Pro Bike: Tyler Farrar's Garmin-Cervélo Cervélo S3 | Cyclingnews.com
ugyes ez a Farrar, 75 centire ül (fekszik) a kormánytól :-))
Szerintem elírták. Pl. a tíz centivel magasabb Boonen-nek 645 mm
Pro Bike: Tyler Farrar's Garmin-Cervélo Cervélo S3 | Cyclingnews.com
ugyes ez a Farrar, 75 centire ül (fekszik) a kormánytól :-))
Még ez volt érdekes tavaly. Ha jól emlékszem ez kifejezetten a Tour-ra készült.
Nezd meg ujra a mezonyt... Egyaltlan nem egyedi.
Az aero mez mar tavaly is nagyon gyakori volt. Tavaly is ilyen volt a Craft a Saxon.
De szinten pl. Castelli - Cervelo, Adidas - Sky, Pearl Izumi - Garmin Amik leginkabb megmaradtak nekem.
Egyertelmu, hogy ha aero kerek, aero vaz, aero kamasli, akkor aero mez sem art.
Na, lehet kritizálni!
Morati SC 1.2 - moratisc12.entepix.fotoalbum.hu
Na, lehet kritizálni!
A pedál-al van már menettapasztalatod?én is szemezgetek vele mert súlyban jobb mint a shimano többi spd sl-je(Dura-Ace kivétel),csak merevségbe milyen lehet?
Na, lehet kritizálni!
Kipróbálom mit tud, van helyette egy Dura Ace.Én csak érdeklõdni szeretnék, hogy a lánc miért pont Miche.
A lila valójában szürke lenne. Napsütésben az is, csak kevés fénynél jön elõ a lilás árnyalata.amúgy nem tetszenek az egyszínû bringák, de itt külön tetszik a szolid lilaság ehhez a szürkéhez..
A montin megvan a matt fekete és polír párosítás, ezt teljes szürkére szerettem volna kihozni. Sajnos már nem olyan olcsók a csúcs Shimano szettek, mint pár éve. Edzõgépre már ez is túlzás. Mellesleg a DA nagytányérja nem tetszik, az új Ultegráé sem.Szerintem a színvilág 7900-as Dura Ace-el lenne tökéletes.
Igen, minden titán ami Morati. Az adatok saját mérések.jól látom a matricákon, hogy titán váz? a súlyadatok saját mérés vagy gyári adat?
Volt 20 grammal könnyebb is, másfélszeres áron. Annyit nem ért meg, legalább tovább bírja. Már az is nagy szerencse, hogy szürke elox kormányt találtam ebben a méretben.Most jut eszembe: Pont ilyen kormányom van nekem is, marha kényelmes, csak szerintem egy kicsit nehéz.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Na, lehet kritizálni!
Jettison: Utolso kepen reszletes gramtablazat van minden alkatreszerol.
Na, lehet kritizálni!