanak
Mondjuk én megnézném a speci sisakgyárát is, meg a speci sisakfejlesztõ részleget. Gondolom pont ott van, ahol a cipõ, ruházat, kiegészítõ, stb. gyár is. Na meg amikor megveheted ballance néven 5 ropiért gyakorlatilag a speci tahoe cipõt a hervisben, akkor azért én elgondolkodnék ezen az elvakult márkahûség dolgon. Ettõl még persze biztos jók általában a speci cuccok.
Én sisakot pl. jobban szeretek valódi siaskgyártótól venni, mint a laser, giro, cratoni, stb. És cipõt is inkább veszek valami cipõgyárostól.
Egy Specialized sisaknak én is nagyon tudnék örülni. Azért ez nem az akategória, amikor veszel valamilyen alacsonyabb kategóriájú bringát és a stucni, kormány, nyeregcsõ stb. is ugyanaz a márka, ezek valóban általában valami gagyi átmatricázott szarok.
Amúgy az miért jó, hogy olyan cuccokról beszéltek márkahûség néven, ami jó eséllyel ugyanabban a gyárban készül valahol kínában?
![]()
nem akarok senkit megbántani, de szerintem inkább vicces amikor valaki mindenbõl ugyanazt a márkát veszi, ilyenkor úgy néz ki az illetõ, mint egy önkéntes reklámszatyor