Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

sztem a reaktó nem túl jó, mûanyagbúl van:D

viccet félretéve, lehet, hogy nem viccnek szánta. ha nem tudja az ember, hogy mi is ez, könnyen elnéz egy 0-át...

egyszer elszakadt a láncom jó messzire otthontól. 13e ft-ért hazavittek volna, de soknak tartottam és amikor mondtam hogy nincs nálam pénz de majd otthagyom a bringát a kocsiban amíg felmegyek a lakásba pénzért, ez volt a válasz: "ááá, nem ér annyit ez a bicikli" . hát, õ tudja, de az elsõkerék külön többe volt :-))

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

egyértelmü,hogy a Reacto sokkal szebb a szine.

sztem a reaktó nem túl jó, mûanyagbúl van:D

viccet félretéve, lehet, hogy nem viccnek szánta. ha nem tudja az ember, hogy mi is ez, könnyen elnéz egy 0-át...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
egyértelmü,hogy a Reacto sokkal szebb a szine.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@PaulvanDyk: Mindenkeppen a Reactot, a 880-at inkabb profik hasznaljak.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
:) ez jó
11:38:11 IM 2012

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Szerintem az elsõ árát benézted.

Szerintem meg poénnak szánta:) vagyis remélem

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?

Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?

Szerintem az elsõ árát benézted.

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?

Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa

A kép alapján azt mondanám, hogy új.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....

a meridánál mindig van vlmi kompromisszum. leginkább az alsó,és a középkategóriánál van ez így.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....

a cube kicsit most olcsobb mint a többi,mert sikerült a nagykernek vlmi jó árat kialkudniuk. kb -10% a meridákhoz képest. ez tuti,mert most hoztak hozzánk néhány mtb-t,és az üzletkötõ is mondta ezt a 10%-ot. ugyan olyan felszereltséggel a merida 285000,a cube 260000.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

nézz rá a többi cégére is...

De azokról idáig is tudtam hogy drágák...
Viszont virágzik a használtpiac :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

nézz rá a többi cégére is...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

a meridák közt is van eltérés az évjáratok közt. soxor változtatnak rajta,és az a marketing duma,h ennyivel,v annyival jobb mindenféle mérés alapján a konkurenciától. kamu az egész cég. nem hinném,h újra fel kéne találni a vázgeometriát. már legalább 40 éve ugyan az a geometria,ami bevált a versenyzõknek. az 1ik évben kitalálták,h milyen faxa lesz meredekebb villaszöggel a bringa. csak azt felejtették mondani,h ne legyen 1 országútiból pálya gép,hosszabb lett a hátulja. na mind1. mi is meridát forgalmazunk,de sztem 1 kaki a bringa.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
a meridák közt is van eltérés az évjáratok közt. soxor változtatnak rajta,és az a marketing duma,h ennyivel,v annyival jobb mindenféle mérés alapján a konkurenciától. kamu az egész cég. nem hinném,h újra fel kéne találni a vázgeometriát. már legalább 40 éve ugyan az a geometria,ami bevált a versenyzõknek. az 1ik évben kitalálták,h milyen faxa lesz meredekebb villaszöggel a bringa. csak azt felejtették mondani,h ne legyen 1 országútiból pálya gép,hosszabb lett a hátulja. na mind1. mi is meridát forgalmazunk,de sztem 1 kaki a bringa.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
forestnek, ha nem tévedek, amúgy is Meridája van, így a geometria probléma nem merül fel. Engem jobban izgatna, hogy mit kapott élete folyamán a villa.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
szerintem is jó a karbonvilla, kb acélvillához hasonló a kényelme, súlyban viszont lehet ugyanannyi, szerencsétlen esetben több, gyakoribb esetekben kevesebb

fontos a geometria , egyetértek

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Számít. De ha 25-ös gumit teszel fel, az ugyanennyit ér. persze villa és villa között is van különbség.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
sokat javít a komfort érzeten,de el is szúrhatja a geometriád. milyen vázba raknád?