idénre már az új kerekekkel lesz összerakva...de remélem nem csak a súlyban, hanem merevségben is észre fogom venni..
csak lenne már egyben, és lenne már jó idõ.
Flickr
Országúti kerekeimen én is most könnyítettem,könnyebb gumik és küllõk,de még nem volt alkalmam kipróbálni rendesen,meg idén még könnyítés elött sem vittem ki,szóval rég is ültem rajta.Ha meg lesz az elsõ rendes teszt beszámolok róla.
aki itthon árul campát, mind a gyártól veszi?
itthon nincs olyan forgalmazója a campának,mint a shimanonak a paul-lange. ezért nincs is kiállítva. régen a mali forgalmazta,de leálltak vele. tiszta vicc. közröhej az egész. ha lenne nagyon sok pénzem,én biztos nyitnék 1 campa nagykert.
A Shimano standnál a jobb oldalán az asztalra szerelve, volt egy projector is 3 bringával ahol lehetett hegyet mászni virtuálisan, ( a srácok izzadtak is rendesen)
Sajnos idén a Campagnolo részérõl senki sem állított ki :mad:
még viccelõdtem is vele: "talán már nem is jegyzik ezt a márkát ?"
Láttam néhány hand made kerékpárt is
a 2010-es kiállítás nekem jobban tetszett.
Nem tudom, nem vártam tõlük, nem tudom mennyire vannak otthon technológiában meg, hogy mit bír. Nem a városi alap használatra gondolok, mert arra fölöslegesnek tartom a karbonvázakat.
/e: Ellenben láttam BBB standnál ~18 ezer körül kompakt kormányt. Olcsóbb, mint FSA, arra lehet befizetek.
Nem tudom, nem vártam tõlük, nem tudom mennyire vannak otthon technológiában meg, hogy mit bír.