De távol van, mert van egy kis 8-as a kerékben.
bloke:Sora fékváltókar
OK, bár nem én kérdeztem.
De távol van, mert van egy kis 8-as a kerékben.
bloke:Sora fékváltókar
nem biztonságos. nincs túl távol a fékpofa a felnitõl? én is fõleg elsõt használok, ezért van úgy beállítva hogy a hátsóhoz a lehetõ legközelebbre van állítva, az pedig elsõ kicsit szélesebbre
Érdekes a téma, de szerintem ha ennyire nagy jelentõsége lenne a guminak, akkor az a profi mezõnyön is meglátszana, mint mondjuk az F1ben, ahol a Michelin gumik dominálnak azthiszem.
Már valóban téma volt korábban. Kár, hogy nem szerepel Maxxis, biztos vagyok benne, hogy utolsó lenne. Nekem, szintén Pro2 Race után, olyan volt, mintha valami ragaccsal be lett volna kenve a gumi.
És nagyon elégedett volnék, ha tartósan 700 wattot teljesítenék.
Érdekes a téma, de szerintem ha ennyire nagy jelentõsége lenne a guminak, akkor az a profi mezõnyön is meglátszana, mint mondjuk az F1ben, ahol a Michelin gumik dominálnak azthiszem.
itt a bikemagon is van vagy 2 merida teszt. nagyjából rendben találónak tartják, bár az egyikrõl azt írták hogy hosszúra van építve, 54-es mérethez volt 101 cm tengelytáv
>...és egy patentszemet
Mire jo egy patentszem egy elszakadt lancnal? Lancbonto nelkul nem er semmit, de ha van lancbonto, akkor meg nem kell a patentszem.
Vagy mit latok rosszul?
Merida masfel centivel hosszabb pl. a sajat LOOK-omnal "azonos" meretben. Szoval lehet, hogy tenyleg eleg ritkan kellhet hosszu stucni?