Szerintem az elsõ árát benézted.
Szerintem meg poénnak szánta:) vagyis remélem
Szerintem az elsõ árát benézted.
Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?
Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?
Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa
Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....
Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....
nézz rá a többi cégére is...
a meridák közt is van eltérés az évjáratok közt. soxor változtatnak rajta,és az a marketing duma,h ennyivel,v annyival jobb mindenféle mérés alapján a konkurenciától. kamu az egész cég. nem hinném,h újra fel kéne találni a vázgeometriát. már legalább 40 éve ugyan az a geometria,ami bevált a versenyzõknek. az 1ik évben kitalálták,h milyen faxa lesz meredekebb villaszöggel a bringa. csak azt felejtették mondani,h ne legyen 1 országútiból pálya gép,hosszabb lett a hátulja. na mind1. mi is meridát forgalmazunk,de sztem 1 kaki a bringa.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Mai ebay csoda: 10eFt-vel dragabban adott el valaki egy ex-bemutato kerekszettet, mint amennyiert egyes webshopokban kaphato.