Bloke: szerintem az a hibás széria volt. Annak is ilyen tünetei vannak.
A sebesség mindent megold.
Nagyon szenvedek most azon, hogy ultremo r.1-et vagy grandprix 4000 s-t vegyek.
Az ultremo-ról azt olvastam, hogy jól gurul, de tartok tõle, hogy túl könnyû és vékony, emiatt könnyen lehet vele defektet kapni, meg nincs rajta semmilyen minta, ez lehet gondot okoz ha nem száraz idõben használom.
A 4000 s-rõl csak jókat olvastam, de talán az a puha keverék miatt nem olyan gyors.
Nehéz mindig a gumiválasztás.
A sebesség mindent megold.
hello, a shimano flight deck órájához (sc-6502 ára 13k körül van) jár jeladó készlet, vagy azt még külön meg kell venni aszerint hogy vezetékest, vagy a nélkülit szeretnék?
hello, a shimano flight deck órájához (sc-6502 ára 13k körül van) jár jeladó készlet, vagy azt még külön meg kell venni aszerint hogy vezetékest, vagy a nélkülit szeretnék?
milyen órákhoz van elõkészítve campa chorus karokban 2 nyomógomb? ezek közül melyik lehet a legolcsóbb pedálfordulat-, szívverés-, sebességmérõs?
Köszi srácok!
4000km alatt hátsó teljesen elkopott és kva sok defektet is kaptam a szettel(5 volt, normál körülmények között) így gondoltam hogy cserélem az elsõ hátsót és kölcséghatékonyságból inkább egy olcsóbbat veszek. A vegyes tapasztalatok miatt inkább lehet akkor veszek hátra egy új Ultra Race-t és együttélek a defektekkel. Amúgy UR-nek durván jó tapadása van, kanyarban olyan bedöntéseket lehet csinálni vele hogy csak na:D
ultra race csak viszonylag gyorsan kopik hátul, szerintem az jobb gumi.
Schwalbe Lugano-t használ/t valaki? Tapasztalatok? Conti Ultra Race után mire számítsak?
Még Devecserben vettem egy kerékszettet ahhoz adta az árus, az eléggé kopott volt és elkezdett a színes része szakadni. De nem tudom azzal mennyit mentek, illetve a tûzõ napon való tárolás sem tett neki jót (Devecserbe volt úgy tárolva) Utána vettem még egyet most az van fenn hátul, nem futott még sokat max 6-700 km-t. A gyémánt mintázat egy része elég gyorsan lekopott, de amúgy jó, majd nyáron kiderül mennyire.Schwalbe Lugano-t használ/t valaki?