Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts

itt a bikemagon is van vagy 2 merida teszt. nagyjából rendben találónak tartják, bár az egyikrõl azt írták hogy hosszúra van építve, 54-es mérethez volt 101 cm tengelytáv

kerékpár teszt=fizetett hirdetés

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
itt a bikemagon is van vagy 2 merida teszt. nagyjából rendben találónak tartják, bár az egyikrõl azt írták hogy hosszúra van építve, 54-es mérethez volt 101 cm tengelytáv

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

>...és egy patentszemet

Mire jo egy patentszem egy elszakadt lancnal? Lancbonto nelkul nem er semmit, de ha van lancbonto, akkor meg nem kell a patentszem.
Vagy mit latok rosszul?

Természetesen van láncbontó is nálam. A patentszemet meg bizosabbnak érzem, mint egy újrahasznált csapot.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts

Merida masfel centivel hosszabb pl. a sajat LOOK-omnal "azonos" meretben. Szoval lehet, hogy tenyleg eleg ritkan kellhet hosszu stucni?

de néha kellene,és nincs nekik. vicc. a srácnak elég az L-es váz magasságra,de a gyári 115ös stucni meg kevés a hosszra. nincsen túlhúzva a nyeregcsõ. a nagyobb váz már nem volna neki jó. ennyit ér a merida. 1 fos. kevesen hiszitek el nekem,de elég gáz a méretezésük. konfekció bringák. csak sajna nem mindenki konfekció méret. S,M,L,XL.... milyen méretezés ez már? 1 rohadt geometriai táblázatot nem ad meg a nagyker. a legjobb,h a bikefunnak nincs 130as stucnija,de még a lánchálózatos nagykernek sincsen pro márkájú. v vlmilyen más. akkor a katalógusba ne írják bele,h 80-130mm-ig. inkább írják azt,h gyökerek vagyunk,és a hazai piacra nem hozunk csak 100-120mm-est. úgy is az kell mindenkinek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>...és egy patentszemet

Mire jo egy patentszem egy elszakadt lancnal? Lancbonto nelkul nem er semmit, de ha van lancbonto, akkor meg nem kell a patentszem.
Vagy mit latok rosszul?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Merida masfel centivel hosszabb pl. a sajat LOOK-omnal "azonos" meretben. Szoval lehet, hogy tenyleg eleg ritkan kellhet hosszu stucni?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts
gyerekek! ez a hazai piac. nincs a nagykerekbe 130as stucni. ezt a blamázst. vettek nálunk 1 903as meridát L-es méret,de csak 115ös stucni van benne. a vevõnek meg 130as kéne. az XL/XXLesekhez is csak 120ast adnak? vicc az egész.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Én mindig hordok magamnál egy kis "tiptop" defektjavító készletet, ami amolyan túlélõkészlet gyanánt még tartalmaz tartalék küllõanyát és egy patentszemet. Még sose volt rájuk szükségem, de látom, nem haszontalan, hogy nálam van.

igen. végül egy helyi ügyeskezû zseni összeütötte 2 kalapáccsal, nem tudom milyen bûvész volt elõtte, de lazán megoldotta ezt a négykezes mûveletet

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

egyszer elszakadt a láncom jó messzire otthontól. 13e ft-ért hazavittek volna, de soknak tartottam és amikor mondtam hogy nincs nálam pénz de majd otthagyom a bringát a kocsiban amíg felmegyek a lakásba pénzért, ez volt a válasz: "ááá, nem ér annyit ez a bicikli" . hát, õ tudja, de az elsõkerék külön többe volt :-))

Én mindig hordok magamnál egy kis "tiptop" defektjavító készletet, ami amolyan túlélõkészlet gyanánt még tartalmaz tartalék küllõanyát és egy patentszemet. Még sose volt rájuk szükségem, de látom, nem haszontalan, hogy nálam van.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

sztem a reaktó nem túl jó, mûanyagbúl van:D

viccet félretéve, lehet, hogy nem viccnek szánta. ha nem tudja az ember, hogy mi is ez, könnyen elnéz egy 0-át...

egyszer elszakadt a láncom jó messzire otthontól. 13e ft-ért hazavittek volna, de soknak tartottam és amikor mondtam hogy nincs nálam pénz de majd otthagyom a bringát a kocsiban amíg felmegyek a lakásba pénzért, ez volt a válasz: "ááá, nem ér annyit ez a bicikli" . hát, õ tudja, de az elsõkerék külön többe volt :-))

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

egyértelmü,hogy a Reacto sokkal szebb a szine.

sztem a reaktó nem túl jó, mûanyagbúl van:D

viccet félretéve, lehet, hogy nem viccnek szánta. ha nem tudja az ember, hogy mi is ez, könnyen elnéz egy 0-át...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
egyértelmü,hogy a Reacto sokkal szebb a szine.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@PaulvanDyk: Mindenkeppen a Reactot, a 880-at inkabb profik hasznaljak.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
:) ez jó
11:38:11 IM 2012

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Szerintem az elsõ árát benézted.

Szerintem meg poénnak szánta:) vagyis remélem

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?

Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?

Szerintem az elsõ árát benézted.

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Véleményeteket kérdezném:
Merida Reacto 909-20 2011, országúti kerékpár, - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Erre más nyerget szerintetek lehet rakni, ha esetleg túl kemény lenne nekem?

Másik bicó amit nézegettem:
Merida Road Race 880 16 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kezdõ bicónak melyik ajánljátok?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa

A kép alapján azt mondanám, hogy új.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Jól írták. Meridába raknám,azért is néztem merida villát.Hát,hogy mit kapott az jó kérdés.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: carb.villa

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,384 posts

Régebben nagyondúrván jó árakon kínáltak tisztességes gépeket, de ránéztem most az árlistájára, és azthiszem kicsit elszálltak....

a meridánál mindig van vlmi kompromisszum. leginkább az alsó,és a középkategóriánál van ez így.